Filter Cmimi

Price Filter

Dërgesë falas për blerje mbi 100 €

Na pëlqeni në Facebook

Regjistrohuni në kanalin tonë të YouTube

Na ndiqni në Instagram

ανιχνευτής ασφαλείας

 • Sale
  -7%

  MCD-300 6 Detektor metalik Kalim Zone   Porta e kalimit te detektorit metalik MCD-300 është ndërtim me cilësi të lartë me elektronikë moderne. I bërë me material të qëndrueshem, peshë të lehtë dhe pa luhatje te energjise. Ajo mund të gjejë lehtësisht objekte metalike si armë, mjete, produkte metalike, produkte elektronike dhe metale të tjera […]

  3,200.00 3,450.00  Including tax
 • Sale
  -4%

  MCD-200 6 Porte Detektimi Metalike 6 Zonash   MCD-200 6 porta e detektimit metalik per kalim zone eshte ekonomik dhe praktik me dizenjim te bukur   Percaktim i sakte i objekteve metalike qe nje person disponon. Dizajn i veçante per perdorim ne fabrika, dyqanet. Ai mund te perdoret si nje sistem kundervjedhjes per kontrollin e […]

  2,600.00 2,700.00  Including tax
 • MCD-100 Detektor metalik Kalim 6 Zonash   Detektori metalik MCD-100 është projektuar për përdorim të zakonshëm të sigurisë. Eshte ekonomik,praktik dhe me cmim te ulet. Kryesisht jane te programuara per nevoja detektimi per vende si:klube nate ose  vende argetimi. I dizenjuar sipas gjatesise trupore te njeriut dhe i ndertuar nga faqe elektromagnetike,sendet metalike  te mbajtura […]

  2,300.00  Including tax
 • Sale
  -8%

  KUJDES! ΕKompania “AR METAL DETECTORS” është kompania e vetme e autorizuar nga Detektorët NOKTA MAKRO në Shqipëri dhe Kosovë. Tregoni kujdes ndaj produkteve dhe furnizuesve të paautorizuar kur blini një produkt të Detektorëve Nokta Makro! Origjinaliteti, instruksionet dhe garancia sigurohen nga Detektorët Nokta Makro dhe Kompanitë e autorizuara! NOKTA ULTRA SKANER Detektor Sigurie   Tiparet: […]

  185.00 200.00  Including tax
 • Sale
  -13%

  MD GARRETT SUPER Skepter dore  Detektor metalik sigurie KUJDES! JEMI AGJENTËT EKSKLUZIVË TË GARRETT PËR SHQIPERINË DHE KOSOVË. Kompania “AR METAL DETECTORS” është kompania e vetme e autorizuar nga Detektorët GARRETT në Shqipëri dhe Kosovë. Tregoni kujdes ndaj produkteve dhe furnizuesve të paautorizuar kur blini një produkt të Detektorëve GARRETT! Origjinaliteti, instruksionet dhe garancia sigurohen […]

  175.00 200.00  Including tax