υποβρύχιος ανιχνευτής

  • GARRETT SEAHUNTER MARK II – Detektori nenujor I metaleve SEAHUNTER MARK II, detektori I preferuar I  zhytësve të thesareve në të gjithë botën për shkak të aftësisë së tij për të injoruar ujin me kripë. Rekomanduar për gjuetinë e monedhave, gjuetinë e bizhuterive, gjuetinë e relikeve,   plazhin e thatë / gjuetinë ne uje të […]

    740  Including tax
  • Sale
    -15%

    PERSHKRIMI I papërshkueshëm nga uji (IP 67) Përdoreni atë për kërkim tokësor dhe nën ujë me lehtësi. Zbulimi në 360 ° Kjo ju mundëson që shpejt dhe lehtë të gjeni objektivin tuaj brenda një vrime  Gradime ndjeshmerie Me butonat +/-, mund të rregulloni ndjeshmërinë për të arritur performancën maksimale në çdo mjedis.  Ndricim LED Shihni […]

    140 165  Including tax