LONDON 1 Lavjerresi Ravdhoskopik ne kerkimin e arit

105.00  Including tax

QTY:

Product Description

LONDON 1 Lavjerresi Ravdhoskopik ne kerkimin e arit

 

London 1  eshte lavjerresi i pare i njohur ne tregun boteror. Ben dallim sepse eshte unik i bere nga metale te vertete ne dimensionet e duhura.

Me artin misterioz te ravdhoskopise mund te gjeni gjithçka. Objektet e humbura ose thesaret e varrosura,te gjeni rrymat e energjise, perrenjte nentokesore, ujin, mineralet e çmuara ose metalet ne toke.

Lavjerresi London 1 eshte bere posaçerisht per profesioniste por edhe per fillestaret  dowsers te te gjitha moshave duke filluar nga femijet e vegjel deri ne te rriturit.

Eshte nje mjet i vlefshem per kerkimin e metaleve te çmuara te humbura apo te fshehura.

Ai eshte dizenjuar me nje forme te veçante qe e lejon ate te operoje brenda dhe ne vende te jashtme me nje ere te lehte.

 

 

 

 

london 1 pendulum

 

Ajo perdoret gjithashtu νγα kerkuesit per hulumtim brenda ne shtepi dhe gjetke.

Lavjerresi Londer 1(Londino 1) ka nje ndjeshmeri te larte dhe terhiqet nga objekte te vegjel dhe te medhenj te arit.

Ky eshte nje instrument radioskopik profesional qe mund te ofroje mundesi te pabesueshme per operatorin ne çdo hulumtim qe ai deshiron te beje ne nivelin fizik ose shpirteror.

Ai permban nje “dhome” ne te cilen operatori mund te vendose nje moster dhe te kerkoje me saktesi te madhe objektin qe deshiron. Lavjerresia e meparshme e Londres 1 u perdor per here te pare ne Evrope nga Papa Gjon XXII ne 1326 pas Krishtit. Ideal per gjetjen e metaleve te çmuara te varrosura.

 

KUJDES!!! 

Kompania AR Metal Detectors ju ofron mundesine te keni udhezimet e perdorimit ne gjuhe te shumta per te gjitha ata qe blejne detektoret e metaleve nga dyqani yne.

Jemi te vetmit qe tashme mund tju instruktojne mbi detektoret metalike me udhezime edhe ne gjuhen shqipe.

 

Manual Perdorimi ne Shqip Manual Perdorimi ne Anglisht Manual Perdorimi ne Greqisht

 

Dergese falas per blerje mbi 100 €

Na pelqeni ne Facebookj

Regjistrohuni ne Youtub ne kanalin tone

Na ndiqni ne Instagram