GARRETT DELUXE GOLD PAN KIT

85.00  Including tax

QTY:

Product Description

GARRETT DELUXE GOLD PAN KIT PJATA PER AR NATYRAL

KUJDES!

JEMI AGJENTËT EKSKLUZIVË TË GARRETT PËR SHQIPERINË DHE KOSOVË.

Kompania “AR METAL DETECTORS” është kompania e vetme e autorizuar nga Detektorët GARRETT në Shqipëri dhe Kosovë.
Tregoni kujdes ndaj produkteve dhe furnizuesve të paautorizuar kur blini një produkt të Detektorëve GARRETT!
Origjinaliteti, instruksionet dhe garancia sigurohen nga Detektorët GARRETT dhe Kompanitë e autorizuara!

 

Hulumtimi per Ar natyral me pjatat Garrett Deluxe Gold Pan Kit eshte nje defrim! Secili prej gjahtareve te thesareve duhet te kene nje ne dispozicion! Blini sistemin luksoz. Do jete blerja juaj me e goditur! Te gjitha paketat e kerkimit te Arit natyror te ofruara nga Garrett jane prej nje peshe teper te lehte, ne ngjyre te gjelber per shikueshmeri te permiresuar dhe thuajse i pathyeshëm. Pjatat e perforcuara 90 grade nga Garrett mund tju ndihmojne te gjeni Ar me me rezultate te larta.

Rifreskoni aventurat tuaja me Pjaten 35.5 cm per arin natyror të Garrett-it! Sita 14 e “Garrett” është projektuar për të vecuar Arin, monedha, stolite dhe xhevahiret në mjedise të lagështa ose të thata. Ai kufizon kalimin e një monedhe duke lënë objekte të vogla të kalojnë.

 

 

 

Permbajtia e paketes Garrett Deluxe Gold Pan Kit:

  • Pjate 35.5 cm
  • Pjate 38 cm
  • Rrethues/Klasifikues 35 cm
  • Pjate 25.5 cm
  • 3 Shishe
  • Kapes me magnet dhe xham zmadhues
  • Si ta gjeni Arin – Liber nga Charles Garrett dhe Roy Lagal
  • Manual perdorimi me DVD (me pjesemarrjen e Freddy Dodge)

 

 

KUJDES!!! 

Kompania AR Metal Detectors ju ofron mundesine te keni udhezimet e perdorimit ne gjuhe te shumta per te gjitha ata qe blejne detektoret e metaleve nga dyqani yne.

Jemi te vetmit qe tashme mund tju instruktojne mbi detektoret metalike me udhezime edhe ne gjuhen shqipe.

 

Manual Perdorimi ne Shqip Manual Perdorimi ne Anglisht Manual Perdorimi ne Greqisht

 

Dergese falas per blerje mbi 100 €

Na pelqeni ne Facebookj

Regjistrohuni ne Youtub ne kanalin tone

Na ndiqni ne Instagram