Sale
-15%

Product Description

NOKTA POINTER

KUJDES!

JEMI AGJENTËT EKSKLUZIVË TË NOKTA|MAKRO PËR SHQIPERINË DHE KOSOVË.

Kompania “AR METAL DETECTORS” është kompania e vetme e autorizuar nga Detektorët NOKTA MAKRO në Shqipëri dhe Kosovë.
Tregoni kujdes ndaj produkteve dhe furnizuesve të paautorizuar kur blini një produkt të Detektorëve Nokta Makro!
Origjinaliteti, instruksionet dhe garancia sigurohen nga Detektorët Nokta Makro dhe Kompanitë e autorizuara!

PERSHKRIMI:

λογότυπο nokta pointer

 

 

αδιάβροχος ανιχνευτής χειρός

 

 

 

 

 

 

 

 

αδιάβροχο

I papërshkueshëm nga uji (IP 67)
Përdoreni atë për kërkim tokësor dhe nën ujë me lehtësi.

ανίχνευση 360 μοίρες

Zbulimi në 360 °
Kjo ju mundëson që shpejt dhe lehtë të gjeni objektivin tuaj brenda një vrime

 Gradime ndjeshmerie ρύθμιση ευαισθησίας nokta pointer
Me butonat +/-, mund të rregulloni ndjeshmërinë për të arritur performancën maksimale në çdo mjedis.
 φακός nokta pointer Ndricim LED
Shihni objektivin tuaj gjatë natës ose në vende të errëta.
 επίπεδα ήχου nokta pointerZëri i njoftimit
me tre opsione të ndryshme të njoftimit të synuar:
1. Zhurmë
2. Vibrimi
3. Tingulli dhe dridhjet së bashku
 δόνηση nokta pointerDhe përzgjedhja e dridhjeve

1. Vibrimi
2. Tingulli dhe dridhjet së bashku

 απενεργοποίηση nokta pointerAlarmi dhe
deaktivizimi automatik
Pas 5 minutash të pasaktësisë, pajisja e alarmit lëshon një alarm zanor dhe LED fillon të pulsojë. Pas 5 minutash të alarmit, pajisja fiket automatikisht për të kursyer energji.
ανιχνευτής χειρός nokta pointer Parandaloni ndërhyrjen
Kur është fikur, efekti magnetik i spirales është i shkyçur. Kjo eliminon mundësinë e ndërhyrjes me detektorë të tjerë metalikë.
προστατευτικό κεφαλής nokta pointer Koka mbrojtëse
Nokta Pointer vjen me dy raste të forta shell për të parandaluar dëmtimin në fund të zbulimit. Njëri prej tyre gjithashtu përfshin një teh të kruese të ndërtuar.

 

 

αδιάβροχος ανιχνευτής ακριβείας nokta pointer

 

Manual Perdorimi ne Shqip Manual Perdorimi ne Anglisht Manual Perdorimi ne Greqisht

Dergese falas per blerje mbi 100 €

Na pelqeni ne Facebookj

Regjistrohuni ne Youtub ne kanalin tone

Na ndiqni ne Instagram