Vegla sitese

 • Garrett Lopatez rere prej celiku inoks     Pajisja e re germuese metalike e Garrett ndihmon detektoret e metaleve të gjejnë me lehtesi stoli dhe monedha të ndryshme në plazh pa e lodhur perdoruesin. Pra, hobi ynë behet me i mire, me i lehte dhe me i shpejte. Minimizon kohen e germimit dhe gjurmimit të […]

  65  Including tax
 • Sale
  -15%

  Garrett Lopatez rere prej celiku te bute   Lopateza e re metalike Garret ndihmon detektoret e metaleve te gjejne me lehtesi stoli dhe monedha të ndryshme ne plazhe pa e lodhur perdoruesin. Pra, hobi yne behet me i mire, me i lehte dhe me i shpejte. Minimizon kohen e germimit dhe gjurmimit te sendeve te […]

  40 47  Including tax
 • Sale
  -16%

  Garrett Lopatez rere plastike NGJYRE E VERDHE     Lopateza e re plastike Garrett ne ngjyre te verdhe ndihmon detektoret metalike qe te gjejne stoli te cmuara dhe monedha në plazh pa demtuar perdoruesit. Pra, hobi yne behet me i mire, me i lehte dhe me i shpejte. Minimizon Kohen ne germimin dhe gjurmimin e […]

  21 25  Including tax