Detektore Dore

 • Sale
  -21%

  MD SECURITY – GARRETT SUPER SCANNER     Eshte modeli klasik i detektoreve te dores nga Garrett. Vetem duke shtypur nje buton te thjeshte, qarku automatik elektronik i aparatit detekton te gjitha metalet, duke perfshire armet e te gjitha madhesive si dhe thikat e permasave te vogla. Ai ofron kontroll automatik dhe bateri. Pasi ka […]

  135 170  Including tax
 • Sale
  -8%

  NOKTA ULTRA SKANER Detektor Sigurie   Tiparet: ULTRA SKANER Detektor dore i cili mundeson sigurine ne Aeroportin Ataturk     Siguria po behet edhe me e rendesishme ne jeten publike te sotme. Prandaj, nevojiten zgjidhje te sigurise ne pothuajse çdo pjese te jetes sone te perditshme. Ultra Skaneri, me ndjeshmerine e tij perfundimtare, kohen e […]

  165 180  Including tax
 • Sale
  -36%

  MD-3003B1 SUPER SKANER Detektor metalik sigurie dore   MD-3003B1 detektor metalik I dores i projektuar per te mbrojtur zonat e ndjeshme te sigurise, si shkollat, sallat e gjykatave, qendra riedukimi, ngjarjet sportive, bizneset, klubet e nates, bare dhe zona te tjera publike dhe evente.     Super skaneri  MD-3003B1 eshte nje detektor metalik dore me […]

  32 50  Including tax
 • Sale
  -18%

  MD GARRETT SUPER Skepter dore  Detektor metalik sigurie   MD GARRETT SUPER WAND eshte nje nga modelet me te reja te detektoreve te dores per arme i ofruar nga Garrett.   MD GARRET Super 360° detektori Skeptri i zonave ofron nje ndjeshmeri te njetrajtshme dhe eshte  nje tregues i saktesise per zbulimin e armeve dhe […]

  155 190  Including tax