Kamera Nenujore

 • Detektori i ri i metalevel  Golden King nga Nokta është një zbulues unik, qe perdoret per gjetje thesaresh ne thellesi  dhe është i pajisur me karakteristika të cilat nuk I ofron  asnjë detektor tjetër metalesh. Këto karakteristika lejojnë përdoruesit të zbulojnë lehtësisht objektiva në thellësi që detektorët e tjerë nuk mundeshin ti arrinin me pare, […]

  4,900  Including tax
 • Sale
  -22%

  KAMERA NENUJORE 20M   Kemi lira te humbura ne fund te detit ? Tashme kemi pamjen me kameren nenujore. Si brenda ashtu edhe jashte ujit me kamerat me te pershtatshme ne bote. Ne rekomandojme ate per profesionistet dhe kompanite qe duan te shohin ne thellesi te medha, gropa, shpella, puse, ura. Kemi objekte te humbura […]

  700 900  Including tax
 • Sale
  -14%

  KAMERA NENUJORE 360º – 20 Kamera nenujore eshte mjeti me i mire per te eksploruar fundin e detit, keshtu qe ju mund te shihni “te gjalla” dhe ne kohe reale anijet e mbytura  si dhe cfaredo objekti qe ndodhet ne fund te detit. Per shembull: nje ore, nje kuti, nje amfore balte, peshq, oktapode etj., […]

  950 1,100  Including tax
 • Sale
  -16%

  KAMERA NENUJORE 360º – 50m Kamera nenujore eshte pajisja me e mire per te eksploruar fundin e detit, keshtu qe ju mund te shihni “te gjalla” dhe ne kohe reale anijet e mbytura  si dhe cfaredo objekti qe ndodhet ne fund te detit. Per shembull: nje ore, nje kuti, nje amfore balte, peshq, oktapode etj., […]

  1,050 1,250  Including tax
 • Sale
  -8%

  KAMERA NENUJORE 360º – 50m me REGJISTRIM   Kamera nenujore eshte pajisja me e mire per te eksploruar fundin e detit, keshtu qe ju mund te shihni “te gjalla” dhe ne kohe reale anijet e mbytura  si dhe cfaredo objekti qe ndodhet ne fund te detit. Per shembull: nje ore, nje kuti, nje amfore balte, […]

  1,150 1,250  Including tax
 • Sale
  -14%

  KAMERA NENUJORE 50M   Kemi lira te humbura ne fund te detit/thellesi ? Tashme kemi pamjen me kameren nenujore. Si brenda ashtu edhe jashte ujit me kamerat me te pershtatshme ne bote. Ne rekomandojme ate per profesionistet dhe kompanite qe duan te shohin ne thellesi te medha, gropa, shpella, puse, ura.     Kemi objekte […]

  950 1,100  Including tax