Kufje

  • GARRETT Z-LYNK WIRELESS HEADPHONE SYSTEM Sistemi per kufje pa tela Garrett Z-Lynk kthen kufjet tuaja nga një kufje me tel në një kufje wireless. Sistemi Z-Lynk nuk eshte bere vetëm për detektorët e metaleve Garrett. Mund të përdoret në te GJITHA markat e detektorëve te metaleve.   Punon në parimin “nga transmetuesi te marrësi”. Transmetuesi […]

    100  Including tax
  • Garrett Kufje per Tingullin e Thesarit Kufjet Garrett me tingujt stereo me fishe ne kendin ideal.   Karakteristika shtese Kodi i produktit:  3TS Prodhuesi:  Garrett Garancia:  1 Vit Kontrolli i Volumit:  Nje volum kontrolli Mbulese veshi:  Mbulesa te vogla veshi Mbushje veshi:  Mbushje me shkume veshi Priza e kufjeve:  Gjatesia 6.3 mm

    25  Including tax
  • Kufje Cilesore Zanore Garrett Vendosje  e lehte kufjesh per saktesimin e tingullit Karateristikat: Kupa rrotulluese veshi,  Kontrolli i volumit ne te djathte tek kordhoni dhe te jane te perkulshme/flesibel per ruatje me te mire Kufjet per saktesimin e tingullit GARRET jane nje shtese e madhe per cdo detektor metali. Aftesite rrotulluese te kupave te vesheve,te […]

    35  Including tax