Detektore Metalesh

 • Sale
  -33%

  INVENIO 3D DETEKTOR METALESH FILLIMI I NJE EPOKE TE RE NE DETEKTIMIN E METALEVE! LERINI PAS BIPET BAZIKE DHE ID TE OBJEKTIVAVE!     Invenio metal detector eshte hapi i pare dhe i vetem revolucionar i ndermarre per te kthyer endern ne realitet ne industrine e detektoreve te metaleve!   Qe prej fundit te viteve […]

  8,000 11,900  Including tax
 • Sale
  -43%

  INVENIO 3D DETEKTOR METALESH FILLIMI I NJE EPOKE TE RE NE DETEKTIMIN E METALEVE! LERINI PAS BIPET BAZIKE DHE ID TE OBJEKTIVAVE!     Invenio metal detector eshte hapi i pare dhe i vetem revolucionar i ndermarre per te kthyer endern ne realitet ne industrine e detektoreve te metaleve!   Qe prej fundit te viteve […]

  6,200 10,900  Including tax
 • Sale
  -4%

  MAKRO DEEPHUNTER 3D MAKRO ZBULUES I THELLESISE 3D PAKETA PROFESIONALE Ju prezantojme me Zbuluesin e thellesise 3D. Detektori i fundit per shume qellime me menu navigimi shqip. Makineria e vetme qe gjen thesare ne thellesi te medha, boshlleqe dhe monedha individuale.     Me ne fund, i vetmi detektor Zbuluesi i thellesise 3D qe mund […]

  4,700 4,900  Including tax
 • Sale
  -7%

  MAKRO JEOHUNTER SISTEMI I DYFISHTE 3D   Menuja e navigimit ne pajisje eshte ne shqip JEOHUNTER 3D DUAL SYSTEM eshte ndertuar me teknologjine me te avancuar dhe ka aftesine per te kryer kerkime mbi metale dhe boshlleqe. Ajo i takon kategorise se pajisjeve qe mund te kryejne kerkime ne nje thellesi te madhe dhe ndahen […]

  3,500 3,750  Including tax
 • MAKRO RACER 2 PAKETA PRO   Modeli i ri i detektorit Racer 2 I Makros i bazuar në teknologjinë Racer perforcohet me të gjitha karakteristikat qe ju duhen përdoruesve per kerkime monedhash, sende te cmuara dhe bizhuteritë.     Detektori metalik Racer 2 do t’ju magjepse me performance e tij të shkëlqyer dhe karakteristikat e […]

  1,050  Including tax
 • Sale
  -24%

  MAKRO RACER 2 PAKETA PRO   Modeli i ri i detektorit Racer 2 I Makros i bazuar në teknologjinë Racer perforcohet me të gjitha karakteristikat qe ju duhen përdoruesve per kerkime monedhash, sende te cmuara dhe bizhuteritë.     Detektori metalik Racer 2 do t’ju magjepse me performance e tij të shkëlqyer dhe karakteristikat e […]

  800 1,050  Including tax
 • MAKRO RACER 2 PAKETA STANDARTE     Modeli i ri i detektorit Racer 2 I Makros i bazuar në teknologjinë Racer perforcohet me të gjitha karakteristikat qe ju duhen përdoruesve per kerkime monedhash, sende te cmuara dhe bizhuteritë.     Detektori metalik Racer 2 do t’ju magjepse me performance e tij të shkëlqyer dhe karakteristikat […]

  640  Including tax
 • Detektori i ri i metalevel  Golden King nga Nokta është një zbulues unik, qe perdoret per gjetje thesaresh ne thellesi  dhe është i pajisur me karakteristika të cilat nuk I ofron  asnjë detektor tjetër metalesh. Këto karakteristika lejojnë përdoruesit të zbulojnë lehtësisht objektiva në thellësi që detektorët e tjerë nuk mundeshin ti arrinin me pare, […]

  4,900  Including tax
 • Sale
  -9%

  KARAKTERISTIKA         1.  Frekuenca te shumfishta perdorimi Zgjidhni midis 3 frekuencave te perdorimit te Ipmact 5khz, 14khz dhe 20khz. Tre detektore metalesh ne nje per tju lejuar ju te gjeni nga nje therrime e vogel Ari natyral siperfaqesor deri dhe ne nje senduk thesari me permasa te medha. 2. Dy (2) funksionalitete […]

  1,250 1,370  Including tax
 • Sale
  -7%

  KARAKTERISTIKA         1.  Frekuenca te shumfishta perdorimi Zgjidhni midis 3 frekuencave te perdorimit te Ipmact 5khz, 14khz dhe 20khz. Tre detektore metalesh ne nje per tju lejuar ju te gjeni nga nje therrime e vogel Ari natyral siperfaqesor deri dhe ne nje senduk thesari me permasa te medha. 2. Dy (2) funksionalitete […]

  1,050 1,130  Including tax
 • Sale
  -10%

  DETEKTOR ARI NOKTA AU GOLD FINDER       KARAKTERISTIKAT   Detektor ari me Frekuence te Larte Rezistent ndaj shiut dhe pluhurit (IP54) 3 Funksionet e Kerkimit – All Metal, Disc.1 Fast, Disc.2 Deep Perfshin 2 pllaka kerkimi kundraujit tip DD – 10″x5.5″ και 5″ (perfshihet edhe mbulesa e pllakes) Balancimi Automatik dhe Manual I […]

  900 1,000  Including tax
 • KUR THELLESIA, SHPEJTESIA DHE , SPEED & ENERGJIA KANE RENDESI… MENYRA PER TI ARRITUR QUHET ANFIBIO!   Cilesime         Me te gjitha opsionet e saj te reja plus 7 pllaka opsionale per te zgjedhur, Anfibio e re do te jete deshira me e madhe per detektim.   Kudo qe te jesh ne […]

  950  Including tax
 • DETEKTOR  ARI GOLD KRUZER PER GJURMIMIN ME TE MIRE TE ARIT NATYROR!         Duke vepruar ne nje frekuence te larte prej 61kHz, detektori i arit Gold Kruzer do te gjeje objekte ne terrene ari tashme te zbuluara, duke ofruar ndjeshmerine me te mire edhe ne grimcat me te vogla te arit. Perveç […]

  950  Including tax
 • Sale
  -14%

  MAKRO GOLD RACER Detektor Metalik Versioni i plote     I ndertuar ne baze te teknologjise zbatuese te RACER, Gold RACER sjell nje arritje me te avancuara per arkerkuesit. Duke vepruar ne frekuencen 56 kHz, Gold RACER detekton grimcat me te imeta te shperfillura nga kushtet e ashpra te terrenit dhe te gureve te arit […]

  950 1,100  Including tax
 • Sale
  -10%

  MAKRO MULTI KRUZER DETEKTOR NENUJOR METALESH ME FREKUENCA TE SHUMEFISHTA       PREGATITUNI PER NJE EKSPERIENCE TE RE DHE TE MAHNITSHME DETEKTIMI METALESH!   Detektori i metaleve nenujor Multi Kruzer do te gjeje sende ne vende qe jane kontrolluar me pare edhe nga detektore te tjere metalesh, duke ofruar rezultatet dhe thellesine me te […]

  850 949  Including tax
 • Sale
  -11%

  MAKRO CF77 Zbuluesi i monedhave     PERFORMANCE E SHKELQYER NE TOKAT ME NIVEL TE LARTE MINERALIZIMI CF 77 Zbuluesi I monedhave detektori metalik ju lejon te detektoni arin,monedhat e vecanta, stolite, relika dhe objekte te tjera  te imeta te cilat nuk I keni gjurmuar me pare. Detektori e ben kete duke ofruar nje kerkim […]

  850 950  Including tax
 • Sale
  -5%

  NOKTA FORS RELIC Detektor Metalesh        Karakteristikat     Ekran i dyfishte LCD Ndryshim frekuencash ID dixhitale e objektivit & ID Masking Elektrik dore i integruar LED 6 Funksionet e kerkimit Pllaka kerkimi rezistente ndaj ujit Rregullueshmeria e nderprerjes se tingullit Perdorim I lehte Rregullueshmeria e tingullit te hekurit Ndertim ergonomik Monitorimi i tokes […]

  950 1,000  Including tax
 • Sale
  -11%

  Detektor metalesh Velox One Nje detektor ari i jashtezakonshem qe eshte i afte per zbulimin e metaleve edhe ne terrenet me te veshtira me pllaken e re te dizenjimit nen kushtet me te veshtira. Skanim ne thellesi te madhe Mekanizmi i shpejtesise se larte 3 tone audio ndarese/diferencuese Kerkimi “i heshtur” Perdorim i rehatshem dhe […]

  790 890  Including tax
 • Me detektorin e metaleve NOKTA Golden Sense, i krijuar posaçërisht për gjetje Ari, monedha dhe metale të tjera të vogla, do të zbuloni lehtësisht objekte në thellësi që detektorët e tjerë nuk mund të arrijnë. Sidomos në territore që janë të pasura me grimca ari, monedha dhe metale që ndodhen në thellësi, sipërfaqja e tokës […]

  950  Including tax
 • Prezantimi I detektorit më revolucionar të metaleve SIMPLEX +, I përdorshëm deri 3 metra brenda në ujë.   Është detektori më ekonomik në gjithë botën për mundësitë që ofron dhe teknologjinë që përmban, kombinim që detektorët e tjerë të metaleve dhe floririt nuk e kanë. Nuk është rastësi që jemi në vendin e parë në […]

  400  Including tax
 • Prezantimi I detektorit më revolucionar të metaleve SIMPLEX +, I përdorshëm deri 3 metra brenda në ujë. Është detektori më ekonomik në gjithë botën për mundësitë që ofron dhe teknologjinë që përmban, kombinim që detektorët e tjerë të metaleve dhe floririt nuk e kanë. Nuk është rastësi që jemi në vendin e parë në gjithë […]

  330  Including tax
 • Sale
  -23%

  Prezantimi I detektorit më revolucionar të metaleve SIMPLEX +, I përdorshëm deri 3 metra brenda në ujë. Është detektori më ekonomik në gjithë botën për mundësitë që ofron dhe teknologjinë që përmban, kombinim që detektorët e tjerë të metaleve dhe floririt nuk e kanë. Nuk është rastësi që jemi në vendin e parë në gjithë […]

  380 495  Including tax
 • Sale
  -26%

  Prezantimi I detektorit më revolucionar të metaleve SIMPLEX +, I përdorshëm deri 3 metra brenda në ujë. Është detektori më ekonomik në gjithë botën për mundësitë që ofron dhe teknologjinë që përmban, kombinim që detektorët e tjerë të metaleve dhe floririt nuk e kanë. Nuk është rastësi që jemi në vendin e parë në gjithë […]

  505 680  Including tax
 • Sale
  -20%

  Prezantimi I detektorit më revolucionar të metaleve SIMPLEX +, I përdorshëm deri 3 metra brenda në ujë. Është detektori më ekonomik në gjithë botën për mundësitë që ofron dhe teknologjinë që përmban, kombinim që detektorët e tjerë të metaleve dhe floririt nuk e kanë. Nuk është rastësi që jemi në vendin e parë në gjithë […]

  535 669  Including tax
 • Sale
  -22%

  Prezantimi I detektorit më revolucionar të metaleve SIMPLEX +, I përdorshëm deri 3 metra brenda në ujë. Është detektori më ekonomik në gjithë botën për mundësitë që ofron dhe teknologjinë që përmban, kombinim që detektorët e tjerë të metaleve dhe floririt nuk e kanë. Nuk është rastësi që jemi në vendin e parë në gjithë […]

  580 745  Including tax
 • Sale
  -19%

    Prezantimi I detektorit më revolucionar të metaleve SIMPLEX +, I përdorshëm deri 3 metra brenda në ujë. Është detektori më ekonomik në gjithë botën për mundësitë që ofron dhe teknologjinë që përmban, kombinim që detektorët e tjerë të metaleve dhe floririt nuk e kanë. Nuk është rastësi që jemi në vendin e parë në […]

  635 784  Including tax
 • Sale
  -20%

    Prezantimi I detektorit më revolucionar të metaleve SIMPLEX +, I përdorshëm deri 3 metra brenda në ujë. Është detektori më ekonomik në gjithë botën për mundësitë që ofron dhe teknologjinë që përmban, kombinim që detektorët e tjerë të metaleve dhe floririt nuk e kanë. Nuk është rastësi që jemi në vendin e parë në […]

  585 730  Including tax
 • Sale
  -23%

    Prezantimi I detektorit më revolucionar të metaleve SIMPLEX +, I përdorshëm deri 3 metra brenda në ujë. Është detektori më ekonomik në gjithë botën për mundësitë që ofron dhe teknologjinë që përmban, kombinim që detektorët e tjerë të metaleve dhe floririt nuk e kanë. Nuk është rastësi që jemi në vendin e parë në […]

  670 865  Including tax
 • Sale
  -7%

    MAKRO RACER 2   Modeli i ri i detektorit Racer 2 I Makros i bazuar në teknologjinë Racer perforcohet me të gjitha karakteristikat qe ju duhen përdoruesve per kerkime monedhash, sende te cmuara dhe bizhuteritë. Detektori metaleve Racer 2 do t’ju magjepse me performance e tij të shkëlqyer dhe karakteristikat e reja per te […]

  655 703  Including tax
 • Sale
  -15%

    Nokta Impact Paketa Pro   PAKETA GJITHASHTU PERFSHIN:                                                  NOKTA POINTER                           LAVJERRESI LONDON 1            […]

  1,325 1,556  Including tax
 • Sale
  -16%

  TERHEQIA ME E MADHE PER DESHIREN TUAJ PER DETEKTIM! PSE TE PAGUANI PER NJE SCUBA DETECOR DHE POINTER VEC KUR MUND TI KENI TE DYJA BASHKE ME PULSEDIVE?     Cilesime       Edhe sikur te jesh nje profesionis, per nje qefli i detektimeve qe adhuron kerkimin ne toke dhe nen uje, Seti PulseDive […]

  210 250  Including tax
 • Sale
  -15%

  GARRETT ATX Deepseeker Package detektor metalesh   Detektori i  metaleve Garrett ATX Deepseeker është detektori i fundit për aventurierë! Tani mund të kërkoni në mjedisin më ekstrem, pavarësisht nga kushtet mbizotëruese. Detektor i papërshkueshëm nga uji mund të arrijë një thellësi deri në  3.05 metra (10 feet). Një zgjedhje e mençur që plotëson kërkesat e […]

  2,500 2,950  Including tax
 • Sale
  -13%

  Detektori metalik Garrett GTI 2500 Paketa Pro GTI 2500 PRO PACKAGE eshte detektori metalik dhe i arit me i avancuar amerikan i prodhuar nga GARRETT ELECTRONICS USA dhe synon ne gjetjen e  perdoruesve qe kerkojne Besueshmeri, Cilesi te Ndertimit dhe performancen me te larte te mundshme.   Eshte e pajisur me shume pajisje elektronike dhe […]

  1,050 1,200  Including tax
 • GARRETT AT MAX INTERNATIONAL DETEKTOR METALESH   Garrett AT MAX është detektor metalik VLF me teknologji gjithëpërfshirëse dhe të avancuar. Me thellësinë e zbulimit të rritur, teknologjinë e integruar Z-Lynk Wireless dhe shumë përmirësime të tjera, AT MAX ndihmon gjuetarët e thesarit të shtyjnë limitet e tyre në MAX!   Rekomanduar lartë për monedhë, bizhuteri, […]

  870  Including tax
 • GARRETT SEAHUNTER MARK II – Detektori nenujor I metaleve SEAHUNTER MARK II, detektori I preferuar I  zhytësve të thesareve në të gjithë botën për shkak të aftësisë së tij për të injoruar ujin me kripë. Rekomanduar për gjuetinë e monedhave, gjuetinë e bizhuterive, gjuetinë e relikeve,   plazhin e thatë / gjuetinë ne uje të […]

  740  Including tax
 • Sale
  -7%

  GARRETT AT PRO INTERNATIONAL detektor metalesh   AT PRO INTERNATIONAL GARRETT është një detektor metali me një ekran të madh të lexueshëm në të cilin kemi indikacione për ndarjen e metaleve dhe informacione të ndryshme për cilësimet dhe funksionet e makinës.   Është një aparature që mund të përdoret në kushte të këqija siç është […]

  630 680  Including tax
 •   Detektori i Metaleve me impuls të lartë të projektuar dhe zhvilluar nga Scarecrows dhe Goldsmiths! Është koha për të njohur performancën përfundimtare për thellësinë maksimale të zbulimit, trajtimin e lehtë dhe stabilitetin operativ të përsosur Ekipi i MPROS është krenar t’ju tregojë pas viteve të hulumtimit dhe dizajnimit të një produkti të shkëlqyer që […]

  2,400  Including tax
 • Garrett GTI 2500 detektor metalesh GTI 2500  eshte detektori metalik dhe i arit me i avancuar amerikan i prodhuar nga GARRETT ELECTRONICS USA dhe synon ne gjetjen e  perdoruesve qe kerkojne Besueshmeri, Cilesi te Ndertimit dhe performancen me te larte te mundshme.   Eshte e pajisur me shume pajisje elektronike dhe qarku i tij eshte […]

  950  Including tax
 • Sale
  -11%

  Garrett Ace 400i detektor metalesh Risia e fundit nga Garrett! Teknologji DIXHITALE e avancuar do te thote se detektoret e rinj e kapin objektivin ne grade nga 0 ne 99 dhe ofrojne informacione per identitetin e objektivit qe zbulojme – VECUESHMERI – me saktesi te madhe.     Garrett 400i shquhet per zbulim monedhash, xhevahiresh, […]

  390 440  Including tax
 • Sale
  -11%

  Garrett EuroACE Detektor metalesh Modeli i ri i Metal detektor Garrett EuroACE me kërkime të reja dimensionale kokë 28 x 22 centimetra (11 ‘x 8,5’ ‘inç), tipit DD, ka një ekran LCD për të cilat është njohja e identitetit të synuar dymbëdhjetë ( 12) kategori, ka pesë (5) programe kërkimore me ndarjes, katër (4) nivelet […]

  310 350  Including tax
 • Sale
  -15%

  Garrett Ace 300i Detektor Metalesh Evolucioni i Garrett eshte nje fakt! Teknologjia e sofistikuar DIXHITALE do te thote qe detektoret e rinj e rendisin objektivin ne nje shkalle prej 0 deri ne 99 dhe ofrojne informacion rreth identitetit te objektivit qe gjejme – DIFERENCIM/NDARJE – me saktesi te madhe. Garrett Ace 300i eshte i pershtatshem […]

  290 340  Including tax
 • Garrett ACE 250i detektor metalesh   Evolucioni i Garrett eshte nje fakt! Teknologjia e sofistikuar DIXHITALE do te thote qe detektoret e rinj e rendisin objektivin ne nje shkalle prej 0 deri ne 99 dhe ofrojne informacion rreth identitetit te objektivit qe gjejme – DIFERENCIM/NDARJE – me saktesi te madhe. Garrett Ace 250i eshte i […]

  250  Including tax
 • Sale
  -21%

  Garrett ACE 200i detektor metalesh Evolucioni i Garrett eshte nje fakt! Teknologjia e sofistikuar DIXHITALE do te thote qe detektoret e rinj e rendisin objektivin ne nje shkalle prej 0 deri ne 99 dhe ofrojne informacion rreth identitetit te objektivit qe gjejme – DIFERENCIM/NDARJE – me saktesi te madhe.   Garrett Ace 200i eshte i […]

  190 240  Including tax
 • Sale
  -11%

  Garrett ACE 150 detektor metalesh.   Modeli GARRETT ACE 150 përmban pllaken e re hulumtimi tipit Proformance (6,5 ” x 9 ” inç), ka një ekran LCD për të cilat është njohja e identitetit të metaleve në pesë (5) kategori, ka tre (3 ) programe kërkimore me ndarje, tre (3) nivelet e matjes te monedhës […]

  160 180  Including tax
 • GARRETT TreasureHound EagleEye Përmbledhës i thellësisë për GTI 2500   TreasureHound EagleEye Deep Multiplier është një pajisje e projektuar posaçërisht për GTI 2500, duke zbuluar objektiva të mëdha, dy herë më të mëdha se disqet e tjera. Nuk zbulon objekte të vogla, të tilla si monedha. Në këtë mënyrë, çdo bip i ri do të […]

  279  Including tax
 • Sale
  -6%

  GARRETT TREGUES PRO AT Detektor Metalik – Pinpointer Me një alarm të ri të zhdërvjellët, qëndrueshmëri dhe ndjeshmëri të shtuar, Pro Treguesi  i ri i Garrett ka gjithçka që ju keni ardhur të besoni nga origjinal … dhe më shumë!! Karakteristikat kryesore PRO POINTER: Humbja e alarmit Pinpointer. Pas 5 minutash të aktivizimit pa shtypje butoni, […]

  150 160  Including tax
 • WHITE’S TM808 Treasuremaster Ανιχνευτής Μετάλλων   Ανακτήστε θαμμένο θησαυρό σε βάθος 4-20 πόδια (1-6 μέτρα)! Αν αναζητήτε μεγάλους θαμμένους θησαυρούς, υπόγειες δεξαμενές και σωλήνες τότε ο ανιχνευτής κιβωτίων και μεγάλων στόχων TM 808 Treasuremaster είναι ο κατάλληλος ανιχνευτής μετάλλων για εσάς. Ένας δυνατός βιομηχανικός ανιχνευτής για αναζήτηση πολλών μετάλλων σε μεγάλο βάθος. Αν ψάχνετε μεγάλους […]

  650  Including tax
 • Sale
  -15%

  PERSHKRIMI I papërshkueshëm nga uji (IP 67) Përdoreni atë për kërkim tokësor dhe nën ujë me lehtësi. Zbulimi në 360 ° Kjo ju mundëson që shpejt dhe lehtë të gjeni objektivin tuaj brenda një vrime  Gradime ndjeshmerie Me butonat +/-, mund të rregulloni ndjeshmërinë për të arritur performancën maksimale në çdo mjedis.  Ndricim LED Shihni […]

  140 165  Including tax
 • Sale
  -10%

  KARAKTERISTIKAT   Mos e humbni kohën duke gërmuar, shpejtoni kërkimin tuaj! Gjeni qëllimet më shpejt dhe më të lehtë! Nuk merr kohë për të humbur kohën duke gërmuar për të gjetur qëllime. Pinpointer i NOKTA RS do të ndjekë objektivat me saktësi të madhe. Përdorim i shumëfishtë Ju mund të përdorni Pinpointer RS jo vetëm […]

  99 110  Including tax
 • WHITES COINMASTER GT Ανιχνευτής Μετάλλων   Το WHITES Coinmaster GT προσφέρει σταθερή απόδοση με χαρακτηριστικά που θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε νομίσματα και κοσμήματα. Το Target ID σας δείχνει τον προσδιορισμό των στόχων, την στιγμή της αναζήτησης, ώστε να μπορείτε να δείτε και να ακούσετε το στόχο, και το βάθος ανάγνωσης σας βοηθά να ξέρετε […]

  380  Including tax
 • WHITES COINMASTER Ανιχνευτής Μετάλλων   Το WHITES Coinmaster προσφέρει σταθερή απόδοση με χαρακτηριστικά που θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε νομίσματα και κοσμήματα. Το Target ID σας δείχνει τον προσδιορισμό των στόχων, την στιγμή της αναζήτησης, ώστε να μπορείτε να δείτε και να ακούσετε το στόχο, και το βάθος ανάγνωσης σας βοηθά να ξέρετε πόσο βαθιά […]

  165  Including tax
 • WHITES COINMASTER PRO ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ   Έξυπνη βαθμονόμηση: Εσείς επιλέγετε να τα ανιχνεύσετε ή να τα αγνοήσετε. Απλά πατήστε ένα κουμπί και τα καπάκια, τα καρφιά, τα αλουμινόχαρτα θα συμπεριληφθούν ή θα απορριφθούν. Το «έξυπνο» σύστημα βαθμονομεί κάθε ζώνη βασιζόμενο στην δική σας ρύθμιση διαχωρισμού. Θα αναρωτηθείτε πώς τα καταφέρνατε πριν χωρίς έξυπνη βαθμονόμηση.   […]

  200  Including tax
 • Το WHITES Coinmaster pro προσφέρει σταθερή απόδοση με χαρακτηριστικά που θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε νομίσματα και κοσμήματα.

  200  Including tax
 • WHITES SPECTRA V3i Ανιχνευτής Μετάλλων   Το Spectra V3i είναι ο πρωτεύων ανιχνευτής μετάλλων της White’s. Έχουμε συμπεριλάβει όλες τις λειτουργίες για κυνήγι θησαυρού, και η επένδυση σας υποστηρίζεται από μια ολοκληρωμένη εγγύηση 2 ετών. Η όμορφη, οθόνη HD πλήρους χρώματος εξηγεί με σαφήνεια το βάθος και το είδος του μετάλλου των αντικειμένων που έχουν […]

  1,400  Including tax