Porta Magnetike Detektimi Metalik

 • Sale
  -21%

  MD SECURITY – GARRETT SUPER SCANNER     Eshte modeli klasik i detektoreve te dores nga Garrett. Vetem duke shtypur nje buton te thjeshte, qarku automatik elektronik i aparatit detekton te gjitha metalet, duke perfshire armet e te gjitha madhesive si dhe thikat e permasave te vogla. Ai ofron kontroll automatik dhe bateri. Pasi ka […]

  135 170  Including tax
 • Sale
  -8%

  NOKTA ULTRA SKANER Detektor Sigurie   Tiparet: ULTRA SKANER Detektor dore i cili mundeson sigurine ne Aeroportin Ataturk     Siguria po behet edhe me e rendesishme ne jeten publike te sotme. Prandaj, nevojiten zgjidhje te sigurise ne pothuajse çdo pjese te jetes sone te perditshme. Ultra Skaneri, me ndjeshmerine e tij perfundimtare, kohen e […]

  165 180  Including tax
 • Sale
  -36%

  MD-3003B1 SUPER SKANER Detektor metalik sigurie dore   MD-3003B1 detektor metalik I dores i projektuar per te mbrojtur zonat e ndjeshme te sigurise, si shkollat, sallat e gjykatave, qendra riedukimi, ngjarjet sportive, bizneset, klubet e nates, bare dhe zona te tjera publike dhe evente.     Super skaneri  MD-3003B1 eshte nje detektor metalik dore me […]

  32 50  Including tax
 • Sale
  -18%

  MD GARRETT SUPER Skepter dore  Detektor metalik sigurie   MD GARRETT SUPER WAND eshte nje nga modelet me te reja te detektoreve te dores per arme i ofruar nga Garrett.   MD GARRET Super 360° detektori Skeptri i zonave ofron nje ndjeshmeri te njetrajtshme dhe eshte  nje tregues i saktesise per zbulimin e armeve dhe […]

  155 190  Including tax
 • MCD-100 Detektor metalik Kalim 6 Zonash   Detektori metalik MCD-100 është projektuar për përdorim të zakonshëm të sigurisë. Eshte ekonomik,praktik dhe me cmim te ulet. Kryesisht jane te programuara per nevoja detektimi per vende si:klube nate ose  vende argetimi. I dizenjuar sipas gjatesise trupore te njeriut dhe i ndertuar nga faqe elektromagnetike,sendet metalike  te mbajtura […]

  1,800  Including tax
 • Sale
  -5%

  MCD-200 6 Porte Detektimi Metalike 6 Zonash   MCD-200 6 porta e detektimit metalik per kalim zone eshte ekonomik dhe praktik me dizenjim te bukur   Percaktim i sakte i objekteve metalike qe nje person disponon. Dizajn i veçante per perdorim ne fabrika, dyqanet. Ai mund te perdoret si nje sistem kundervjedhjes per kontrollin e […]

  2,100 2,200  Including tax
 • Sale
  -10%

  MCD-300 6 Detektor metalik Kalim Zone   Porta e kalimit te detektorit metalik MCD-300 është ndërtim me cilësi të lartë me elektronikë moderne. I bërë me material të qëndrueshem, peshë të lehtë dhe pa luhatje te energjise. Ajo mund të gjejë lehtësisht objekte metalike si armë, mjete, produkte metalike, produkte elektronike dhe metale të tjera […]

  2,700 3,000  Including tax