Detektore Ari

 • Sale
  -33%

  INVENIO 3D DETEKTOR METALESH FILLIMI I NJE EPOKE TE RE NE DETEKTIMIN E METALEVE! LERINI PAS BIPET BAZIKE DHE ID TE OBJEKTIVAVE!     Invenio metal detector eshte hapi i pare dhe i vetem revolucionar i ndermarre per te kthyer endern ne realitet ne industrine e detektoreve te metaleve!   Qe prej fundit te viteve […]

  8,000 11,900  Including tax
 • Sale
  -43%

  INVENIO 3D DETEKTOR METALESH FILLIMI I NJE EPOKE TE RE NE DETEKTIMIN E METALEVE! LERINI PAS BIPET BAZIKE DHE ID TE OBJEKTIVAVE!     Invenio metal detector eshte hapi i pare dhe i vetem revolucionar i ndermarre per te kthyer endern ne realitet ne industrine e detektoreve te metaleve!   Qe prej fundit te viteve […]

  6,200 10,900  Including tax
 • Sale
  -4%

  MAKRO DEEPHUNTER 3D MAKRO ZBULUES I THELLESISE 3D PAKETA PROFESIONALE Ju prezantojme me Zbuluesin e thellesise 3D. Detektori i fundit per shume qellime me menu navigimi shqip. Makineria e vetme qe gjen thesare ne thellesi te medha, boshlleqe dhe monedha individuale.     Me ne fund, i vetmi detektor Zbuluesi i thellesise 3D qe mund […]

  4,700 4,900  Including tax
 • Sale
  -7%

  MAKRO JEOHUNTER SISTEMI I DYFISHTE 3D   Menuja e navigimit ne pajisje eshte ne shqip JEOHUNTER 3D DUAL SYSTEM eshte ndertuar me teknologjine me te avancuar dhe ka aftesine per te kryer kerkime mbi metale dhe boshlleqe. Ajo i takon kategorise se pajisjeve qe mund te kryejne kerkime ne nje thellesi te madhe dhe ndahen […]

  3,500 3,750  Including tax
 • Detektori i ri i metalevel  Golden King nga Nokta është një zbulues unik, qe perdoret per gjetje thesaresh ne thellesi  dhe është i pajisur me karakteristika të cilat nuk I ofron  asnjë detektor tjetër metalesh. Këto karakteristika lejojnë përdoruesit të zbulojnë lehtësisht objektiva në thellësi që detektorët e tjerë nuk mundeshin ti arrinin me pare, […]

  4,900  Including tax
 • Sale
  -9%

  KARAKTERISTIKA         1.  Frekuenca te shumfishta perdorimi Zgjidhni midis 3 frekuencave te perdorimit te Ipmact 5khz, 14khz dhe 20khz. Tre detektore metalesh ne nje per tju lejuar ju te gjeni nga nje therrime e vogel Ari natyral siperfaqesor deri dhe ne nje senduk thesari me permasa te medha. 2. Dy (2) funksionalitete […]

  1,250 1,370  Including tax
 • Sale
  -7%

  KARAKTERISTIKA         1.  Frekuenca te shumfishta perdorimi Zgjidhni midis 3 frekuencave te perdorimit te Ipmact 5khz, 14khz dhe 20khz. Tre detektore metalesh ne nje per tju lejuar ju te gjeni nga nje therrime e vogel Ari natyral siperfaqesor deri dhe ne nje senduk thesari me permasa te medha. 2. Dy (2) funksionalitete […]

  1,050 1,130  Including tax
 • Sale
  -10%

  DETEKTOR ARI NOKTA AU GOLD FINDER       KARAKTERISTIKAT   Detektor ari me Frekuence te Larte Rezistent ndaj shiut dhe pluhurit (IP54) 3 Funksionet e Kerkimit – All Metal, Disc.1 Fast, Disc.2 Deep Perfshin 2 pllaka kerkimi kundraujit tip DD – 10″x5.5″ και 5″ (perfshihet edhe mbulesa e pllakes) Balancimi Automatik dhe Manual I […]

  900 1,000  Including tax
 • DETEKTOR  ARI GOLD KRUZER PER GJURMIMIN ME TE MIRE TE ARIT NATYROR!         Duke vepruar ne nje frekuence te larte prej 61kHz, detektori i arit Gold Kruzer do te gjeje objekte ne terrene ari tashme te zbuluara, duke ofruar ndjeshmerine me te mire edhe ne grimcat me te vogla te arit. Perveç […]

  950  Including tax
 • Sale
  -14%

  MAKRO GOLD RACER Detektor Metalik Versioni i plote     I ndertuar ne baze te teknologjise zbatuese te RACER, Gold RACER sjell nje arritje me te avancuara per arkerkuesit. Duke vepruar ne frekuencen 56 kHz, Gold RACER detekton grimcat me te imeta te shperfillura nga kushtet e ashpra te terrenit dhe te gureve te arit […]

  950 1,100  Including tax
 • Me detektorin e metaleve NOKTA Golden Sense, i krijuar posaçërisht për gjetje Ari, monedha dhe metale të tjera të vogla, do të zbuloni lehtësisht objekte në thellësi që detektorët e tjerë nuk mund të arrijnë. Sidomos në territore që janë të pasura me grimca ari, monedha dhe metale që ndodhen në thellësi, sipërfaqja e tokës […]

  950  Including tax
 • Sale
  -15%

  GARRETT ATX Deepseeker Package detektor metalesh   Detektori i  metaleve Garrett ATX Deepseeker është detektori i fundit për aventurierë! Tani mund të kërkoni në mjedisin më ekstrem, pavarësisht nga kushtet mbizotëruese. Detektor i papërshkueshëm nga uji mund të arrijë një thellësi deri në  3.05 metra (10 feet). Një zgjedhje e mençur që plotëson kërkesat e […]

  2,500 2,950  Including tax
 • GARRETT DELUXE GOLD PAN KIT PJATA PER AR NATYRAL   Hulumtimi per Ar natyral me pjatat Garrett Deluxe Gold Pan Kit eshte nje defrim! Secili prej gjahtareve te thesareve duhet te kene nje ne dispozicion! Blini sistemin luksoz. Do jete blerja juaj me e goditur! Te gjitha paketat e kerkimit te Arit natyror te ofruara […]

  75  Including tax
 • Sale
  -13%

  GARRETT GOLD PAN KIT PJATA PER AR NATYRAL   Με GARRETT GOLD PAN KIT secili prej ne mund te kerkoje per ar natyral dhe copeza ari me nje menyre teper ekonomike. Kerkimi me pjatat nga Garrett eshte e lehte dhe e kuptueshme per te gjithe.         Nje gje bazike qe duhet te […]

  48 55  Including tax