Paisje germuese

 • KOVE RERE PREJ CELIKU 3 NE 1     Karakteristikat: Numri i pjesës: 17000071 Përshkrimi: Nokta Makro – Seti 3-në-1 Scoop Premium Sand  prej inoxi Dorezë me 2 pjesë për transport të lehtë Kënd i rregullueshëm me 3 drejtime Vrima me lazer 11 mm Buzë e mprehtë e përparme Hapja e madhësisë perfekte 9   […]

  135  Including tax
 • Garrett Lopatez rere prej celiku inoks     Pajisja e re germuese metalike e Garrett ndihmon detektoret e metaleve të gjejnë me lehtesi stoli dhe monedha të ndryshme në plazh pa e lodhur perdoruesin. Pra, hobi ynë behet me i mire, me i lehte dhe me i shpejte. Minimizon kohen e germimit dhe gjurmimit të […]

  65  Including tax
 • Sale
  -15%

  Garrett Lopatez rere prej celiku te bute   Lopateza e re metalike Garret ndihmon detektoret e metaleve te gjejne me lehtesi stoli dhe monedha të ndryshme ne plazhe pa e lodhur perdoruesin. Pra, hobi yne behet me i mire, me i lehte dhe me i shpejte. Minimizon kohen e germimit dhe gjurmimit te sendeve te […]

  40 47  Including tax
 • Sale
  -16%

  Garrett Lopatez rere plastike NGJYRE E VERDHE     Lopateza e re plastike Garrett ne ngjyre te verdhe ndihmon detektoret metalike qe te gjejne stoli te cmuara dhe monedha në plazh pa demtuar perdoruesit. Pra, hobi yne behet me i mire, me i lehte dhe me i shpejte. Minimizon Kohen ne germimin dhe gjurmimin e […]

  21 25  Including tax
 • Sale
  -10%

  7.5 inch Çelik prej inoksi me majë të mprehtë. Premium Digger mund të presë dhe të gërmoje rrenjë dhe shumë vënde të vështira shumë kollaj. * Përfshin Çantën mrojtëse

  45 50  Including tax
 • Standard Digger është bërë nga një material polimer i forte dhe I qëndrueshëm. * Perfshin Çantën prej lëkure

  27  Including tax
 • Sale
  -25%

  LOPATA TEXAS GOLD 301   Lopata Texas Gold 301. Mjeti ideal. I pershtatur per tu mbajtur ne canten e shpines. Doreza e forte e perbere nga dy pjese te modulit te cilat lidhen lehtesisht me njera-tjetren. Kapaku prej alumini i pajisur me busull,hapes shisheje dhe me buze te dhmbezuara. Lopata mund te germoje edhe ne […]

  15 20  Including tax
 • Sale
  -23%

  LOPATA TEXAS GOLD 302   Mjeti germues prej celiku 1050 (CK50) nga Texas Gold. Kjo lopatë eshte e trajtuar termikisht per toka me fortesi/ngurtesi te larte. Kapak i kthyeshëm prej alumini. Ngurtësia: 42-46 ° . Perfshin nje kellef per vendosjen dhe mbajtje ne rrip per transport me te lehte. Permasat: Tehu/Llapa e lopates: 15.5 * […]

  23 30  Including tax
 • Sale
  -24%

  LOPATA TEXAS GOLD 303   Seti shume-vegelsh. 6 mjete  te perfshira ne nje set! Mund te perdoret si nje sepate, lopate, sharre, thike, çekan, hapes shisheje. Perfshin nje kellef per vendosjen dhe mbajtje ne rrip per transport me te lehte.     Perfshin: Sepata: 14,5 x 9,5 cm Llapa/Tehu: 17 * 11.5 cm Thika: 18 […]

  34 45  Including tax
 • Sale
  -25%

  LOPATA TEXAS GOLD 304   Versioni i permiresuar i Texas Gold 304 . 6 mjete  te perfshira ne nje set! Mund te perdoret si nje sepate, lopate, sharre, thike, çekan, hapes shisheje, shkules gozhdesh. Perfshin nje kellef per vendosjen dhe mbajtje ne rrip per transport me te lehte. Detajet: Sepata: 14,5 x 9,5 cm Tehu/Llapa: […]

  45 60  Including tax
 • Sale
  -25%

  LOPATA TEXAS GOLD 305   Lopata e palosshme me ndertim ushtarak. I palosshem per te zene me pak hapesire dhe per te ofruar lehtesi ne transportimin ne te gjitha kushtet. Material i trajtuar posaçerisht dhe rezistent ne temperatura te larta me ngurtësi 42-46 °. Perfshin nje kellef per vendosjen dhe mbajtje ne rrip per transport […]

  60 80  Including tax
 • Sale
  -22%

  LOPATA TEXAS GOLD 306   Lopata popullore me dizajn ergonomik dhe doreze te forte. Paloset lehtesisht per te ruajtur hapesiren tuaj dhe per të siguruar transportim me te lehte dhe te përshtatshem. Material i trajtuar posaçerisht dhe rezistent ne temperatura te larta me ngurtesi 42-46°. Perfshin nje kellef per vendosjen dhe mbajtje ne rrip per […]

  39 50  Including tax
 • Sale
  -13%

  LOPATA TEXAS GOLD 307   Modeli me klasik i lopates Texas Gold dhe i testuar ne te gjitha kushtet ne fushen e projektimit ushtarak. I trajtuar specifikisht dhe material rezistent ne temperaturat e larte me ngurtesi 42-46°. Perfshin nje kellef per vendosjen dhe mbajtje ne rrip per transport me te lehte.   Detajet: Materiali: Celik […]

  26 30  Including tax
 • Sale
  -26%

  LOPATA TEXAS GOLD 308   Modeli me klasik i lopates Texas Gold dhe i testuar ne te gjitha kushtet ne fushen e projektimit ushtarak. I trajtuar specifikisht dhe material rezistent ne temperaturat e larte me ngurtesi 42-46°. Perfshin nje kellef per vendosjen dhe mbajtje ne rrip per transport me te lehte.   Detajet: Materiali: Celik […]

  29 39  Including tax
 • Sale
  -18%

  LOPATA TEXAS GOLD 309   Modeli me klasik i lopates Texas Gold dhe i testuar ne te gjitha kushtet si ne hapesirat e gjelbera dhe te erreta. I trajtuar specifikisht dhe material rezistent ne temperaturat e larta. Perfshin nje kellef per vendosjen dhe mbajtje ne rrip per transport me te lehte. Detajet: Materiali: Flete Celiku […]

  32 39  Including tax
 • Sale
  -36%

  LOPATA TEXAS GOLD 310   Nje vegel me te vertete e dobishme per te punuar ne kopsht, serra, fusha, toka bujqesore për përdorim në fshatra, male ose në det, toka të vështira ose me gurë. Materiali i trajtuar posaçërisht dhe rezistent në temperatura të larta me ngurtësi 42-46°. Perfshin nje kellef per vendosjen dhe mbajtje […]

  18 28  Including tax
 • Sale
  -23%

  LOPATA TEXAS GOLD 311   Materiali i trajtuar posaçërisht dhe rezistent në temperatura të larta me ngurtësi 42-46°. Perfshin nje kellef per vendosjen dhe mbajtje ne rrip per transport me te lehte. Detajet: Materiali: Celik 1050 (CK50) Tehu: 21 * 14.5 cm Palosja: 46 cm Gjatesia e pergjithshme (e pa palosur): 62 cm Trashesia e […]

  30 39  Including tax
 • Sale
  -28%

  LOPATA TEXAS GOLD 312   Nje vegel e vecante qe paloset dhe behet dy pjese per kursimin e hapesires dhe transportim me te lehte. Materiali i trajtuar posaçërisht dhe rezistent në temperatura të larta me ngurtësi 42-46°. Perfshin nje kellef per vendosjen dhe mbajtje ne rrip per transport me te lehte Detajet: Materiali: Celik 1050 […]

  33 46  Including tax
 • Sale
  -25%

  LOPATA TEXAS GOLD 313   Model Klasik. I trajtuar posacerisht nga material rezistent ne temperature te larta me ngurtesi 42-46°. Detajet: Materiali: Celik inox Tehu: 19 * 14.5 cm Gjatesia e pergjithshme: 55 cm Trashesia e tehut: 2 mm Doreze druri

  49 65  Including tax
 • Sale
  -24%

  LOPATA TEXAS GOLD 314   Me dizajnin e vet unik lopata Texas Gold 314 vjen per te na impresionuar. Paloset ne dy pjese per te ruajtur sa me shume hapesire. I trajtuar posacerisht nga material rezistent ne temperature te larta me ngurtesi 42-46°. Perfshin nje kellef per vendosjen dhe mbajtje ne rrip per transport me […]

  32 42  Including tax
 • Sale
  -29%

  LOPATA TEXAS GOLD 315     DETAJET: Materiali: Celik 1050 (CK50) I trajtuar specifikisht dhe material rezistent ne temperaturat e larta me ngurtesi 42-46°. Tehu: 22 * 16 cm Gjatesia e pergjithshme: 60 cm Trashesia e tehut: 1.5 mm Doreza: Dru

  17 24  Including tax
 • Sale
  -21%

  LOPATA TEXAS GOLD 316   Lopata kompakte e bere prej çeliku te qendrueshem. Ndertim i vetem për qendrueshmeri me te madhe.   DETAJET: Tehu: 22 * 16.5 cm Gjatesia e pergjithshme: 78 cm Trashesia e tehut: 1.5 mm Materiali: Celik Doreza: Celik     Ideale per germime te thella.

  26 33  Including tax
 • Sale
  -27%

  LOPATA TEXAS GOLD 317   Lopate palosese me ndertim ushtarak. I paloseshem per te ruajtur hapesire dhe e lehte per tu transportuar ne te gjitha kushtet. Materiali i trajtuar posaçerisht dhe rezistent ne temperatura te larta me ngurtesi 42-46°.   Perfshin nje kellef per vendosjen dhe mbajtje ne rrip per transport me te lehte.   […]

  35 48  Including tax
 • Sale
  -33%

  LOPATA TEXAS GOLD 318     DETAJET: Materiali i tehut: Celik Tehu: 24 * 18 cm Gjatësia e përgjithshme: 78 cm Trashesia e tehut: 1.5 mm Doreza : Plastike Skeleti : Dru   Ideale per germime te thella.

  18 27  Including tax