MPROS 2 Ultimate Detektor me impuls te larte per thellesi te medha

2,400.00  Including tax

QTY:

Product Description

 

Detektori i Metaleve me impuls të lartë të projektuar dhe zhvilluar nga Scarecrows dhe Goldsmiths! Është koha për të njohur performancën përfundimtare për thellësinë maksimale të zbulimit, trajtimin e lehtë dhe stabilitetin operativ të përsosur

Ekipi i MPROS është krenar t’ju tregojë pas viteve të hulumtimit dhe dizajnimit të një produkti të shkëlqyer që do t’ju ndihmojë në hulumtime të sigurta në të gjitha kushtet.

Prodhimet tona janë të kualitetit të lartë dhe testohen përpara shpërndarjes, duke arritur performancën optimale dhe funksionimin e duhur.

Detektor Metal me impuls të lartë të projektuar dhe zhvilluar nga Scarecrows dhe Goldsmiths! Është koha për të njohur performancën përfundimtare për thellësinë maksimale të zbulimit, trajtimin e lehtë dhe stabilitetin operativ të përsosur

Ekipi i MPROS është krenar t’ju tregojë pas viteve të hulumtimit dhe dizajnimit të një produkti të shkëlqyer që do t’ju ndihmojë në hulumtime të sigurta në të gjitha kushtet.

Prodhimet tona janë të kualitetit të lartë dhe testohen përpara shpërndarjes, duke arritur performancën optimale dhe funksionimin e duhur.

 

MproS2 Ultimate! 

 • Ekran dixhital OLED me shumë funksione – Shfaqja e sinjalit grafik – Gjendja e baterisë
 • Fuqia transmetuese automatike në varësi të antenës së funksionimit
 • Terren e depërtimit të thellë duke përdorur vendosjen automatike të energjisë
 • Filtrimi i 6 fazave me funksionim të favorshëm në të gjitha kushtet e tokës edhe në tension të lartë nën tela.
 • Modaliteti automatik me balancë të shkëlqyeshme tokësore
 • Operacioni manual me përfitime të posaçme të refuzimit
 • Teknologjia e dyfishimit të sinjalit (Sx2)
 • Zhurma e përmirësuar me folës altoparlant dhe kufje
 • Njohja dhe funksionimi me antenat MPROS
 • 12V bateri lidhës me mbivendosje

 

 

 

 

Ekran dixhital OLED me shumë funksione – Shfaqja e sinjalit grafik – Gjendja e baterisë

 

 

Permbajtia e paketes:

 1. Sistemi i kontrollit
 2. Bateria e karikueshmer 12V
 3. Monoloop spirale 40 cm
 4. Spiralja e përdorimit të përgjithshëm: 60x120cm
 5. Spirale e thellësisë së madhe: 150x150cm
 6. Rast i qëndrueshëm i mbajtjes
 7. Kufje
 8. 12V Karikues

 

Karakteristikat e  MPROS2:

Përmasat: 255 (L) x 190 (W) x 85 (H) mm
Pesha: 3Kg
Fuqia: Built-in rechargeable 12V / 5,3 Ah bateri + lidhës të jashtëm të baterisë
Jeta e baterisë: 3 orë me baterinë të integruar
Karikues: Karikues90-265V AC / 50-60Hz
Koha e karikimit: 10-45 minuta varet nga karikimi aktual i baterise
Temperatura e funksionimit: – 5 ° C deri ne + 50 ° C
Lloji i frekuences: ELF
Rezistente ndaj motit: IP 44
Zeri: Boks i brendshem + Boks kufjesh
Garancia: 2 vjet

 

Dergese falas per blerje mbi 100 €

Na pelqeni ne Facebookj

Regjistrohuni ne Youtub ne kanalin tone

Na ndiqni ne Instagram