Filter Cmimi

Dërgesë falas për blerje mbi 100 €

Na pëlqeni në Facebook

Regjistrohuni në kanalin tonë të YouTube

Na ndiqni në Instagram

coin detector

  • Sale
    -11%

    MAKRO CF77 Zbuluesi i monedhave   KUJDES! JEMI AGJENTËT EKSKLUZIVË TË NOKTA|MAKRO PËR SHQIPERINË DHE KOSOVË. Kompania “AR METAL DETECTORS” është kompania e vetme e autorizuar nga Detektorët NOKTA MAKRO në Shqipëri dhe Kosovë. Tregoni kujdes ndaj produkteve dhe furnizuesve të paautorizuar kur blini një produkt të Detektorëve Nokta Makro! Origjinaliteti, instruksionet dhe garancia sigurohen […]

    850.00 950.00  Including tax