Filter Cmimi

Price Filter

Dërgesë falas për blerje mbi 100 €

Na pëlqeni në Facebook

Regjistrohuni në kanalin tonë të YouTube

Na ndiqni në Instagram

DEMAG MAGNETS - Magnetë Peshkimi

 • Magnet metalik P90 DEMAG Magnet KUJDES!!! JEMI AGJENTËT EKSKLUZIVË TË DEMAG PËR SHQIPERINË DHE KOSOVË. Kompania “AR METAL DETECTORS” është kompania e vetme e autorizuar nga DEMAG MAGNET në Shqipëri dhe Kosovë. Tregoni kujdes ndaj produkteve dhe furnizuesve të paautorizuar kur blini një produkt të DEMAG MAGNET ! Origjinaliteti, instruksionet dhe garancia sigurohen nga DEMAG MAGNET […]

  60.00  Including tax
 • Magnet metalik P160 DEMAG Magnet KUJDES!!! JEMI AGJENTËT EKSKLUZIVË TË DEMAG PËR SHQIPERINË DHE KOSOVË. Kompania “AR METAL DETECTORS” është kompania e vetme e autorizuar nga DEMAG MAGNET në Shqipëri dhe Kosovë. Tregoni kujdes ndaj produkteve dhe furnizuesve të paautorizuar kur blini një produkt të DEMAG MAGNET ! Origjinaliteti, instruksionet dhe garancia sigurohen nga DEMAG MAGNET […]

  80.00  Including tax
 • Magnet metalik P260 DEMAG Magnet KUJDES!!! JEMI AGJENTËT EKSKLUZIVË TË DEMAG PËR SHQIPERINË DHE KOSOVË. Kompania “AR METAL DETECTORS” është kompania e vetme e autorizuar nga DEMAG MAGNET në Shqipëri dhe Kosovë. Tregoni kujdes ndaj produkteve dhe furnizuesve të paautorizuar kur blini një produkt të DEMAG MAGNET ! Origjinaliteti, instruksionet dhe garancia sigurohen nga DEMAG MAGNET […]

  100.00  Including tax
 • Magnet metalik P420 DEMAG Magnet KUJDES!!! JEMI AGJENTËT EKSKLUZIVË TË DEMAG PËR SHQIPERINË DHE KOSOVË. Kompania “AR METAL DETECTORS” është kompania e vetme e autorizuar nga DEMAG MAGNET në Shqipëri dhe Kosovë. Tregoni kujdes ndaj produkteve dhe furnizuesve të paautorizuar kur blini një produkt të DEMAG MAGNET ! Origjinaliteti, instruksionet dhe garancia sigurohen nga DEMAG MAGNET […]

  140.00  Including tax
 • Magnet metalik P500 DEMAG Magnet   KUJDES!!! JEMI AGJENTËT EKSKLUZIVË TË DEMAG PËR SHQIPERINË DHE KOSOVË. Kompania “AR METAL DETECTORS” është kompania e vetme e autorizuar nga DEMAG MAGNET në Shqipëri dhe Kosovë. Tregoni kujdes ndaj produkteve dhe furnizuesve të paautorizuar kur blini një produkt të DEMAG MAGNET ! Origjinaliteti, instruksionet dhe garancia sigurohen nga DEMAG […]

  180.00  Including tax
 • Magnet metalik P600 DEMAG Magnet   KUJDES!!! JEMI AGJENTËT EKSKLUZIVË TË DEMAG PËR SHQIPERINË DHE KOSOVË. Kompania “AR METAL DETECTORS” është kompania e vetme e autorizuar nga DEMAG MAGNET në Shqipëri dhe Kosovë. Tregoni kujdes ndaj produkteve dhe furnizuesve të paautorizuar kur blini një produkt të DEMAG MAGNET ! Origjinaliteti, instruksionet dhe garancia sigurohen nga DEMAG […]

  240.00  Including tax
 • Magnet metalik P170 me dy anë – DEMAG Magnet   KUJDES!!! JEMI AGJENTËT EKSKLUZIVË TË DEMAG PËR SHQIPERINË DHE KOSOVË. Kompania “AR METAL DETECTORS” është kompania e vetme e autorizuar nga DEMAG MAGNET në Shqipëri dhe Kosovë. Tregoni kujdes ndaj produkteve dhe furnizuesve të paautorizuar kur blini një produkt të DEMAG MAGNET ! Origjinaliteti, instruksionet dhe […]

  100.00  Including tax
 • Magnet metalik P250 me dy anë – DEMAG Magnet    KUJDES!!! JEMI AGJENTËT EKSKLUZIVË TË DEMAG PËR SHQIPERINË DHE KOSOVË. Kompania “AR METAL DETECTORS” është kompania e vetme e autorizuar nga DEMAG MAGNET në Shqipëri dhe Kosovë. Tregoni kujdes ndaj produkteve dhe furnizuesve të paautorizuar kur blini një produkt të DEMAG MAGNET ! Origjinaliteti, instruksionet dhe […]

  130.00  Including tax
 • Magnet metalik P350 me dy anë – DEMAG Magnet    KUJDES!!! JEMI AGJENTËT EKSKLUZIVË TË DEMAG PËR SHQIPERINË DHE KOSOVË. Kompania “AR METAL DETECTORS” është kompania e vetme e autorizuar nga DEMAG MAGNET në Shqipëri dhe Kosovë. Tregoni kujdes ndaj produkteve dhe furnizuesve të paautorizuar kur blini një produkt të DEMAG MAGNET ! Origjinaliteti, instruksionet dhe […]

  190.00  Including tax
 • Magnet metalik P450 me dy anë – DEMAG Magnet    KUJDES!!! JEMI AGJENTËT EKSKLUZIVË TË DEMAG PËR SHQIPERINË DHE KOSOVË. Kompania “AR METAL DETECTORS” është kompania e vetme e autorizuar nga DEMAG MAGNET në Shqipëri dhe Kosovë. Tregoni kujdes ndaj produkteve dhe furnizuesve të paautorizuar kur blini një produkt të DEMAG MAGNET ! Origjinaliteti, instruksionet dhe […]

  250.00  Including tax
 • Magnet metalik P600 me dy anë – DEMAG Magnet  KUJDES!!! JEMI AGJENTËT EKSKLUZIVË TË DEMAG PËR SHQIPERINË DHE KOSOVË. Kompania “AR METAL DETECTORS” është kompania e vetme e autorizuar nga DEMAG MAGNET në Shqipëri dhe Kosovë. Tregoni kujdes ndaj produkteve dhe furnizuesve të paautorizuar kur blini një produkt të DEMAG MAGNET ! Origjinaliteti, instruksionet dhe garancia […]

  300.00  Including tax
 • Fshesë magnetik 18″ (45cm) -me rrota FSHESË MAGNETIKE (Fshesa magnetike të dyshemesë me dorezë dhe rrota) Fshesat magnetike përdoren gjerësisht në fabrika, makineri, artizanale dhe gjithashtu në shtëpi. Është një mënyrë e thjeshtë dhe e besueshme për të mbledhur dhe mbledhur gozhdë, copëza hekuri, apo cdo lloj metali tjeter, dhe izolim të përgjithshëm të materialeve […]

  100.00  Including tax
 • FSHESË MAGNETIKE 24″ (60CM) -ME RROTA   Fshesë magnetik 24″ (60cm) -me rrota FSHESË MAGNETIKE (Fshesa magnetike të dyshemesë me dorezë dhe rrota) Fshesat magnetike përdoren gjerësisht në fabrika, makineri, artizanale dhe gjithashtu në shtëpi. Është një mënyrë e thjeshtë dhe e besueshme për të mbledhur dhe mbledhur gozhdë, copëza hekuri, apo cdo lloj metali […]

  120.00  Including tax
 • FSHESË MAGNETIKE 30″ (75CM) -ME RROTA Fshesë magnetik 30″ (75cm) -me rrota FSHESË MAGNETIKE (Fshesa magnetike të dyshemesë me dorezë dhe rrota) Fshesat magnetike përdoren gjerësisht në fabrika, makineri, artizanale dhe gjithashtu në shtëpi. Është një mënyrë e thjeshtë dhe e besueshme për të mbledhur dhe mbledhur gozhdë, copëza hekuri, apo cdo lloj metali tjeter, […]

  140.00  Including tax
 • FSHESË MAGNETIKE 36″ (90CM) -ME RROTA Fshesë magnetik 36″ (90cm) -me rrota FSHESË MAGNETIKE (Fshesa magnetike të dyshemesë me dorezë dhe rrota) Fshesat magnetike përdoren gjerësisht në fabrika, makineri, artizanale dhe gjithashtu në shtëpi. Është një mënyrë e thjeshtë dhe e besueshme për të mbledhur dhe mbledhur gozhdë, copëza hekuri, apo cdo lloj metali tjeter, […]

  160.00  Including tax
 • Fshesë magnetike e rëndë 24″ (60 cm)-me rrota VAKUM MAGNETIK-Me funksion të rëndë me mekanizëm metalik të çlirimit të shpejtë (Fshesa magnetike për dysheme me dorezë dhe rrota) Fshesat magnetike përdoren gjerësisht në fabrika, makineri, artizanale dhe gjithashtu në shtëpi. Është një mënyrë e thjeshtë dhe e besueshme për të mbledhur dhe mbledhur gozhdë, copëza […]

  220.00  Including tax