Product Description

Kujdes!

Kompania “AR METAL DETECTORS” është kompania e vetme e autorizuar nga Detektorët NOKTA MAKRO në Shqipëri dhe Kosovë.

 Tregoni kujdes ndaj produkteve dhe furnizuesve të paautorizuar kur blini një produkt të Detektorëve Nokta Makro!

 Origjinaliteti, instruksionet dhe garancia sigurohen nga Detektorët Nokta Makro dhe Kompanitë e autorizuara!

 

Detektori i ri i metalevel  Golden King nga Nokta është një zbulues unik, qe perdoret per gjetje thesaresh ne thellesi  dhe është i pajisur me karakteristika të cilat nuk I ofron  asnjë detektor tjetër metalesh. Këto karakteristika lejojnë përdoruesit të zbulojnë lehtësisht objektiva në thellësi që detektorët e tjerë nuk mundeshin ti arrinin me pare, në çdo lloj ambienti.

Falë 3 pllakave të ndryshme të kërkimit dhe depërtimit të thellë, detektori I metaleve Golden King zbulon metale të varrosura thellë, si dhe  zbrazëtira të tilla si shpella, bodrume, tunele, apo dhe varre. Për më tepër, falë teknologjisë së tij superiore, jo vetëm që nderton grafikun 3D të objektivit që zbulon, por gjithashtu ndan llojin e objektivit dhe  vlerëson  thellësine per përdoruesin e tij.

 

Një nga karakteristikat më të rëndësishme që Golden King King detektor zbulon për përdoruesit është paraqitja e ekranit. Dy paraqitjet ne ekran te cilat jane programet e kerkimit te pajisjes: “KËRKIMI DIGITAL”OSE I PERGJITHSHEM dhe “KERKIMI GAUGE” OSE ME SHIFRA,  janë të programuara sipas nevojave te kerkuesve dhe disponojne cilësi të lartë dixhitale optike.

 

nokta golden king dpr plus επαγγελματικός ανιχνευτής χρυσού

“KERKIMI DIGITAL” OSE I PERGJITHSHEM

Për shkak të pllakave Smart të zbulimit të përdorura në Radar Golden King, ju mund të shikoni lëvizjet tuaja, si dhe objektet e zbuluara në ekranin e kërkimit interaktiv.

Me Radarin e përpunimit të thellë të GOLDEN King Deep, ju lehtë do të ndiqni amplituden e sinjalit të synuar në kohë reale në ekran.
Në këtë ekran, do të shihni edhe pikën e amplitudes më të lartë të qendrës së sinjalit në kohë reale dhe do të ekzaminoni grafikët e sinjalit të zgavrave dhe objektivave  prej metali.

 

“KERKIMI GAUGE” OSE ME SHIFRA

Opsioni GAUGE në sistemin Radar Golden King Deep është dizajnuar si një paraqitje e përshtatshme zbulimi, duke marrë parasysh zakonet e vjetra të përdoruesve në lidhje me sistemet e mëparshme. Të gjitha pjesët e pranishme në zbulimin e përgjithshëm (DIGITAL) janë në dispozicion këtu, por në vend të kësaj përfaqësohen nga një sistem matës.

Gjate kerkimit, do keni mundesi te ndiqni te gjitha te dhenat dhe informacionin e marre nga sinjlai i objektivit nga KERKIMI GAUGE ne kete ekran te tilla si metali eshte me ngjyre apo pa ngjyre, nese eshte hekur apo flori etj. Do të ndiqni të gjitha informacionet përmes matësit dixhital në ekran dhe do të shihni raportet metal-minerale me numra. Përsëri, ju do të jeni në gjendje të përcaktoni nëse sinjali i marrë nga nëntoka e synuar është hekur apo jo.

 

HAPESIRA E EKRANIT

Ndërsa kërkoni me Golden KING, ju mund të gjurmoni me lehtësi fuqinë e sinjalit të kapur në kohë reale dhe të paraqitur ne ekran. Ne  ekran, lehtë mund të gjeni pikën më të lartë në qendër të sinjalit. Ju gjithashtu mund të analizoni diagramet e sinjalit të të dy objekteve metalike dhe të kavitetit.

 

Lista e informacionit DISPLAY

Ky ekran tregon të dhënat fillestare të marra nga sinjalet e synuara dhe procedurat e mëposhtme për përdoruesit e tij në ndërfaqen e kërkimit. RAPORTI MONITOR jo vetëm siguron të dhëna për sinjalin e synuar, por udhëzon përdoruesin për paralajmërimet dhe gjërat që duhet të bëhen më vonë. RAPORTI MONITOR do të jetë partneri juaj që ju ofron të dhënat që ju nevojiten. Kontrollon veprimet tuaja gjatë kërkimeve tuaja dhe si specialist ju gjithmonë jeni të drejtë nga ana juaj.

αναπαράσταση οθόνης golden king

DEKLARATA E KËRKESËS DIGJITALE

Ndërfaqja është projektuar për përdoruesit me zakone të vjetra. Me njehsor dixhital të ndërfaqes së kërkimit, Gold Gold Gold Machine ju ofron përdoruesit mundësinë për të kërkuar sipas preferencave të tij. Të gjitha të dhënat dhe imazhet e dhëna në ndërfaqen e KERKIMIT TË PËRGJITHSHËM përfaqësohen me shenjë dalluese në këtë mjedis. Ekranet FIELD dhe EXHIBITION në ndërfaqen e KERKIMIT TË PËRGJITHSHËM janë gjithashtu të pranishme në këtë ndërfaqe me imazhe të ndryshme.

οθόνη golden king

HAPESIRA E EKRANIT

Gjatë kërkimeve tuaja me  detektorin e Floririt Golden King, mund të ndiqni lehtësisht fuqinë e sinjalit në kohë reale. Ndryshe nga KERKIMI I PËRGJITHSHEM, në ekranin e ekranit dixhital mund të shihni pikën më të lartë të sinjalit të synuar me treguesin. Në nivelin më të lartë, treguesi përfaqëson qendrën e sinjalit të synuar.

 

DEPARTAMENTI I PIKAVE METALIKE

Në këtë ekran mund të shikoni informacionin e ndarjes, si nëse metali është me ngjyrë ose jo-aliazh, aliazh ose çeliku ose ari etj. Me ndihmën e treguesit digjital, si dhe identifikimin e metalit, ngjitur me të, dhe rezultatet do të shfaqen në ekran. Në të njëjtën kohë, mund të identifikoni se ku keni hyrë dhe dalë nga një mesazh metalik i synuar nga toka, duke ndjekur lëvizjen e treguesit dhe vlerat numerike që vijojnë.

Vëzhgimi në kohë reale i rezultateve

Detektori Golden King  është i pajisur me teknologji  zbulimi unike nga çdo sistem tjetër në botë. Tipari më i spikatur i sistemit është 3D digital funksion i përpunimit të sinjalit, i cili nuk ekziston në detektorë metalesh të tjera.  Ndryshe nga të gjitha këto sisteme, inxhinierët e Nokta nisën teknologjinë e përpunimit të sinjalit digjital 3D në kohë reale. Siç tregohet në imazhet mostër, Golden KING tërheq grafiken 3D te sinjalit në kohë reale dhe tregon atë në ekran. Në ekranin tjetër të grafikës, ajo tregon informacion në lidhje me thellësinë dhe ndarjen e sinjalit të synuar. Ju mund të rrotulloheni rezultatet ekran duke përdorur tastierën dhe analizuar atë nga kënde të ndryshme dhe ju mund të ruani këto imazhe dhe ti shihni ato përsëri sa herë që ju dëshironi.

MATJA E METALIT DHE ZBULIMI I CELLITETIT

Shqyrtimet e Artë të Detektorëve të Artë ari kanë një aftësi më të mirë për ndarjen e metaleve. Ai klasifikon metale të tilla si ngjyra, alumini, çeliku, metale me ngjyra dhe ari. Gjithashtu gjen dy metale të ndryshme që janë pranë njëri-tjetrit dhe i tregon ato së bashku me normën e tyre të ekranit. Me funksionin e zbulimit të zgavrës, mund të zbulojë hapësira të mbyllura. Për shembull, shpella, nëntoka, tunelet dhe dhomat dhe hapësirat e fshehura në zonat nëntokësore nuk janë më të fshehura. Mbreti i Artë gjithashtu zbulon metalet në zgavrat. Kur zbulimin metalike në një zgavër, gjeneron grafik 3D të dy zgavrën dhe metali, dhe tregon përqindjen e vlerave në ekran.

ενδείξεις οθόνης golden king dpr plus

D.I.S.S. TEKNOLOGJIA

Cilësia e sinjalit të marrë nga toka dhe të përpunuara përcaktohet nga qartësia dhe stabiliteti i tij. Të gjithë detektorët dhe mbështjellësit ndikohen negativisht nga faktorët klimatikë dhe mjedisorë. D.I.S.S. teknologjia filtron rezultatin si rezultat i këtyre faktorëve dhe rrit cilësinë e sinjalit. Kjo ju lejon të kontrolloni tokën vazhdimisht dhe pa ndërprerje.

REGJISTRIMI I SENSITIVITETIT

Është e vështirë për të marrë rezultate të sakta në zonat ku toka ka nivele të larta të kripërave inorganike dhe dendësisë së magnetizmit. Kushtet e pafavorshme e bëjnë përdorimin më të vështirë të pajisjes për të gjithë përdoruesit e detektorit. Në detektor metalik Golden King, niveli i ndjeshmërisë mund të rregullohet. Bazuar në kushtet e zonës së hulumtimit, ndjeshmëria mund të zvogëlohet ose rritet. Në këtë mënyrë, ju mund të bllokoni ndërhyrjen dhe të merrni rezultate më të sakta dhe të qarta.

SISTEMI FUNKSIONAL LINUX

Metalistët e Artë dhe detektorët e arit përdorin teknologjinë LINUX. Sistemi operativ Linux mund të përdoret në të gjitha platformat pa ndërlikime. Sistemi operativ Linux, i cili ka mbështetje të gjerë hardware, punon në harmoni të plotë në pothuajse çdo platformë, duke përfshirë sistemet e ngulitura, laptopët, serverat, workstations, telefonat e mençur dhe kompjuterët.

Ngrirja e hekurit

Mund të ketë shumë objekte me ngjyra në zonat ku po kërkoni. Duke aktivizuar veçorinë ‘Refuzimi i ngjyrosur’, mund t’i aktivizoni detektuesit tuaj të mos reagojë ndaj sinjaleve që vijnë nga objekte me ngjyra. Në këtë mënyrë, objektet me ngjyra nuk do të ndërhyjnë me sistemin, dhe ju do të merrni rezultate më të sakta dhe të qarta.

7 “ekran TFT

Golden Detector Gold Gold ka një ekran TFT me teknologji të lartë 480×800 pixel. Zgjidhja e saj e lartë ju lejon të shihni detajet në ekran më qartë. Gjithashtu, me këtë ekran me rezolucion të lartë, nuk do të humbisni ndonjë hollësi kur përdorni kamerën tuaj të shikimit natën.

FUNKSIONIMI I DITËS

Përdoret kur drita e diellit është intensive, duke ndikuar dukshmërinë e ekranit. Modaliteti i Diellit mund të përdoret në të gjitha lidhjet e menysë të detektorëve metalik të Mbretit. Lejon leximin dhe shikimin më të lehtë nën rrezet e diellit të ndritshme.

NIGHT VISION VIDEO CAMERA

κάμερα golden king

Kamera e vizionit të natës mund të kapë imazhe në një distancë prej 30 metrash ne saje te gjatesise te madhe te kabllit te saj. Nën ujë ose në tokë ka një cilësi shumë të lartë të imazhit. Ju mund të regjistroni video edhe në errësirë, ruani atë dhe shikoni më vonë. Me këtë video kamera ju mund të shihni lehtësisht spote të tilla si shpella, tunele, bodrume, puse, det, liqene, etj pa pasur nevojë të hyni.

Falë sistemit Golden King Plus që gjithashtu mund të bëjë rrotullime në tokë dhe nënujore me cilësi të lartë:

Tani mjediset si deti, liqeni, tuneli, bodrumi, kalimi, shpella e mbushur me ujë nuk do të jenë të fshehura ose të pamundura për ju. Rrjedhimisht, të gjitha kushtet e vështira nuk do të ndikojnë negativisht në kerkimet tuaja. Asnjë eksplorim apo gërmim nuk do të jetë i pakuptueshëm, në sajë të imazheve që do të merrni në cilësinë e DVD-ve nga çdo lokacion me sistemin Golden King Plus, në të cilin cilësia e njohurive dhe imazhit përdoret në nivelin më të lartë.

Kamera e vizionit të natës që po përdorni në sistemin Golden King Plus ka aftësinë për të bërë ulje me cilësi të lartë me cilësi të lartë, nënujore deri në thellësinë 30 m, si dhe të shtënat në mjedise të errëta shumë lehtë. Kamera është në dispozicion me një kabllo 30 m kështu që ju mund ta përdorni atë në të gjitha thellësitë me lehtësi. Do t’ju kushtojë më shumë, nga e gjithë pajisja, për të blerë një aparat fotografik nën ujë 30 metra për të parë në këto vende. Sigurisht që nuk keni sistemin e radarëve, mund të regjistroni pozicionet ose të shikoni rrotullimin.

Me detektorin e Floririt Golden King, ju do të jeni në gjendje të kryeni të gjitha procedurat e mësipërme lehtë me vetëm një sistem. Falë aftësisë për të ndjekur dhe regjistruar sistemin tuaj, ju do të keni mundësinë për të ndarë këto imazhe më vonë me miqtë dhe të njohurit tuaj. Pra, jo vetëm do të keni radarin dhe gjeoradarin më të avancuar të Procesorit të Floririt Golden King, por gjithashtu do ta shijoni kërkimin. Ju do të jeni në gjendje të shikoni vende dhe të eksploroni në thellësitë e një deti ose liqeni që përndryshe do të bëhet vetëm duke zhytur me bombul oksigjeni.

Procesori i I ndertuar edhe per thellesi i Golden King do të jetë një nga përfitimet tuaja të eksplorimit.

SENSORI i GAZIT (GAS SENSOR)

gas sensor golden kind

Detektori I metaleve Golden King zbulon  gazra të tilla si metani apo  gazra te tjera të dëmshme për shëndetin e njeriut, në zona të kufizuara dhe te mbyllura të tilla si shpellat, bodrume, gropa, tunele etj. Nëse zbulohet prania e gazrave te tilla në vendin ku përdoruesi është duke kërkuar, sistemi e zbulon menjëherë dhe njofton përdoruesin me nje paralajmërim në ekran per rrezikun.

MBËSHTETJA E 10 GJUHËVE TË HUAJA

GOLDEN KING PERMBAN MENU NE 10 GJUHE TE NDRYSHME. Pasi gjuha është zgjedhur, të gjithë menute ne sistem do të shfaqen në këtë gjuhë. Në këtë mënyrë, përdoruesi mund të drejtoje sistemin me lehtë dhe më qetë.

 

γλώσσες golden king

GRAFIKU I THELLESISE

Këto matje krijohen në një ambient laboratorik. Këto të dhëna mund të ndryshojnë në fushë. Metalet nuk lëshojnë një fushë magnetike më vete. Metale të cilat janë varrosur në tokë të ketë një reaksion kimik, i cili mund të quhet “ndryshk”, me komponimet e metaleve dhe metale të tjera në tokë. Si rezultat i këtij reagimi, një rrjedhë elektrolizë ndodh në mes të metalit dhe në tokë dhe subjektit metalike ndaj korrozionit, duke rezultuar në një kompleks të ri, jonizues. Kjo dukuri ndikon në thellësinë e detektorë pozitivisht.

Jonizimi i tokes, mineralet dhe perberja e tokës  janë faktorë që çojnë në reagim të shpejtë apo të ngadalshëm. Për këtë arsye, metalet në thellësitë më të mëdha, të cilat normalisht nuk mund të zbulohen, kerkojne perdorimin e pllakes te madhe  per thellesi  deri në 8 metra , gjithmone nqs kushtet e mësipërme ekzistojnë.

INFORMACION MBI PLLAKAT E KERKIMIT (TE GJITHA PLLAKAT PERFSHIHEN NE CMIM)

μικρό πηνίο έρευνας golden king

Pllaka e eksplorimit  210x315mm (21×31.5 cm), ka aftësinë për të prodhuar një rezultat me një rezolucion të lartë ne thellesine 0-3 m. Kjo ju mundëson të gjeni objekte të vogla afër sipërfaqes. Është pllaka ideale për gjetjen e monedhave dhe është shume e ndjeshme ndaj objekteve të vogla sipërfaqësore veti që asnjë pllake tjetër nuk e ka.

Gjithashtu mund te zgjedhim menyren selektive te kerkimit  në sistem, ku ju mund të kërkoni  duke eliminuar “mbeturinat” dhe sendet e pavlefshme që do të ngaterrojne qellimin e kerkimit tuaj (të tilla si një kapak pije e butë, gozhdë, hekuri, tela ose xhingël). Pra nuk do të humbisni qëllimin tuaj me këtë pllake kërkimi qe edhe pse duket e vogël garanton rezultate shume te mira.

 

Pllaka per kerkim te pergjithshem

πηνίο έρευνας 360χ440 golden kingPllaka e kerkimit 360x440mm (36×44 cm), ka aftësinë për të prodhuar një rezolucion ne thellesi prej 0-5 m dhe është projektuar për rezultate përfundimtare si në sipërfaqe dhe në thellësi ku është marrë një rezultat shumë i suksesshëm i kërkimit. Kerkimet dhe pyetjet tuaja po bëhen më të këndshme falë aftësisë së  lartë për të zbuluar metale duke eliminuar sendet jo të vlefshme.

 

 

 

Pllaka per kerkimet e thella

μεγάλο πηνίο αναζήτησης golden king

Detektori i Floririt Golden King eshte krijuar për kërkim të thellë.  Pllaka e kerkimit sipërfaqësor ka aftësinë për të prodhuar një rezultat deri në 0-3 m. Pllaka tjeter me rezolucion shumë të lartë te sinjaleve të thellë,  mund të jape rezultatin prej 0-5 m thellësi.

Me pllaken per kerkim ne  thellësi , me permasat 100×60 cm, do të keni mundësi të merrni një rezultat prej 0-8 m thellësi. Gjithashtu, kjo pllake kerkimi ka kapacitetin e aftësinë për diskriminim te objekteve te padeshiruara metalike duke siguruar  rezultat të pastër si asnje  asnjë pllake tjeter kërkimi.

 

AKSESORE QE PERFSHIHEN NE CMIM

αξεσουάρ golden king

Falë teknologjisë së lartë dhe ruajtjes së kujtesës 21.800 herë më të mëdha se sistemet e thjeshta dhe të vjetra. Aftësia për të vlerësuar 150 herë më shumë se sistemet e thjeshta dhe të vjetra. Mund të themi përfundimisht dhe qartë se veprimi i transmetuar vjen nga toka. Ndryshimet në sipërfaqe dhe në thellësi nuk na pengojnë të zbulojmë ndonjë objekt që është varrosur me qindra metra të thellë. Krerët e hetimit të zgjuar e gjejnë atë sa më shpejtë dhe definitivë sa asnjë sistem tjetër nuk mund të shohë veprime pozitive. Kjo do të thotë, veprimet metalike të objektit që vijnë nga toka gjatë kërkimit të kërkimit, por gjithashtu japin njoftimin e veprimeve negative operatorit.

Ky sistem, me aftësinë e tij të avancuar për të identifikuar dhe vlerësuar, la pas logjikën e kokat e thjeshta. Prandaj, ajo nuk i transmeton veprimet negative duke zbuluar gabimet që operatori mund të bëjë gjatë hetimit. Si aftësia për të diskriminuar në mes veprimeve pozitive dhe negative është përmirësuar me këtë teknologji që nuk ka sistem tjetër në botë. Nëse varrosim një byzylyk në thellësi, asnjë sistem në botë nuk do të jetë në gjendje ta zbulojë atë. Mbreti i Artë, me aftësinë për të zbuluar dhe dalluar, do të jetë në gjendje të zbulojë se ku byzylykja është varrosur ose fshehur. Prapëseprapë, Mbreti i Artë do të zbulojë lehtësisht me krerët e mençur të hetimit pozicionet e varrimit të sendeve edhe nëse ato nuk përmbajnë asnjë metal. Pafund në sfond.

Ju do të keni në duart tuaja sistemin e vetëm që mund të zbulojë në tokë çdo objekt metalik apo jo. Mbreti i Artë Plus ari dhe detektor i zgavrës nuk ndikohet nga guri, mermeri, druri apo objekte plastike.

SPECIFIKIME TEKNIKE

Parimi operativ: Ekuilibri i induksionit VLF.
Mikroprocesor: 32-bit core ARM9 drejtimin në 216MHz + 16-bit bashkë-procesor.
Software: GUI me mbështetje shumëgjuhësore.
Zhurma e anulimit: rivendosja manuale.
Çmime: hekuri, aliazh, çeliku, me ngjyra, ari.
Identifikimi Objektivi: Fuqia e sinjalit dhe objektivi është në korelacion me madhësinë në 3D ekran.
Cilësimi i ndjeshmërisë: Manual.
Funksionet e barazimit nëntokësor: automatik dhe manual.
Pllaka kerkimi: 36x44cm (17 ”), Double-D kërko spirale, 24x32cm (12,5 ”) Double-D sipërfaqja e spirales kërkimit, 60x100cm (39 ”), Double-D kërko spirale (DPR PLUS).
Bateria: bateri) – varet rreth qafës.
Dorëza kerkimi dhe Pesha spirale: 2.3kg (5.0 lbs).

Dergese falas per blerje mbi 100 €

Na pelqeni ne Facebookj

Regjistrohuni ne Youtub ne kanalin tone

Na ndiqni ne Instagram