Filter Cmimi

Price Filter

Dërgesë falas për blerje mbi 100 €

Na pëlqeni në Facebook

Regjistrohuni në kanalin tonë të YouTube

Na ndiqni në Instagram

Los Angeles

  • LOS ANGELES GOLDEN QUEEN   KUJDES!!! JEMI AGJENTËT EKSKLUZIVË TË LOS ANGELES GOLDEN QUEEN PËR SHQIPERINË DHE KOSOVË. Kompania “AR METAL DETECTORS” është kompania e vetme e autorizuar nga LOS ANGELES GOLDEN QUEEN në Shqipëri dhe Kosovë. Tregoni kujdes ndaj produkteve dhe furnizuesve të paautorizuar kur blini një produkt të LOS ANGELES GOLDEN QUEEN ! […]

    1,300.00  Including tax
  • Detektor distancues – LOS ANGELES GOLDEN QUEEN M2 Detektori i ri i distancës LOS ANGELES GOLDEN QUEEN M2 është një detektor inovativ i distancës.Gjen thesaret e varrosura në një mënyrë shumë të thjeshtë për të kërkuar. Në gjendje të zbulojë arin, argjendin, gurët e çmuar dhe boshllëqet nga distanca. KUJDES!!! JEMI AGJENTËT EKSKLUZIVË TË LOS […]

    900.00  Including tax
  • Detektor distancues – LOS ANGELES GOLDEN QUEEN M1  Detektori i ri i distancës LOS ANGELES GOLDEN QUEEN M1 është një detektor inovativ i distancës.Gjen thesaret e varrosura në një mënyrë shumë të thjeshtë për të kërkuar. Në gjendje të zbulojë arin, argjendin, gurët e çmuar dhe boshllëqet nga distanca.   KUJDES!!! JEMI AGJENTËT EKSKLUZIVË TË […]

    650.00  Including tax