Sale
-13%

MD GARRETT SUPER Skepter dore  Detektor metalik sigurie

175.00  Including tax

13% Off.
QTY:

Product Description

MD GARRETT SUPER Skepter dore  Detektor metalik sigurie

KUJDES!

JEMI AGJENTËT EKSKLUZIVË TË GARRETT PËR SHQIPERINË DHE KOSOVË.

Kompania “AR METAL DETECTORS” është kompania e vetme e autorizuar nga Detektorët GARRETT në Shqipëri dhe Kosovë.
Tregoni kujdes ndaj produkteve dhe furnizuesve të paautorizuar kur blini një produkt të Detektorëve GARRETT!
Origjinaliteti, instruksionet dhe garancia sigurohen nga Detektorët GARRETT dhe Kompanitë e autorizuara!

 

MD GARRETT SUPER WAND eshte nje nga modelet me te reja te detektoreve te dores per arme i ofruar nga Garrett.

 

MD GARRET Super 360° detektori Skeptri i zonave ofron nje ndjeshmeri te njetrajtshme dhe eshte  nje tregues i saktesise per zbulimin e armeve dhe objekteve te tjera metalike me saktesi ekstreme. Nga aeroportet dhe deri ne eventet sportive, SuperSpektri me peshe te lehte eshte pajisja e dores ne zgjedhjet  e sotme te sigurise.

 

md garrett super wand

KARAKTERISTIKAT KRYESORE:

 • Ndjeshmeria optimale: zbulon metale hekuri, jo metale dhe arme çeliku, kontrabande dhe objekte te tjera metalike.
 • Vetekalibrimi: teknologjia dixhitale e mikroprocesorit eliminon nevojen per rregullime periodike te ndjeshmerise.
 • Profili i zgjatur siguron 8.75 ‘’ dhe skanimi i zones 360 °,detekton zones e mbulimit  me treguesin e saktesise qe mundeson skanimin e lehte nga koka ne kembe.
 • Lehte dhe i pershtatshem per t’u perdorur me nje prekje butoni dhe tre ngjyrat LED. Drita e gjelber LED tregon ON/E ndezur; Drita e zbehte Amber LED tregon Renie Baterie: Drita e kuqe LED tregon ALARM.
 • Degjueshmeri e qarte ose “pa ze” / dridhje LED sinjal alarmi
 • Ndertim solid I modeluar perfshin ne strukture spirale izoluese per te shtuar perthithjen impakte. Tejkalon pritshmerite Mil-Std-810F (prove testi) Metoda 516.5, procedurat II dhe IV.
 • Zoterim ne dizajnin e vet ergonomik pershtatet ne menyre komforte ne pothuajse çdo madhesie dore.
 • Mbulesa e lehte e baterise ON / OFF: bateri standarde 9V e perfshire. Grup baterish te rikarikueshme e perfshire.
 • Çelsin e rrymes dhe LEDs pozicionuar per akses te lehte dhe shikueshmeri te larte

SPECIFIKIMET:

 • Temperaturat operative
  -35º F (-37º C) to 158º F (70º C)

Lageshtia
95% jo-kondensues

 • Frekuenca e operimit 95 kHz
 • Frekuenca Audio 2 kHz
 • Akordimi Automatik
 • Treguesit Heshtur / Me dridhje
 • Zeri/Altorpalanti i degjueshem
  LED drite e ndritshme Jeshile:  e ndezur
  E zbehte: Renie Baterie
  E kuqe: Paralajmerim ALARM
 • Kontrolle 3-gradime celesash: E ndezur (Zeri / LED ndricimi);  E fikur ; E ndezur (me dridhje /ndricimi LED)
 • Bateria Bateria e vetme 9 volt siguron deri ne 80 ore te funksionimit normal. Bateria e rikarikueshme NiMH opsionale siguron deri ne 20 ore ne çdo mbushje 12-oreshe
 • Garancia Kufizuar, 24 muaj garanci per pjese kembimi

 

DIMENSIONET:

 • Gjeresia: 3.25″ (8.3 cm)
 • Thellesia: 1.25″ (3.2 cm)
 • Gjatesia: 19″ (48.3 cm)
 • Pesha: 18.6 oz (527 g)

md garrett super wand

 

 

md garrett super wand

 

 

 

 

 

 

 

 

Dergese falas per blerje mbi 100 €

Na pelqeni ne Facebookj

Regjistrohuni ne Youtub ne kanalin tone

Na ndiqni ne Instagram