underwater camera

 • Sale
  -22%

  KAMERA NENUJORE 20M   Kemi lira te humbura ne fund te detit ? Tashme kemi pamjen me kameren nenujore. Si brenda ashtu edhe jashte ujit me kamerat me te pershtatshme ne bote. Ne rekomandojme ate per profesionistet dhe kompanite qe duan te shohin ne thellesi te medha, gropa, shpella, puse, ura. Kemi objekte te humbura […]

  700 900  Including tax
 • Sale
  -8%

  KAMERA NENUJORE 360º – 50m me REGJISTRIM   Kamera nenujore eshte pajisja me e mire per te eksploruar fundin e detit, keshtu qe ju mund te shihni “te gjalla” dhe ne kohe reale anijet e mbytura  si dhe cfaredo objekti qe ndodhet ne fund te detit. Per shembull: nje ore, nje kuti, nje amfore balte, […]

  1,150 1,250  Including tax
 • Sale
  -14%

  KAMERA NENUJORE 50M   Kemi lira te humbura ne fund te detit/thellesi ? Tashme kemi pamjen me kameren nenujore. Si brenda ashtu edhe jashte ujit me kamerat me te pershtatshme ne bote. Ne rekomandojme ate per profesionistet dhe kompanite qe duan te shohin ne thellesi te medha, gropa, shpella, puse, ura.     Kemi objekte […]

  950 1,100  Including tax