Sale
-7%

VR 2000 – Lokalizues Me Rreze të Gjatë

2,100.00  Including tax

7% Off.
QTY:

Product Description

VR 2000 – Lokalizues me Rreze të Gjatë

 

Detektori i metaleve me rreze të gjatë VR 2000 është një model i ri. Ai është gjithashtu një Sistem i avancuar i Detektorit të Metaleve duke përdorur teknologjinë e përparuar FORWARD GAUSS që është edhe detektor audio dhe vizual. Ky detektor metali u përdor për herë të parë në terren në 1984 dhe teknologjia FORWARD GAUSS që përdor ka provuar të jetë (deri tani) më e suksesshmja.

VR 2000 është një produkt Amerikan dhe   duhet të theksohet se ekipi hulumtues i VR 2000 ndoqi një proces rigoroz shkencor të zbulimit të pajisjes, i cili është i nevojshëm për funksionimin e duhur dhe efektet e pajisjes dhe përdori teknologjinë e përparuar që e ka renditur të parin në klasën e tij midis detektorëve kryesorë të metaleve në distanca të gjata.

 

vr 2000 long range locatorvr 2000 long range locator

 

Ky sistem u krijua fillimisht për arkeologët profesionistë dhe kërkuesit e thesareve dhe është përdorur në shumë vende.

Me zhvillimin e njësive të përpunimit më të shpejtë dhe më kompleks dhe një ulje të kostos së materialeve, ne ishim në gjendje të fillonim ofrimin e kësaj teknologjie të përparuar për publikun e gjerë me një kosto shumë më të përballueshme. Pjesë e suksesit të këtij sistemi detektor metalesh është se nuk duket si një ‘detektor metalesh’ standard. Në vend të kësaj, ajo ka pamjen e një pajisjeje të përsosur, të prodhuar mirë, shkencore që dikush mund të presë të gjejë në një sit arkeologjik.

Detektori i metaleve VR 2000 është vendosur në një valixhe të fortë, me dy brava. Transmetuesi është i montuar në valixhe dhe përfshin elementët ‘Katër Standard’ me celësin selektues. Sistemi përfshin një bateri  të instaluar, të rikarikueshme me karikues, antenë transmetuese, shufra marrëse dhe marrës me kapëse rripi, kufje dhe manual përdorimi, të gjitha të futura në valixhe.

 

vr 2000 long range locatorvr 2000 long range locator

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Detektorët tradicionalë të metaleve bazohen në lëvizjen e dorës dhe funksioni i tyre është i kufizuar. Për shkak të parimit të ndryshëm të funksionimit, detektorët tradicionalë të metaleve janë shumë të kufizuar në thellësi.

Seria VR ka zhvilluar thellësi në një sistem të zbulimit të metaleve nga distanca dhe ky është në thelb një tregues i drejtimit të metaleve të çmuara.

Për thellësi shumë të mëdha në të gjitha rajonet VR2000 na mundëson të bëjmë skanim të shpejtë. Sinjalet mund të depërtojnë në male dhe të zbulojnë ar / argjend / bakër
dhe metale të tjera. Pajisja kontrollohet nga një njësi qendrore e mikroprocesorit, me korrigjimin e shenjave jo fiziologjike, programimin me shumë shpejtësi dhe ndarjen e transmetimit dhe ndërprerjes. Me një fushë të madhe të dërgimit dhe marrjes së sinjaleve të objekteve dhe me një gamë të madhe matëse deri në 1000 metra dhe thellësi deri në 50 metra. Eshtë një pajisje e thjeshtë, por ka nevojë për pak kohë trajnimi në mënyrën se si zbulon dhe si ta përdorë atë.

 

Tipare dhe Funksione:

 • Funksion shtesë i dritave treguese. Këto drita treguese tregojnë 20 distanca të ndryshme ndërmjet përdoruesit të marrësit deri te transmetuesi
 • Prodhon frekuenca të ndryshme për bakër, argjend, ar dhe gurë të tjerë të çmuar.
 • Distanca e kërkimit: 100-1000m
 • Thellësia e kërkimit: 5-50m
 • Gjatë kërkimit të objektit, do të keni një ide të identifikimit dhe pikës së saktë
 • Transmetuesi ka katër LED (dritat treguese të kanalit) në krye secila korrespondon me një material të veçantë

 

vr 2000 long range locator

 

AKSESORE:

 • Valixhe gri me mbështjellje alumini, dorezë dhe 2 brava
 • Marrës me rrip
 • Kufjet
 • 2 shufra marrëse
 • Karikues Baterish, AC / DC, AC 115V hyrje, dalje DC 9V
 • 2 Antena
 • Manual në gjuhën Angleze

Dergese falas per blerje mbi 100 €

Na pelqeni ne Facebookj

Regjistrohuni ne Youtub ne kanalin tone

Na ndiqni ne Instagram