Sale
-5%

Nokta Impact Pro Versioni i Plote

1,300.00  Including tax

5% Off.
QTY:

Product Description

KARAKTERISTIKA


Kujdes!

Kompania “AR METAL DETECTORS” është kompania e vetme e autorizuar nga Detektorët NOKTA MAKRO në Shqipëri dhe Kosovë.

 Tregoni kujdes ndaj produkteve dhe furnizuesve të paautorizuar kur blini një produkt të Detektorëve Nokta Makro!

 Origjinaliteti, instruksionet dhe garancia sigurohen nga Detektorët Nokta Makro dhe Kompanitë e autorizuara!

 

 

 

 

1.  Frekuenca te shumfishta perdorimi

Zgjidhni midis 3 frekuencave te perdorimit te Ipmact 5khz, 14khz dhe 20khz. Tre detektore metalesh ne nje per tju lejuar ju te gjeni nga nje therrime e vogel Ari natyral siperfaqesor deri dhe ne nje senduk thesari me permasa te medha.

2. Dy (2) funksionalitete pulsuese kerkimi

Impact eshte e vecante sepse zhnderrohet nga VLF ne pulsues pa levizje. Ne kete menyre objektivi i behet skeme perdoruesit i cili zbulon permasat e sendeve.

3. Rezultate te larta ne thellesi te medha

Karakteristika te teknologjise te fundit, dizajn i avancuar qe ofrojne thellesi detektimi deri ne 2.5 metra per objekte si psh nje kazan i madh.

4. Thellesi me zgjedhje per ID te objektivit

E gradoni lehtesisht thellesine qe Impakti njeh ne menyre dixhitale nje objektiv. 

5. Ekuiliber tereni me tre gradime

Automatike, Gjysem automatike dhe manuale. Anashkaloni dhe terenet me te veshtira shkembore dhe gjurmoni vetem objektiva sendesh te cmuara. 

6. Dridhje

Gradimi pa zhurme i Impaktit per kerkim cilesor. Impakti nuk nxjer tone dhe nuk eshte e nevojshme te vendosni kufje per detektimin e nje objektivi. Vetem perdoruesi e kupton vendodhjen e nje objektivi dhe e kontrollon totalisht ambientin perreth tij. 

7. Drite LED

Aktivizoni dritene perforcuar te Impact kur kryeni kerkim ne ore te mbremies ose dite te erret. Shum e vlefshme ne vende si puse, shpella dhe tynele.

8. Kufje 
9. Dymbedhjete (12) funksionalitete kerkimi. 

2 pa levizje, 2 per te gjitha metalet dhe 8 te tjera per vecimin e kerkimit ne te gjitha terenet dhe kerkimin e te gjith llojeve te metaleve. 

10. Vecim i avancuar dhe mundesi dallimi.

Impact permban vecimin me te mire midis metaleve ne rang boteror dhe gjen akoma dhe objektivat me te fshehur pas objekteve te padeshiruara. 

11. Mundesi perditesimi Online 

Lidheni Impact me kompjuterin tuaj dhe perditesojeni ate me versionin e fundit te disponueshem online.

12. Zero kosto perdorimi

Nuk do jete me e nevojshme te blini bateri. Detektori vjen me bateri te rikarikueshme te cilesise se larte, karikues shtepie dhe karikues makine. Autonomia e baterive mund te kaloje dhe 17 ore kerkimesh te vazhdueshme dhe te njepasnjeshme.

13. Tre pllaka moderne kundra ujit te llojit DD. 

Impact ka mundesine te perdore sipas objektivit qe kerkojme Pllaken ideale. Kur kerkojme per Ar natyral perdorim pllaken me te vogel, kur kerkojme per monedha, perdoret pllaka e mesme kurse kur kerkojme per thesare dhe objektiva te medha ne permasat e nje tenxhereje, nje kutie apo nje kazani, perdorim pllaken e madhe profesionale per zbulim thesaresh dhe lirash. QE TE TREJA JANE KUNDRA UJIT DHE NUK DO KENI PROBLEM AKOMA DHE NESE I ZHYTNI NE UJE.

14. Filtra te posacme per gure.

Impact permban filtra te posacme per te mos u ndikuar nga gure te ndryshem. Eshte detektori i vetem metalesh dhe Ari qe nuk jep sinjal per gure, gure Ari, qeramidhe dhe materjale te tjera. Ne kete menyre Hobi juaj behet akoma dhe me i kenaqshem. 


15 arsye per te perzgjedhur blerjen e detektorit te metaleve IMPACT 

 

1. NOKTA Impact ofron zbulimin ne nje nivel krejt te ri. Ne mund te gjejme objektet që detektore te tjere metalike dhe ari qe nuk gjetem ne te kaluaren. Ai perfshin 3 frekuenca te reja revolucionare dhe inovative ne 5Khz, 14Khz dhe 20Khz. Eshte bere me materiale te qendrueshme, por nuk eshte i rende per perdoruesin.
2. Ai ka 2 funksione kerkimi pioniere te karakterit te pulsueshem, ku pa levizje ai mund te punoje ne shpella, si dhe ne shtepi, qilare dhe depo.
3. Eshte projektuar ne menyre te zgjuar, kane fshehur kabujt brenda ne tubi kryesor, kane trupezuar ne menyre te lehte butona per rregullimin e gjatesise dhe gradimit te aparatit qe e bejne ate te dalloje, me praktik dhe te kenaqshem per cdo lloj eksplorimi. Ajo qe e ben te dalloje nga detektoret e tjere te Arit eshte se eshte unike ne gjetjen e Arit natyral. Permban porte USB dhe ju jep pundesine e gradimit Online.
4. Detektori i Arit Impact perfshin nje ekran te madh te ndriçuar dixhital ku identiteti i metalit mund te shihet qarte me ndarje te persosur.
5. Aparatura eshte e lehte per t’u perdorur, nuk eshte e komplikuar, si shume pajisje te tjera zbulimi qe sjellin veshtire per perdoruesit.
6. Detektori i metaleve Impact te kompanise NOKTA eshte e vetmja paisje qe nderthur 36 detektore metalesh ne nje, duke perdorur teknologjine ekzakte me nje cmim te paprecedent.
7. Erdhi me ne fund momenti te beheni padrone te detektorit te metaleve te endrrave te cdo kerkuesi Ari ne nje cmim te ulet. Cmimi mbase eshte i ulet por teknologjia dhe aftesia qe permban kjo aparature eshte prej detektoresh teper te shtrenjte qe kushtojne 5.000€, 10.000€ apo 15.000€. Tani mundeni ta blini me vetem 1.050€. Nuk eshte e nevojshme te shpenzoni nje pasuri te tere per te blere detektorin me te mire ne bote!
8. Aparati i metaleve te Arit Impact nga NOKTA ka nje perberje prej materjalesh te forta, dizajn modern, teknologji dixhitale moderne, transmetim pa kabell te zerit dhe funksionim silencioz me dridhje qe permbajne paisjet e zgjuara dhe gjithashtu eshte perforcuar me kerkimin e Arit.
9. Detektori ΝΟΚΤΑ Impact eshte i vetmi qe ka 3 vjet garanci, manual perdorimi ne Shqip dhe mbeshtetje te plote tekniko sipas rregullave. 
10. Detektori Impact shoqerohet nga 3 pllaka kerkimi te fuqishme kunder ujit te llojit DD, 19 cm e pershtatshme per objektiva siperfaqesore dhe Ar natyral, 28 cm per perodrim te pergjithshem per monedha dhe objekte te cmuara dhe nje prej 40 cm per kerkim te thelle per senduke, kuti thesaresh etj. Ofrojne vecim te objektivave ne menyre te perkryer dhe thellesi deri ne 2.5 metra per nje send si psh nje kazan i madh, baule, senduk etj. Mekaniket qe punuan ore te pafundme mbi dizenjimin, ndertimin dhe ne testimet per rezultate sa me te larta dhe per ti ofruar klientit nje kryeveper teknologjike sic eshte Impact me pllakat e tij unike. Me blerjen e detektorit te metaleve ne dyqanin tone ju japim dhe lejen e posacme te perdorimit falas. 
11. Jemi perfaqesues zyrtare ne Shqiperi perdetektoret e Arit te zbulimit tre dimensional. Ofrojme garanci per mirefunksionim me blerjen e cdo detektori metalesh prej dyqanit tone per tre vjet. Tekniket tane ju ofrojne falas leksione perdorimi dhe do keni mbeshtetje mbi cilendo teme pergjate detektimit. 
12. Nje karakteristike tjeter unike qe permban Impact jane 99 tone te ndryshme qe te veconi lehtesisht cdo lloj metali. Secili prej metaleve ka tonin e tij, identitetin dhe numrin dixhital sipas percueshmerise se tyre. 
13. Detektori i metaleve Impact mundet lehtesisht te karakterizohet si “Mbreti i Monedhave” pasi mundet te gjeje nje monedhe deri ne 50cm dhe mund te arrije deri ne 75cm me tingull fale arritjeve teknologjike qe jane trupezuar ne funksionet e reja te kerkimit qe zbulohen per here te pare ne detektimin e metaleve sic eshte funksionaliteti i thellesise. Thellesi qe as e enderrojne ndertues te tjere dhe detektore monedhash. 
14. Impact eshte detektivi i metaleve me i ndjeshem sepse nuk ndikohet nga kushtet e motit.  E provuar ne temperatura nga -200 C deri ne 50C dhe ne lageshti 0-95% pa ngrirje. Perdoreni pa frike ne uje te embel dhe te kripur per shkak te pllakava kundra ujit qe ju lejojne te beni kerkim ne vende dhe terene qe deri tani ishin te papershtatshme per te gjithe detektoret e metaleve. Nuk ndikohet nga lageshtia ne terene te lagura.  
15. Shtypni butonin e Impact dhe gjeni qendren e obkektivit lehtesisht me saktesi te madhe. Gjithashtu kur shkelim butonin, ne ekran shfaqet nje numur dixhital me dy shifra qe ju tregon thellesine e objektivit deri ne 40 centrimentra por dhe gjeresine e objektit duke marre parasysh tonin qe leshon siperfaqja e objektit. 

 

 

 

 

 

 

 


I lehte ne perdorimim e figures te plote te menuse te dizenjuar

 

ANALIZIM I KARAKTERISTIKAVE

 

12 Funksione Kerkimi
2 Programe pulsuese – Funksionalitet pa levizje. Ashtu si ben nje detektor pulsues (me ndarje toni) (STA -STA(D)). Detektoni pa degjuar zhurmen e pllakes, ashtu si nje detektor pulsues, i pershtatshem per kontrolle ne vende te ngushta te jashtme, brenda ne zgavra, shpella, mure, ne rrenoja, mullinj, etj qe kane shume sende te pavlera si perona dhe hekurishte. Ideale per perdorim ne shtepi dhe ndertesa te shkaterruara. Zbuloni qendren e objektivit me saktesi pa levizur pllaken.

 

2 Funksione per te gjitha metalet (me ndarrje tonaliteti) (GEN – GEN (D)). Hera e pare qe NOKTA me modelin e saj Impact i jep mundesine perdoruesve te ndajne me ane te tonit, materjale te padobishme si hekurishte, perona, tela, vida pa pasur nevoje per ekstra programim. 

 

8 Funksione ndarese. Detektoret e arit te performancave te larta Impact te kompanise NOKTA permbajne vecueshmerine me te mire te metaleve ndermjet detektoreve moderne e cila lejon te eliminojme lehtesisht objektivat e padeshiruara me klikimin e nje butoni. Tani perdoruesi ka mundesine te zgjedhe se cilat objektiva te eliminoje dhe cilat te zbuloje. 

 

– 2 Tone  (DI2). Funksionalitet qe detekton dhe vecon metalet me dy tone te ndryshme. Ofron rezultate te mira kryesisht ne terrene te pastra pa objektiva te padobishme.

– 3 Tone (DI3). Funksionalitet qe detekton dhe vecon metalet me tre tone te ndryshme. E krijuar per gjueti monedhash.

– 4 Tone (DI4). Funksionalitet qe detekton dhe vecon metalet me kater tone te ndryshme. E krijuar per gjueti monedhash ne terrene normale.

– 99 Tone (DI99). Funksionalitet qe detekton dhe vecon metalet me nentedhjet e nente tone te ndryshme. Tashme cdo metal ka identitetin dhe tonin e tij!

– Thellesi e madhe (DEP). Funksionalitet vecimi kur deshirojme te eksplorojme ne thellesi maksimale, objektiva te medha por dhe te vogla. Mund te zbuloje nga nje karfice deri ne nje kazan por dhe siperfaqe me te medha deri ne 2.5 metra thellesi. 

– Toke e veshtire (COG). Ky eshte funksionaliteti i posacem i Imact dhe eshte zhvilluar per terreene te veshtira (gurre, shkembin, gure me metal, rere te lagesht plazhi, uje te kripur, terene alkalike, gelqerore etj. Ne kete funksionalitet, paisja do te zbuloje edhe objektiva hekuri dhe do gradoje balancimin e terrenit lehtesisht ne te gjitha llojet e terreneve. 

– VLX1 dheVLX2. Funksione vecuese tre dhe kater tonesh zeri, ideale per monedha ne lloje te ndryshme tereni me funksion stabel pa interferenca. 

 

Impact eshte detektori i vetem i Arit dhe metaleve qe mund te vecoje monedhat e arta me saktesi te madhe. Per shembull e dime se lirat jane te shumellojshme, si nje lire turke, edhe nese perdoruesi do komandoje aparaturen per te gjetur nje lire turke, do dije se gjeti ekzaktesisht ate qe kerkon. Nese do te gjeje lira franceze, do gjeje lira franceze! E keshtu me rradhe nese do te gjeje lira angleze, peselireshe etj. Me ne fund erdhi ne jeten tone detektori qe mund te vecoje monedhat e Arit.

 

Ekuiliber Tereni me 3 zgjidhje
– Gjysem automatike. Me dy levizje te lehta gradoni Impact mbi shkembinj, gure apo qeramika, ne te cilat doni te kryeni kerkimin tuaj. Lexon dhe gradon ne te gjitha menyrat llojet e terenit duke anashkaluar hekurishte dhe mbetje inerte. 
– Manuale. Perdoret nga perdorues me me eksperience qe deshirojne anashkalim te hollesishem tereni. 
–  Automatike. Aktivizoni detektimin automatik te terenit ne Impact dhe do shijoni kerkimin e shpejte duke e lene paisjen tuaj te anashkaloje objektivat e padeshiruar me rezultate teper te kenaqshme.

 

Filter Notch
Merrni kontrollin e ndarjes te metaleve ne duart tuaja. Perzgjidhni ju vete se cilat objektiva doni qe te detektoje aparati Impact. 

 

Nderprerje Toni
Ju tregon mundesine te ndryshoni gjeresine e toneve te zerit ne metalet dalluese. Perzgjidhni deri ne cilin numur doni qe te kete ton sinjalizues per hekurin, bakrin, bronzin, Arin, Argjendin etj.

 

Ton Hekuri
Caktivizon ose gradon nivelin e tonit te ulet te hekurit. Perzgjidhni nese doni te degjoni objektivat e hekurit me mundesi gradimi te nivelit te toneve te ndryshme te hekurishteve. 

 

Ton Zeri
Ndryshon frekuencen e tonit te zerit. Perzgjidhni tonin qe ju intereson pershatur me pelqimet tuaja. (150Hz-700Hz). 

 

iSAT
Lejon funksionimin stabel te paisjes duke eliminuar sinjalet fallco qe vijne si pasoje e grades te larte te cregullimit te terenit dhe gureve me permbajtie Ari ne te gjitha funksionalitetet e vecimit dhe ne funksionet All Metal, ashtu si dhe heqjen e toneve te identifikimit te Threshold qe vijne si pasoje e ndryshimeve te terenit dhe temperaturave ne funksionalitetet pa levizje. 

 

Tregues aktivizimi magnetik
Na jep informacione per nivelin e crregullimit te terenit ne kohe te vertete detektimi. Shohim lehtesisht ne cfar tereni pounojme qe te dime cfar programi do perzgjedhim per teren te lehte apo te veshtire. 

 

Karakteristika shtese vetem me shtypjen e nje butoni
Perforcim Toni te Zerit, Qendrueshmeri njoheseje, Nivel thellesie identiteti te objektivit.

 

Ndricim frontal
E gradojme ndricimin e ekranit sipas kushteve te motit, oreve te punes por dhe zgjedhjes tone vetiake. Mund te gradojme ekranin te jete gjithmone i ndezur ose te ndizet vetem nese gjen objektiv.

 

FD / Memorizim
Perdoruesi mund te krijoje programine tij dhe ta memorizoje lehtesisht ose ta ktheje Impactin ne opsionet e fillestare. 

 

 

 

 

 


 

PERBERESIT E PAKETES IMPACT PRO VERSIONI I PLOTE

 

 

 

1 – Kuti sistemi
2 – IM28 Kundra ujit Pllake Kerkimi e llojit DD 28 x 18 εκ (11 “x 7”)
3 – IM19 Kundra ujit Pllake Kerkimi e llojit DD 19 x 10 εκ (7,5 ” x 4 ”)
4 – IM40 Kundra ujit Pllake Kerkimi e llojit DD 40 x 35 εκ (15,5″ x 14″)
5 – Bosht i poshtem ekstra
6 – Mbeshtetje
7 – Kufje
8 – Fishe USB
9 – Karikues shtepie & Makine – 4 Bateri te rikarikueshme AA
10 – Mbulese mbrojtese
11 – Cante transporti
12 – Manual Perdorimi
13 – Κapele Nokta

 


 

PLLAKAT E KERKIMIT IMPACT PRO PACKAGE

 


IM19 Kundra ujit Pllake Kerkimi e llojit DD 19 x 10 εκ (7,5 “x 4”)
E perkryer per kerkim ne zona me lageshti dhe uje ose vende te ngushta. Ideale per Ar natyral.
IM28 Kundra ujit Pllake Kerkimi e llojit DD 28 x 18 εκ (11 “x 7”)
Kubdra ujit, Pllake kerkimore tipike e llojit DD, e dizenjuar posacerisht per detektim monedhash, bizhuterish dhe sendesh te cmuara.

PLLAKE INOVATIVE E MADHE KERKIMORE 40 CENTIMETRA

IM40 Kundra ujit Pllake Kerkimi e llojit DD 40 x 35 εκ (15,5″ x 14″)
Kjo pllake kundra ujit per kerkim ofron thellesi me te medha dhe hapesire me te madhe kerkimi, duke ju lejuar te gjeni objektiva me shpejt dhe me thelle deri ne 2.5 metra.

 


 

SPECIFIKIME TEKNIKE

 

Start funsionimi VLF
Frekuenca efektive 5kHz – 14kHz – 20kHz
Frekuenca Zeri 150Hz – 700Hz e graduar
Funksion Kerkimi 12 (2 Pa levizje, 2 Te gjitha metalet, 8 Ndarrjeje)
Ze hekuri Po
Nderprerje toni Po
Filter nderprerje Po
Ekuiliber tereni Automatike / Dorazi / Me ndjekie
Pike saktesie Po
Njohje frekuencash Po
Dridhje Po
Gradim ndjeshmerie 01 – 99
Identitet Objektivi 00 – 99
Pllake kerkimi IM28 Kundra ujit DD 28 x 18 cm (11” x 7”)
Ekran i pershtatur LCD i pershtatur
Ndricim i pasem Po
Drita LED Po
Pesha 1.8 kg (4 lbs.) duke perfshire pllaken e kerkimit dhe baterite
Gjatesia 107 cm – 143 cm (42″ – 56″) e graduar
Baterite 4 x AA Αlkaline
Garanci 3 vjet

 

KUJDES!!! 

Kompania AR Metal Detectors ju ofron mundesine te keni udhezimet e perdorimit ne gjuhe te shumta per te gjitha ata qe blejne detektoret e metaleve nga dyqani yne.

Jemi te vetmit qe tashme mund tju instruktojne mbi detektoret metalike me udhezime edhe ne gjuhen shqipe.

 

Manual Perdorimi ne Shqip Manual perdorimi Anglisht Manual perdorimi ne Greqisht

Dergese falas per blerje mbi 100 €

Na pelqeni ne Facebookj

Regjistrohuni ne Youtub ne kanalin tone

Na ndiqni ne Instagram