Product Description

MCD-100 Detektor metalik Kalim 6 Zonash

 

Detektori metalik MCD-100 është projektuar për përdorim të zakonshëm të sigurisë.

Eshte ekonomik,praktik dhe me cmim te ulet. Kryesisht jane te programuara per nevoja detektimi per vende si:klube nate ose  vende argetimi. I dizenjuar sipas gjatesise trupore te njeriut dhe i ndertuar nga faqe elektromagnetike,sendet metalike  te mbajtura nga njerezit mund te zbulohen nepermejte njesise alarmuese,sende si: mjete te ndryshme kontrolli, arme,produkte metalike, produkte elektronike dhe sende te tjera qe permbajne metal dhe keshtu me radhe.

Si nje ekzaminim anti-vjedhje dhe mjet efektiv i shumeperdorur ne agjensite shteterore,organet e sigurise publike,prukurori,gjykata,burgje,qendrat e arrestimeve,dogana,aeroporte,stacione,stadium, ne organizime konventash, evenimente argetimi,salla mbledhje te medha etj. Eshte nje pajisje metalike e cila gjen perdorim ne elektronike, ne dyqanet e argjendarive, ne bazat ushtarake, fabrika ose biznese.

 

mcd 100 walkthrouh metal detector

 

 

Pershkrimi i funksioneve:

 • Detekton rajonet pa zonat e “vdekura” njetrajtesisht.
 • Pozicioni i sakte: shpërndarja mesatare e gjashtë rajoneve të pavarura të zbulimit për të zbuluar objektivat tregues.
 • Zhurma dhe dritat stimulojne menjehere alarmin
 • Drita e panelit LED: Tregon vendndodhjen e sakte te objektivave.
 • Dizajn modular: instalim i pershtatshem dhe i lehte per te shmangur demtimet.
 • Funksion vetepercaktues: procedurat e vetëpercaktimit, vetëtestimi i fuqisë,
 • Teknologjia e mikroprocesorit: kontrolli më fleksibël, paneli i kontrollit mund të programojë të gjitha parametrat që përputhen me kërkesat e përdoruesit.
 • Dizajni kompleks i qarkut, pajisjet infra të kuqe, identifikimi automatik i kompjuterave, mund të zvogëlojë efektivisht pozicionet dhe leshimet (sinjalet) e rreme
 • Sistemet filtruese të përpunimit të sinjalit dixhital të DSP: kanë aftësi të shkëlqyera anti-elektromagnetike te interferencave dhe rezistencë të fortë ndaj prekjes, kështu që mund të merren me rastin e kalimit të turmave te medha.
 • Rregullimi I ndjeshmerise:Cdo fushe detektimi ka 100 nivele ndjeshmerie te cilat mund te kerkojne regullim në përputhje me ndjeshmërinë e duhur të detektimit.
 • Tre grupe kriteresh të ruajtura për rregullim të mirë për të përshtatur raste të ndryshme dhe kimikate të veçanta.
 • I pajisur me telekomande,operon ne menyre te lehte dhe te pershtatshme.
 • Performanca e vazhdueshme e punës, nuk mund t’i shpëtojë detektimit në çdo kohë.
 • Mund të matë automatikisht dhe të shfaqë interferencen e mjedisit rrethues për të ndihmuar në zgjedhjen e vendit të instalimit.
 • Cilësimet e mbrojtura me fjalëkalim: lejon vetem profesionistët të modifikojnë parametrat.
 • Dizajn praktik

 

mcd 100 walkthrouh metal detectormcd 100 walkthrouh metal detectormcd 100 walkthrouh metal detector

Në përputhje me standardet aktuale ndërkombëtare të sigurisë, përdorimi i teknologjisë së dobët të emetimit të fushës magnetike, nuk ka asnjë dëm ne personat me probleme kardiake, gra shtatzëna, disqe, video kaseta etj.

 

Parametrat teknike:

 • Standarti “GB 15210-1994. Përmes llojit detektor metalik dere kushtet e përgjithshme teknike “standardet kombëtare.
 • Procedurat e detektimit: 100 rregullime te ndjeshmërisë mund të jene te nevojshme në raste të ndryshme për t’u perdorur vecmas.
 • Siguria themelore: përmbushja e kërkesave të GB4793.
 • Siguria personale: E kënaqshme NILECJ-0601
 • Me normë: më shumë se 60 milionë / për minutë.
 • Fuqia: 220V AC, 50/60Hz
 • Fuqia: 35VA.
 • Ambienti i punes: -10 ℃ ~ 45 ℃, ≤ 95% RH.
 • Dimensioni i pergjithshem: 2220 mm (gjatesia) × 820 mm (gjeresia) × 500 mm (theleesia).
 • Madhësia e kanalit: 2000 mm (e lartë) × 700 mm (gjerësi) × 500 mm (thellë).
 • Pesha e makinerise: rreth  80 kg.

 

KUJDES!!! 

Kompania AR Metal Detectors ju ofron mundesine te keni udhezimet e perdorimit ne gjuhe te shumta per te gjitha ata qe blejne detektoret e metaleve nga dyqani yne.

Jemi te vetmit qe tashme mund tju instruktojne mbi detektoret metalike me udhezime edhe ne gjuhen shqipe.

 

Manual Perdorimi ne Shqip Manual Perdorimi ne Anglisht Manual Perdorimi ne Greqisht

Dergese falas per blerje mbi 100 €

Na pelqeni ne Facebookj

Regjistrohuni ne Youtub ne kanalin tone

Na ndiqni ne Instagram