Sale
-4%

MCD-200 Porte Detektimi Metalike 6 Zonash

2,600.00  Including tax

4% Off.
QTY:

Product Description

MCD-200 6 Porte Detektimi Metalike 6 Zonash

 

MCD-200 6 porta e detektimit metalik per kalim zone eshte ekonomik dhe praktik me dizenjim te bukur

 

Percaktim i sakte i objekteve metalike qe nje person disponon. Dizajn i veçante per perdorim ne fabrika, dyqanet. Ai mund te perdoret si nje sistem kundervjedhjes per kontrollin e punetoreve dhe vizitoreve.

Eshte ekonomik dhe praktik. Perdoret ne perputhje me kerkesat e detektimit kryesisht ne vende si klube nate ose vende argetimi. Ajo perdoret kryesisht si nje mjet efektiv per kontrollin kunder vjedhies, ne agjensite qeveritare, organet e sigurise publike, qendrat e arstimeve, gjykatat, burgjet, qendrat e arrestimit, doganat, aeroportet, stacionet, stadiumet, qendrat e konferencave, klubet e nates, pishinat etj dhe ne zonat e magazinimit, ne elektronike, ne argjendarite, ne sherbimet ushtarake, ne punishtet e prerjes se parave ose kompani.

 

mcd 200 walkthrouh metal detector

 

Karakteristikat:

 • 6 nivele te nderthurura detektimi ne te njejten gjatesi me trupin dhe te perbera.
 • Alarmi i drites LED ne kolona, tregon me saktesi vendnodhjen e detektuar te metalit.
 • Kater cifte te leshimit te rrezeve infra te kuqe dhe kthimi per te shmangur detektimin e zonave te “vdekura”.
 • Zbulimi 100% i metaleve te hekurit dhe metaleve jo te hekurta.
 • Me rripin lidhes aliazh prej alumini, deri ne 99% pa kondensim/ngjeshje
 • Perdor teknologjine e kontrollit dixhital mikroprocesor, aftesine anti-nderhyrje,
 • Secila zone ka 100 nivele ndjeshmerie te rregullueshme, ne perputhje me kerkesat ne rregullimin arbitrar 0-99, dhe shmang interferencat e rripit te transmisionit, zinxhireve dhe objekteve te tjera.
 • Numri i kalimit dhe frekuenca e alarmit mund te numerohen automatikisht
 • Mund te perdoret ne menyre te pavarur ose dyer rrjeti detektimi te ndryshme (hapesira ​​minimale deri ne 40cm) per te permbushur nevojat e levizjeve nepermjet kalimit.
 • Funksioni i mbrojtjes se fjalekalimit,per te parandaluar personelin e paautorizuar per te ndryshuar parametrat perkates.
 • Struktura e montuar: instalimi i lehte. Diagnostikimi i mireperdorimit identifikon gjendjen e defektit.
 • Standarti: “GB 15210-1994. Dera e detektoreve metalike te kalimit kushtet teknike te pergjithshme “standardet kombetare Siguria themelore: permbushja e kerkesave te programit GB4793 dhe programit qe do te ruhet ne memorien e paqendrueshme; Perputhshmeria me IP20 (60529); Siguria personale: Siguria NILECJ-0601.
 • EMC rrezatimi elektromagnetik ne perputhje me standardet: perputhen me EN60950, nuk ka dem per perdoruesit ne stimulimet kardiake, ne grate shtatzena, filmat dhe materialet magnetike te regjistrimit.

 

mcd 200 walkthrouh metal detectormcd 200 walkthrouh metal detectormcd 200 walkthrouh metal detector

 

Specifikimet: 

 • Furnizimi me energji: AC220V/50Hz or AC110V/60Hz
 • Mbrotja e baterise: 4 ore ose 8 ore sipas kerkeses
 • Konsumi i energjise: me pak 35W
 • Temperatura e funksionimit: -20 ℃ ne 55 ℃
 • Pesha: rreth 80 kg
 • Norma e kalimeve/levizshmerise: me shume se 60 milione / ne minute.
 • Madhesia e tunelit: 2010 * 700 * 560mm
 • Dimensioni: 2230 * 810 * 560mm
 • Madhesia e paketes: 2280 * 665 ** 220mm (Trupi kryesor)
 • Procesor i pritesit: 780 * 480 * 290mm

Parametrat Teknike:

 • Standardi: “GB 15210-1994. Detektori metalik dere kalimi kushtet e pergjithshme teknike “standardet kombetare.
 • Procedurat e detektimit: 100 rregullime ndjeshmerie mund te kerkohen ne raste te ndryshme per t’u njohur secili me vete.
 • Siguria themelore: permbushja e kerkesave te GB4793.
 • Siguria personale: E kenaqur NILECJ-0601.
 • Norma e kalimeve/levizshmerise: me shume se 60 milione / ne minute.
 • Fuqia: 220V AC, 50/60Hz.
 • Fuqia: 35VA.
 • Temperatura e mjedisit te punes: -10 ℃ ~ 45 ℃, ≤ 95% RH.
 • Dimensioni i pergjithshem: 2220 mm (lartesi) × 820 mm (gjeresi) × 500 mm (thellesi).
 • Madhesia e kanalit: 2000 mm (e larte) × 700 mm (gjeresi) × 500 mm (thelle),
 • Pesha e makines: rreth 80 kg.

 

Dergese falas per blerje mbi 100 €

Na pelqeni ne Facebookj

Regjistrohuni ne Youtub ne kanalin tone

Na ndiqni ne Instagram