50m

 • Sale
  -16%

  KAMERA NENUJORE 360º – 50m Kamera nenujore eshte pajisja me e mire per te eksploruar fundin e detit, keshtu qe ju mund te shihni “te gjalla” dhe ne kohe reale anijet e mbytura  si dhe cfaredo objekti qe ndodhet ne fund te detit. Per shembull: nje ore, nje kuti, nje amfore balte, peshq, oktapode etj., […]

  1,050 1,250  Including tax
 • Sale
  -8%

  KAMERA NENUJORE 360º – 50m me REGJISTRIM   Kamera nenujore eshte pajisja me e mire per te eksploruar fundin e detit, keshtu qe ju mund te shihni “te gjalla” dhe ne kohe reale anijet e mbytura  si dhe cfaredo objekti qe ndodhet ne fund te detit. Per shembull: nje ore, nje kuti, nje amfore balte, […]

  1,150 1,250  Including tax