long range locator

 • BIOTARA Detektor distancash     Njerezit kane nevoje per kerkim te te gjitha metaleve qe jane prej hekuri dhe kane kaluar nga e kaluara ne te tashmen. Nevoja ishte per uje dhe puse ne disa raste dhe disa here metale si ari, argjendi, bronxi dhe disa here dhe gure te cmuar. Detektoret i nxiten njerezit […]

  1,100  Including tax
 • MINEORO FG90 – Detektor Elektronik Metalesh   MINEORO FG90. Në detektorët me drejtim me rreze të gjatë fushat jonike zbulohen përmes fushave elektrostatike të gjeneruara nga rrotullimi i Tokës. Fushat Jonike përdorin fushat elektrostatike si shtigje – një tel i padukshëm – për të lëvizur nëpër hapësirë, në të gjitha pikat kardinale. Përhapja nuk është […]

  8,000  Including tax
 • VR 10000 LONG RANGE KING – Lokalizues Me Rreze te Gjate   Detektori metaleve  VR 10000 LONG RANGE KING  është versioni ynë i ri i azhurnuar i detektorit te vitit  2016.     Detektori ultrasonik me rreze të gjatë VR 10000 është një sistem i përparuar i zbulimit të metaleve dhe gurëve të çmuar që […]

  2,400  Including tax
 • Sale
  -7%

  VR 2000 – Lokalizues me Rreze të Gjatë   Detektori i metaleve me rreze të gjatë VR 2000 është një model i ri. Ai është gjithashtu një Sistem i avancuar i Detektorit të Metaleve duke përdorur teknologjinë e përparuar FORWARD GAUSS që është edhe detektor audio dhe vizual. Ky detektor metali u përdor për herë […]

  2,100 2,250  Including tax