Product Description

MINEORO FG90 – Detektor Elektronik Metalesh

 

MINEORO FG90. Në detektorët me drejtim me rreze të gjatë fushat jonike zbulohen përmes fushave elektrostatike të gjeneruara nga rrotullimi i Tokës. Fushat Jonike përdorin fushat elektrostatike si shtigje – një tel i padukshëm – për të lëvizur nëpër hapësirë, në të gjitha pikat kardinale. Përhapja nuk është lineare në amplituda, duke ndryshuar nga Veriu, Jugu, Lindja dhe Perëndimi. Humbja e peshës së atomit çliron atomet e materies në vlerë pafundësisht të vogël. Ky fenomen nuk është i matshëm.

 

Këto atome, në rastin tonë të veçantë, ATOMET NEGATIVE, janë të zbulueshme në dhomën Jonike të detektorit. Që të ndodhë klasifikimi i substancave, brenda dhomës Jonike gjenerohet një fushë e polarizuar e së njëjtës substancë. FG90 Detektor Drejtues me Klasifikues, zbulon në distancë të gjatë dhe thellësi të madhe.

 

mineoro fg90

 

 

Aksesore:

Stenda mbështetëse që shoqëron detektorin FG90 është një pajisje shtesë shumë e dobishme për të përcaktuar në mënyrë të thjeshtë dhe praktike qendrën dhe thellësinë e objektit të vendosur, duke lejuar një gërmim më të saktë.

mineoro fg90Cantë Transporti mineoro fg90 Mbajtëse Ndihmëse mineoro fg90Metër mineoro fg90Udhëzues Përdorimi mineoro fg90Fletë Ari mineoro fg90Qendër dhe Thellësi

 

mineoro fg90

 

Pse është e nevojshme të hulumtohet ose parashikohet në VERI / JUG? Shikoni vizatimin më poshtë. zona e projeksionit të vijave të rrezatuara ka një formë eliptike si një vezë. Vëzhgoni distancën më të madhe të linjave të rrezatuara është në drejtimin e Veriut. Distanca më e shkurtër është në drejtim të Jugut. Linjat Lindje-Perëndim janë pak më të mëdha se ato të Jugut.

ME RENDESI: Mos punoni me detektorët lokalizues pasi përdorni detektorët  me pllakë ose të dy njëherësh sepse ato konsumojnë fushën jonike.

 

 

Karakteristika:

Modeli Detektor FG90 – Elektronik dhe ne një pjesë. Mbahet në dorë.
Aksesorë Mbajtëse ndihme për të përcaktuar qendrën dhe thellësinë me saktësi
Sistemi i kërkimit Biotronic Classifier System – BCS
Distanca  deri 10 Km
Burimi Energjisë bateri alkaline 18 x 1,5 V AA  – bateri alkaline 01 x 9 V.
Përmasat Μήκος 18cm – Πλάτος 23 εκ. – Ύψος 26 εκ.
Lloji Metalit Vetëm Flori
Pesha 1,5 kg
Garancia 1 vit

 

KUJDES!!! 

Kompania AR METAL DETECTORS ju mundëson të keni udhëzime për përdorim në shumë gjuhë
për të gjithë ata që janë të interesuar të blejnë detektorë metalesh nga dyqani ynë.
Ne jemi të vetmit që tani mund t’ju ofrojmë detektorët e metaleve dhe arit me udhëzime në gjuhën shqip.

 

.

 

Οδηγίες Χρήσης στα Αλβανικά Οδηγίες Χρήσης στα Αγγλικά Οδηγίες Χρήσης στα Ελληνικά

Dergese falas per blerje mbi 100 €

Na pelqeni ne Facebookj

Regjistrohuni ne Youtub ne kanalin tone

Na ndiqni ne Instagram