pinpointer

 • Sale
  -6%

  GARRETT TREGUES PRO AT Detektor Metalik – Pinpointer Me një alarm të ri të zhdërvjellët, qëndrueshmëri dhe ndjeshmëri të shtuar, Pro Treguesi  i ri i Garrett ka gjithçka që ju keni ardhur të besoni nga origjinal … dhe më shumë!! Karakteristikat kryesore PRO POINTER: Humbja e alarmit Pinpointer. Pas 5 minutash të aktivizimit pa shtypje butoni, […]

  150 160  Including tax
 • Sale
  -15%

  PERSHKRIMI I papërshkueshëm nga uji (IP 67) Përdoreni atë për kërkim tokësor dhe nën ujë me lehtësi. Zbulimi në 360 ° Kjo ju mundëson që shpejt dhe lehtë të gjeni objektivin tuaj brenda një vrime  Gradime ndjeshmerie Me butonat +/-, mund të rregulloni ndjeshmërinë për të arritur performancën maksimale në çdo mjedis.  Ndricim LED Shihni […]

  140 165  Including tax
 • Sale
  -10%

  KARAKTERISTIKAT   Mos e humbni kohën duke gërmuar, shpejtoni kërkimin tuaj! Gjeni qëllimet më shpejt dhe më të lehtë! Nuk merr kohë për të humbur kohën duke gërmuar për të gjetur qëllime. Pinpointer i NOKTA RS do të ndjekë objektivat me saktësi të madhe. Përdorim i shumëfishtë Ju mund të përdorni Pinpointer RS jo vetëm […]

  99 110  Including tax