Sale
-21%

GARRETT PRO POINTER

110.00  Including tax

21% Off.
QTY:

Product Description

GARRETT PRO POINTER

KUJDES!

JEMI AGJENTËT EKSKLUZIVË TË GARRETT PËR SHQIPERINË DHE KOSOVË.

Kompania “AR METAL DETECTORS” është kompania e vetme e autorizuar nga Detektorët GARRETT në Shqipëri dhe Kosovë.
Tregoni kujdes ndaj produkteve dhe furnizuesve të paautorizuar kur blini një produkt të Detektorëve GARRETT!
Origjinaliteti, instruksionet dhe garancia sigurohen nga Detektorët GARRETT dhe Kompanitë e autorizuara!

Detektor Metalik – Pinpointer

Me nje alarm te ri te zhdervjellet, qendrueshmeri dhe ndjeshmeri te shtuar, Pro Treguesi  i ri i Garrett ka gjithçka qe ju keni ardhur te besoni nga origjinal … dhe me shume!!

garrett pro pointer

Karakteristikat kryesore PRO POINTER:

Humbja e alarmit Pinpointer. Pas 5 minutash te aktivizimit pa shtypje butoni, Pro Pointer do te filloje te emetoje sinjalizime progresive te paralajmerimit me te shpejte per 60 minuta.

Funksioni Auto-Off. Pas nje ore nga paralajmerimi, Pro Pointer do te fiket automatikisht.

Zgjatimi i litarit te shkurter. Perdoret per te bashkengjitur Treguesin Pro Pointer ne rripin tuaj, “strofullen” e germimit ose detektorin tuaj.

Rritja e qendrueshmerise dhe ndjeshmerise

Aftesi kthyese te shpejte. Shpejtesia e cikleve on/off e lejojne perdoruesin te shpejtesoje “melodine” e jashtme te zbulimit te ujit te kripur, reres se lagesht ose terrenit shume te mineralizuar. Perdorimi i transmetimeve  shpeshtojne:

“Shkurtimin” e fushes se zbulimit per te identifikuar pikerisht objektivat tregues te medha

Sintonizimin e terrenit mineralizues, rere te lagesht plazh etj.

Ndihmoni matjen e madhesise / distances se synuar

Ndihmoni te identifikoni skajet e objektivit te madh

Identifikoni objektiva te shumefishta kundrejt nje sinjali te synuar te madh

Karakteristika te tjera kryesore:

Pulsi proporcional audio / vibrimi tregon objektivat tregues

Deteketim ballor

360 °skanim detektimi zone

Drita LED per perdorime drite te lehta

Pllake e patentuar e skrapimit per te shoshitur token per te shpejtuar rimekembjen

Sintonizim automatik

Butoni i madh i fuqise eshte i lehte per t’u perdorur edhe me dorashka

Ploteson standartet IEC 60529 IP 66 per nivelin e pluhurit dhe mbrojtjen e ujit. Pajisja e tere mund te shpelahet / pastrohet nen uje.

Dyfish jetegjatesia e baterise e shenuesve te tjere me drita LED

Perfshin bateri 9 volt

Perfshin kellef xhepi te sajuar

 

 

Emri i Modelit: Garrett Pro-Pointer®
Numer Serie Produkti: 1166050
Temperaturat ne te cilat vepron: -35°F (-37°C) to 158°F (70°C)
Frekuencat operative: 12 kHz
Vleresimi mjedisor: Rezistent ndaj kushteve atmosferike; IP 66
Sintonia: Automatike
Treguesit: Frekuenca audio proporcionale/me dridhje
Kontrolli: Fuqi kthimi
Dimensionet: Gjatesia: 9″ (22.9 cm)
Dendesia: 1.5″ (3.8 cm) konike ne .875″ (2.2 cm)
Pesha: 6.5 oz. (0.2 kg.), me bateri
Bateria: E vecante 9V (e perfshire)
Kohezgjatja e baterise: Karbon: 16 ore
Alkaline: 30 ore
Rikarikueshme: 8 ore
Garancia: 2 vjet, Pjese te limituara/ Ore Pune
Patenta: US 7,575,065; D583,261 dhe patentat e mbetura

 

garrett pro pointer

 

 

 

 

KUJDES!!! 

Kompania AR Metal Detectors ju ofron mundesine te keni udhezimet e perdorimit ne gjuhe te shumta per te gjitha ata qe blejne detektoret e metaleve nga dyqani yne.

Jemi te vetmit qe tashme mund tju instruktojne mbi detektoret metalike me udhezime edhe ne gjuhen shqipe.

 

Manual Perdorimi ne Shqip Manual Perdorimi ne Anglisht Manual Perdorimi ne Greqisht

Dergese falas per blerje mbi 100 €

Na pelqeni ne Facebookj

Regjistrohuni ne Youtub ne kanalin tone

Na ndiqni ne Instagram