Product Description

GARRETT TREGUES PRO AT

Detektor Metalik – Pinpointer

KUJDES!

JEMI AGJENTËT EKSKLUZIVË TË GARRETT PËR SHQIPERINË DHE KOSOVË.

Kompania “AR METAL DETECTORS” është kompania e vetme e autorizuar nga Detektorët GARRETT në Shqipëri dhe Kosovë.
Tregoni kujdes ndaj produkteve dhe furnizuesve të paautorizuar kur blini një produkt të Detektorëve GARRETT!
Origjinaliteti, instruksionet dhe garancia sigurohen nga Detektorët GARRETT dhe Kompanitë e autorizuara!

Me një alarm të ri të zhdërvjellët, qëndrueshmëri dhe ndjeshmëri të shtuar, Pro Treguesi  i ri i Garrett ka gjithçka që ju keni ardhur të besoni nga origjinal … dhe më shumë!!

Karakteristikat kryesore PRO POINTER:

Humbja e alarmit Pinpointer. Pas 5 minutash të aktivizimit pa shtypje butoni, Pro Pointer do të fillojë të emetojë sinjalizime progresive të paralajmërimit më të shpejtë për 60 minuta.

garrett pro pointer at

 

 

Funksioni Auto-Off. Pas një ore nga paralajmerimi, Pro Pointer do të fiket automatikisht.

Zgjatimi i litarit te shkurter. Përdoret për të bashkëngjitur Treguesin Pro Pointer në rripin tuaj, “strofullen” e germimit ose detektorin tuaj.

Rritja e qëndrueshmërisë dhe ndjeshmërisë

Aftësi kthyese të shpejtë. Shpejtesia e cikleve on/off e lejojne përdoruesin të shpejtësojë “melodine” e jashtme te zbulimit te ujit të kripur, rërës së lagësht ose terrenit shumë të mineralizuar. Perdorimi i transmetimeve  shpeshtojne:

 

 

“Shkurtimin” e fushës së zbulimit për të identifikuar pikërisht objektivat tregues te mëdha

Sintonizimin e terrenit mineralizues, rërë të lagësht plazh etj.

Ndihmoni matjen e madhësisë / distancës së synuar

Ndihmoni të identifikoni skajet e objektivit të madh

Identifikoni objektiva të shumëfishta kundrejt një sinjali të synuar të madh

 

 

Karakteristika të tjera kryesore:

Pulsi proporcional audio / vibrimi tregon objektivat tregues

Deteketim ballor

360 °skanim detektimi zone

Drita LED për përdorime drite te lehta

Pllakë e patentuar e skrapimit për të shoshitur tokën për të shpejtuar rimëkëmbjen

Sintonizim automatik

Butoni i madh i fuqise është i lehtë për t’u përdorur edhe me dorashka

Ploteson standartet IEC 60529 IP 66 për nivelin e pluhurit dhe mbrojtjen e ujit. Pajisja e tere mund të shpëlahet / pastrohet nën ujë.

Dyfish jetëgjatësia e baterisë e shënuesve të tjerë me drita LED

Perfshin bateri 9 volt

Perfshin kellef xhepi te sajuar

garrett pro pointer at

 

Emri i Modelit: Garrett Pro-Pointer®
Numer Serie Produkti: 1166050
Temperaturat ne te cilat vepron: -35°F (-37°C) to 158°F (70°C)
Frekuencat operative: 12 kHz
Vleresimi mjedisor: Rezistent ndaj kushteve atmosferike; IP 66
Sintonia: Automatike
Treguesit: Frekuenca audio proporcionale/me dridhje
Kontrolli: Fuqi kthimi
Dimensionet: Gjatesia: 9″ (22.9 cm)
Dendesia: 1.5″ (3.8 cm) konike ne .875″ (2.2 cm)
Pesha: 6.5 oz. (0.2 kg.), me bateri
Bateria: E vecante 9V (e perfshire)
Kohezgjatja e baterise: Karbon: 16 ore
Alkaline: 30 ore
Rikarikueshme: 8 ore
Garancia: 2 vjet, Pjese te limituara/ Ore Pune
Patenta: US 7,575,065; D583,261 dhe patentat e mbetura

 

KUJDES!!! 

Kompania AR Metal Detectors ju ofron mundesine te keni udhezimet e perdorimit ne gjuhe te shumta per te gjitha ata qe blejne detektoret e metaleve nga dyqani yne.

Jemi te vetmit qe tashme mund tju instruktojne mbi detektoret metalike me udhezime edhe ne gjuhen shqipe.

 

Manual Perdorimi ne Shqip Manual perdorimi Anglisht Manual perdorimi ne Greqisht

Dergese falas per blerje mbi 100 €

Na pelqeni ne Facebookj

Regjistrohuni ne Youtub ne kanalin tone

Na ndiqni ne Instagram