Mini Hoard – Detektori për Fëmijë kundër ujit

130.00  Including tax

QTY:

Product Description

MINI HOARD !!!

KUJDES!

JEMI AGJENTËT EKSKLUZIVË TË NOKTA|MAKRO PËR SHQIPERINË DHE KOSOVË.
Kompania “AR METAL DETECTORS” është kompania e vetme e autorizuar nga Detektorët NOKTA MAKRO në Shqipëri dhe Kosovë.
Tregoni kujdes ndaj produkteve dhe furnizuesve të paautorizuar kur blini një produkt të Detektorëve Nokta Makro!
Origjinaliteti, instruksionet dhe garancia sigurohen nga Detektorët Nokta Makro dhe Kompanitë e autorizuara!

Ju prezantojmë serinë e parë të papërshkueshme nga uji të detektorëve të metaleve për fëmijë në botë! Për gjuetarët e rinj të thesareve në të ardhmen…

 

 

SERIA E PARE BOTERORE  E DETEKTOREVE KUNDRA UJIT PER FEMIJE!

 

Për gjuetarët e rinj të thesareve !!

Për fëmijët  tanë të dashur!

Të lidhur me teknologjinë dhe të shkëputur nga natyra … dhe ne si prindër që përpiqemi t’i inkurajojmë ata të dalin, të eksplorojnë, të luajnë dhe t’u mësojmë atyre historinë.

Sidoqoftë, ndonjëherë duket mision i vështirë.

 

Ne po ju prezantojmë serinë e parë të papërshkueshme nga uji të detektorëve për fëmijë në botë!

Mënyra më argëtuese për të futur fëmijët në zbulimin e metaleve…

Hobi që ata mund ta shijojnë larg turmave… dhe hobi i vetëm që mund t’i shpërbleje! Ndonjëherë duke vendosur një buzëqeshje të madhe në fytyrën e tyre… ose nganjëherë edhe më shumë!

 

 

Çlironi eksploruesin tek fëmija juaj… shikoni entuziazmin kur ata zbulojnë thesarin e tyre…

 

 

 

I përdorshëm edhe deri në 1 m ujë.
Mblidhet deri në 63 cm. Shumë i përshtatshëm për transport.
I lehtë (780 gr). Shumë i kollajtë për t’u mbajtur nga fëmijët.

 

PARAQITJE VIZUALE E THJESHTE DHE SIMPATIKE !

 

 

Gjen metale, bën ndarjen dhe zbulon sic bën një detektor i një të rrituri !

 

 

Ndajeni hobin tuaj me fëmijët tuaj për të krijuar kujtime të bukura familjare!

Lerini fëmijët tuaj të zbulojnë një botë me aventura, eksperienca dhe entuziazëm jashtë derës së shtëpisë !

 

SPECIFIKIME TEKNIKE:

Mosha Ideale 4 – 8 vjec
Frekuenca Operative 15kHz
Tonet Audio 2
Qendërzim (Pinpoint) PO
Diskriminim Hekuri PO
Treguesi LED PinPoint & Diskriminim (E kuqe & Jeshile)
Treguesi i Thellësisë 3 nivele
Treguesi I baterisë PO
Fikje automatike & Alarm PO
Pllaka kërkimit 15cm (6″)
Ekrani Standart LCD
Pesha 780gr.
Gjatësia 63cm – 90cm (25″-35″)
Bateri 2 x AA (nuk përfshihen)
Garancia 2 vjet

 

 

Dergese falas per blerje mbi 100 €

Na pelqeni ne Facebookj

Regjistrohuni ne Youtub ne kanalin tone

Na ndiqni ne Instagram