PLLAKË KËRKIMI (RC40) – MAKRO RACER2 40×33.5 cm / 15.7″x13.1″

250.00  Including tax

QTY:

Product Description

PLLAKË KËRKIMI (RC40) – MAKRO RACER2 40×33.5 cm / 15.7″x13.1″

Pershkrim:

Pllakë kërkimi e papërshkueshme nga uji Makro Racer2

Ofron thellësi dhe mbulim më të madh, duke ju lejuar të gjeni objekte më thellë dhe më shpejt.

Dimensionet: 40×33.5 cm / 15.7″x13.1″

 

Dergese falas per blerje mbi 100 €

Na pelqeni ne Facebookj

Regjistrohuni ne Youtub ne kanalin tone

Na ndiqni ne Instagram