Wilhelm Reich 1000 – Verga ravdoskopike

250.00  Including tax

QTY:

Product Description

Wilhelm Reich 1000 – Verga ravdoskopike

Shufra WILHELM REICH 1000 e bërë nga orgoniti ndihmon perdoruesin e shufrës të çlirojë energjitë e brendshme, duke e kthyer trupin e tij në një pllake për zbulimin e metaleve të çmuara dhe thesareve. Ata e nxisin atë të udhëtojë në mënyrë harmonike nëpër tokë dhe të gjejë metale fisnike dhe jo fisnike që fshihen nga duart e njeriut. Asnjë thesar nuk mund të fshihet kur perdoruesi funksionon në mënyrë harmonike me shufrën WILHELM REICH 1000.

WILHELM REICH 1000

KUJDES!!!

JEMI PËRFAQËSUES EKSKLUZIVË TË WILHELM RODS PËR SHQIPERINE.

Ka dyqane të vendosura në shtetin fqinj, Bullgari, dhe mashtrojnë konsumatorët shqiptare duke përdorur numrat grekë të kontaktit pa pasur një dyqan fizik në shqiperi.

Ata supozohet se ju ofrojnë makina WILHELM RODS. Këto janë makineri bullgare, kineze ose cigane dhe i shesin 50-100 € më lirë se dyqanet që kanë produktet origjinale të WILHELM RODS.Kujdes nga dyqanet që zgjidhni për të blerë makineritë tuaja, sepse nuk ju ofrojnë asnjë mbështetje teknike, sepse ato ndodhen thjesht në Bullgari. Shpresoj ta keni kuptuar.

Prodhuar nga kompania WILHELM REICH në Essen të Gjermanisë dhe është instrumenti shufra më efikas në energji. Bobinat dhe mbështjelljet e përfshira në bazën dhe trupin e saj qendror e kthejnë atë në një makinë energjie. Është i punuar me dorë dhe unik si çdo mbajtës shufrash që e ka në duar.

 

Perdoruesi i shufrës mund të vendosë në dhomën e fshehur të shufrës metalin që dëshiron të zbulojë në tokë. Nëse ai kërkon ar, ai do të vendosë në dhomë një mostër ari, për argjend një mostër argjendi, për bakër një mostër koksi bakri.

Antena teleskopike nuk është e ndashme për ndjeshmërinë maksimale të dëshiruar të shufrave gjatë kërkimit. Antena ka në fund një pjesë shtesë të rrëshirës epoksi, një material i cili është biokompatibël dhe mbron pjesërisht operatorin nga lodhja, largon çdo rezultat të padëshiruar gjatë kërkimit, filtron ndërhyrjen në tokë që merr trupi i shufrës.

 

Çdo metal individual ka formën e vet natyrore. Metalet e shkrirë kanë ngjyrën e tyre të veçantë. Ato ndahen në numra dhe shifra. Thjesht ata që nuk janë shumë të zënë i njohin gjerësisht si karat. Për ta bërë arin më të qëndrueshëm, duhet të ulim karatët duke shtuar argjend ose bakër. Paundet e arit me famë botërore janë 22 karat. Zakonisht bizhuteritë janë përkatësisht 18 ose 14 karat.

 

Pas shumë kërkimesh dhe orëve të pafundme testimi bëmë shufrën e vetme lëkundëse. Operatori mban shufrën në dorën e djathtë dhe në dorën e majtë mban një komandë në mënyrë që të zbulojë metale fisnike. Në një distancë prej 800 metrash në varësi të sipërfaqes së objektit të fshehur në tokë.

Doysers profesionale përdorin një dëshmi më të madhe ari dhe një pikë të vogël argjendi si një dëshmi të dytë kur duan të kërkojnë paund ari.

Shufra WILHELM REICH 1000 mund të funksionojë në kushte ekstreme të motit nga -20 në + 45˚C.

Modeli Wilhelm Reich 1000

Sistemi i zbulimit Parimi i jonizimit dhe elektrostatik.

Gama 2000 metra

Thellësia 40 metra

Burimi i energjisë Një mostër e substancës që do të zbulohet.

Madhësia Gjatësia 60 cm.

Temperatura -10 ° C / + 45 ° C

Pesha 126 g.

Garanci 2 vjet

 

Shufra qelqi e punuar me dorë WILHELM REICH 1000 përbëhet nga gurët dhe metalet e çmuara të mëposhtme:

Kuarci

Ametist

Satinit

Syri i tigër

Lapis lazuli

Καπνίας

Jasper i kuq

Karboni

Fletë ari

Bakri

Tunxh

Argjendi

Spirale nga spirale bakri

Bronzi

Alumini

Shufra WILHELM REICH 1000 nuk është thjesht një shufër ravdoskopike me shufër, por një makinë unike e energjisë!

 

Dergese falas per blerje mbi 100 €

Na pelqeni ne Facebookj

Regjistrohuni ne Youtub ne kanalin tone

Na ndiqni ne Instagram