Wilhelm Reich B (dyshe) – verga ravdoskopike

200.00  Including tax

QTY:

Product Description

Wilhelm Reich B (dyshe) – verga ravdoskopike

Shufra WILHELM REICH B e bërë nga orgoniti ndihmon perdoruesin e shufrës të çlirojë energjitë e saj të brendshme, duke e kthyer trupin e tij në një pllake për zbulimin e metaleve të çmuara dhe thesareve. Ata e nxisin atë të udhëtojë në mënyrë harmonike nëpër tokë dhe të gjejë metale fisnike dhe jo fisnike që fshihen nga duart e njeriut. Asnjë thesar nuk mund të fshihet kur perdoruesi funksionon në mënyrë harmonike me shufrën WILHELM REICH B.

 

                                                    WILHELM REICH Β (DYSHE)

KUJDES!!!

JEMI PËRFAQËSUES EKSKLUZIVË TË WILHELM RODS PËR SHQIPERINE.

Ka dyqane të vendosura në shtetin fqinj, Bullgari, dhe mashtrojnë konsumatorët shqiptare duke përdorur numrat shqiptare të kontaktit pa pasur një dyqan fizik në shqiperi.

Ata supozohet se ju ofrojnë makina WILHELM RODS. Këto janë makineri bullgare, kineze ose cigane dhe i shesin 50-100 € më lirë se dyqanet që kanë produktet origjinale të WILHELM RODS.Kujdes nga dyqanet që zgjidhni për të blerë makineritë tuaja, sepse nuk ju ofrojnë asnjë mbështetje teknike, sepse ato ndodhen thjesht në Bullgari. Shpresoj ta keni kuptuar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prodhuar nga kompania WILHELM REICH në Essen të Gjermanisë dhe është instrumenti shufra më efikas në energji. Bobinat dhe mbështjelljet e përfshira në bazën dhe trupin e saj qendror e kthejnë atë në një makinë energjie. Është i punuar me dorë dhe unik si çdo mbajtës shufrash që e ka në duar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Shufrat e dyfishta në formë L janë të afta të filtrojnë fushat e energjisë dhe të zbulojnë objektiva në harmoni të përsosur me fushat magnetike të tokës, kështu që operatori dominues nuk ndikohet nga objektivat e rremë, kështu që ai zbulon vetëm objektiva të vërtetë.Antena nuk është e ndashme për ndjeshmërinë maksimale të dëshiruar të shufrave gjatë kërkimit.

 

 

 

 

 

Çdo metal individual ka formën e vet natyrore. Metalet e shkrirë kanë ngjyrën e tyre të veçantë. Ato ndahen në numra dhe shifra. Thjesht ata që nuk janë shumë të zënë i njohin gjerësisht si karat. Për ta bërë arin më të qëndrueshëm, duhet të ulim karatët duke shtuar argjend ose bakër. Paundet e arit me famë botërore janë 22 karat. Zakonisht bizhuteritë janë përkatësisht 18 ose 14 karat.

 

 

Modeli Wilhelm Reich B (dyshe)

Sistemi i zbulimit Parimi i jonizimit dhe elektrostatik.

Gama 1000 metra

Thellësia 17 metra

Burimi i energjisë Një mostër e substancës që do të zbulohet.

Madhësia Gjatësia 42 cm / Lartësia 12 cm.

Temperatura -10 ° C / + 45 ° C

Pesha 230g.

Garanci 2 vjet

Shufra qelqi e punuar me dorë WILHELM REICH B përbëhet nga shkëmbinjtë e mëposhtëm dhe metalet fisnike:

Kuarci

Ametist

Satinit

Syri i tigër

Lapis lazuli

Jasper i kuq

Karboni

Fletë ari

Bakri

Tunxh

Argjendi

Spirale nga spirale bakri

Bronzi

Alumini

Shufra WILHELM REICH B nuk është thjesht një shufër ravdoskopike me shufër, por një makinë unike e energjisë!

Dergese falas per blerje mbi 100 €

Na pelqeni ne Facebookj

Regjistrohuni ne Youtub ne kanalin tone

Na ndiqni ne Instagram