Garrett

 • Sale
  -15%

  GARRETT ATX Deepseeker Package detektor metalesh   Detektori i  metaleve Garrett ATX Deepseeker është detektori i fundit për aventurierë! Tani mund të kërkoni në mjedisin më ekstrem, pavarësisht nga kushtet mbizotëruese. Detektor i papërshkueshëm nga uji mund të arrijë një thellësi deri në  3.05 metra (10 feet). Një zgjedhje e mençur që plotëson kërkesat e […]

  2,500 2,950  Including tax
 • Sale
  -13%

  Detektori metalik Garrett GTI 2500 Paketa Pro GTI 2500 PRO PACKAGE eshte detektori metalik dhe i arit me i avancuar amerikan i prodhuar nga GARRETT ELECTRONICS USA dhe synon ne gjetjen e  perdoruesve qe kerkojne Besueshmeri, Cilesi te Ndertimit dhe performancen me te larte te mundshme.   Eshte e pajisur me shume pajisje elektronike dhe […]

  1,050 1,200  Including tax
 • GARRETT AT MAX INTERNATIONAL DETEKTOR METALESH   Garrett AT MAX është detektor metalik VLF me teknologji gjithëpërfshirëse dhe të avancuar. Me thellësinë e zbulimit të rritur, teknologjinë e integruar Z-Lynk Wireless dhe shumë përmirësime të tjera, AT MAX ndihmon gjuetarët e thesarit të shtyjnë limitet e tyre në MAX!   Rekomanduar lartë për monedhë, bizhuteri, […]

  870  Including tax
 • GARRETT SEAHUNTER MARK II – Detektori nenujor I metaleve SEAHUNTER MARK II, detektori I preferuar I  zhytësve të thesareve në të gjithë botën për shkak të aftësisë së tij për të injoruar ujin me kripë. Rekomanduar për gjuetinë e monedhave, gjuetinë e bizhuterive, gjuetinë e relikeve,   plazhin e thatë / gjuetinë ne uje të […]

  740  Including tax
 • Sale
  -7%

  GARRETT AT PRO INTERNATIONAL detektor metalesh   AT PRO INTERNATIONAL GARRETT është një detektor metali me një ekran të madh të lexueshëm në të cilin kemi indikacione për ndarjen e metaleve dhe informacione të ndryshme për cilësimet dhe funksionet e makinës.   Është një aparature që mund të përdoret në kushte të këqija siç është […]

  630 680  Including tax
 • Garrett GTI 2500 detektor metalesh GTI 2500  eshte detektori metalik dhe i arit me i avancuar amerikan i prodhuar nga GARRETT ELECTRONICS USA dhe synon ne gjetjen e  perdoruesve qe kerkojne Besueshmeri, Cilesi te Ndertimit dhe performancen me te larte te mundshme.   Eshte e pajisur me shume pajisje elektronike dhe qarku i tij eshte […]

  950  Including tax
 • Sale
  -11%

  Garrett Ace 400i detektor metalesh Risia e fundit nga Garrett! Teknologji DIXHITALE e avancuar do te thote se detektoret e rinj e kapin objektivin ne grade nga 0 ne 99 dhe ofrojne informacione per identitetin e objektivit qe zbulojme – VECUESHMERI – me saktesi te madhe.     Garrett 400i shquhet per zbulim monedhash, xhevahiresh, […]

  390 440  Including tax
 • Sale
  -11%

  Garrett EuroACE Detektor metalesh Modeli i ri i Metal detektor Garrett EuroACE me kërkime të reja dimensionale kokë 28 x 22 centimetra (11 ‘x 8,5’ ‘inç), tipit DD, ka një ekran LCD për të cilat është njohja e identitetit të synuar dymbëdhjetë ( 12) kategori, ka pesë (5) programe kërkimore me ndarjes, katër (4) nivelet […]

  310 350  Including tax
 • Sale
  -15%

  Garrett Ace 300i Detektor Metalesh Evolucioni i Garrett eshte nje fakt! Teknologjia e sofistikuar DIXHITALE do te thote qe detektoret e rinj e rendisin objektivin ne nje shkalle prej 0 deri ne 99 dhe ofrojne informacion rreth identitetit te objektivit qe gjejme – DIFERENCIM/NDARJE – me saktesi te madhe. Garrett Ace 300i eshte i pershtatshem […]

  290 340  Including tax
 • Garrett ACE 250i detektor metalesh   Evolucioni i Garrett eshte nje fakt! Teknologjia e sofistikuar DIXHITALE do te thote qe detektoret e rinj e rendisin objektivin ne nje shkalle prej 0 deri ne 99 dhe ofrojne informacion rreth identitetit te objektivit qe gjejme – DIFERENCIM/NDARJE – me saktesi te madhe. Garrett Ace 250i eshte i […]

  250  Including tax
 • Sale
  -21%

  Garrett ACE 200i detektor metalesh Evolucioni i Garrett eshte nje fakt! Teknologjia e sofistikuar DIXHITALE do te thote qe detektoret e rinj e rendisin objektivin ne nje shkalle prej 0 deri ne 99 dhe ofrojne informacion rreth identitetit te objektivit qe gjejme – DIFERENCIM/NDARJE – me saktesi te madhe.   Garrett Ace 200i eshte i […]

  190 240  Including tax
 • Sale
  -11%

  Garrett ACE 150 detektor metalesh.   Modeli GARRETT ACE 150 përmban pllaken e re hulumtimi tipit Proformance (6,5 ” x 9 ” inç), ka një ekran LCD për të cilat është njohja e identitetit të metaleve në pesë (5) kategori, ka tre (3 ) programe kërkimore me ndarje, tre (3) nivelet e matjes te monedhës […]

  160 180  Including tax
 • GARRETT TreasureHound EagleEye Përmbledhës i thellësisë për GTI 2500   TreasureHound EagleEye Deep Multiplier është një pajisje e projektuar posaçërisht për GTI 2500, duke zbuluar objektiva të mëdha, dy herë më të mëdha se disqet e tjera. Nuk zbulon objekte të vogla, të tilla si monedha. Në këtë mënyrë, çdo bip i ri do të […]

  279  Including tax
 • Sale
  -6%

  GARRETT TREGUES PRO AT Detektor Metalik – Pinpointer Me një alarm të ri të zhdërvjellët, qëndrueshmëri dhe ndjeshmëri të shtuar, Pro Treguesi  i ri i Garrett ka gjithçka që ju keni ardhur të besoni nga origjinal … dhe më shumë!! Karakteristikat kryesore PRO POINTER: Humbja e alarmit Pinpointer. Pas 5 minutash të aktivizimit pa shtypje butoni, […]

  150 160  Including tax
 • Sale
  -21%

  MD SECURITY – GARRETT SUPER SCANNER     Eshte modeli klasik i detektoreve te dores nga Garrett. Vetem duke shtypur nje buton te thjeshte, qarku automatik elektronik i aparatit detekton te gjitha metalet, duke perfshire armet e te gjitha madhesive si dhe thikat e permasave te vogla. Ai ofron kontroll automatik dhe bateri. Pasi ka […]

  135 170  Including tax
 • GARRETT DELUXE GOLD PAN KIT PJATA PER AR NATYRAL   Hulumtimi per Ar natyral me pjatat Garrett Deluxe Gold Pan Kit eshte nje defrim! Secili prej gjahtareve te thesareve duhet te kene nje ne dispozicion! Blini sistemin luksoz. Do jete blerja juaj me e goditur! Te gjitha paketat e kerkimit te Arit natyror te ofruara […]

  75  Including tax
 • Sale
  -13%

  GARRETT GOLD PAN KIT PJATA PER AR NATYRAL   Με GARRETT GOLD PAN KIT secili prej ne mund te kerkoje per ar natyral dhe copeza ari me nje menyre teper ekonomike. Kerkimi me pjatat nga Garrett eshte e lehte dhe e kuptueshme per te gjithe.         Nje gje bazike qe duhet te […]

  48 55  Including tax
 • Garrett Lopatez rere prej celiku inoks     Pajisja e re germuese metalike e Garrett ndihmon detektoret e metaleve të gjejnë me lehtesi stoli dhe monedha të ndryshme në plazh pa e lodhur perdoruesin. Pra, hobi ynë behet me i mire, me i lehte dhe me i shpejte. Minimizon kohen e germimit dhe gjurmimit të […]

  65  Including tax
 • Sale
  -15%

  Garrett Lopatez rere prej celiku te bute   Lopateza e re metalike Garret ndihmon detektoret e metaleve te gjejne me lehtesi stoli dhe monedha të ndryshme ne plazhe pa e lodhur perdoruesin. Pra, hobi yne behet me i mire, me i lehte dhe me i shpejte. Minimizon kohen e germimit dhe gjurmimit te sendeve te […]

  40 47  Including tax
 • Sale
  -16%

  Garrett Lopatez rere plastike NGJYRE E VERDHE     Lopateza e re plastike Garrett ne ngjyre te verdhe ndihmon detektoret metalike qe te gjejne stoli te cmuara dhe monedha në plazh pa demtuar perdoruesit. Pra, hobi yne behet me i mire, me i lehte dhe me i shpejte. Minimizon Kohen ne germimin dhe gjurmimin e […]

  21 25  Including tax
 • GARRETT Z-LYNK WIRELESS HEADPHONE SYSTEM Sistemi per kufje pa tela Garrett Z-Lynk kthen kufjet tuaja nga një kufje me tel në një kufje wireless. Sistemi Z-Lynk nuk eshte bere vetëm për detektorët e metaleve Garrett. Mund të përdoret në te GJITHA markat e detektorëve te metaleve.   Punon në parimin “nga transmetuesi te marrësi”. Transmetuesi […]

  100  Including tax
 • Garrett Kufje per Tingullin e Thesarit Kufjet Garrett me tingujt stereo me fishe ne kendin ideal.   Karakteristika shtese Kodi i produktit:  3TS Prodhuesi:  Garrett Garancia:  1 Vit Kontrolli i Volumit:  Nje volum kontrolli Mbulese veshi:  Mbulesa te vogla veshi Mbushje veshi:  Mbushje me shkume veshi Priza e kufjeve:  Gjatesia 6.3 mm

  25  Including tax
 • Kufje Cilesore Zanore Garrett Vendosje  e lehte kufjesh per saktesimin e tingullit Karateristikat: Kupa rrotulluese veshi,  Kontrolli i volumit ne te djathte tek kordhoni dhe te jane te perkulshme/flesibel per ruatje me te mire Kufjet per saktesimin e tingullit GARRET jane nje shtese e madhe per cdo detektor metali. Aftesite rrotulluese te kupave te vesheve,te […]

  35  Including tax