Lavjerresi LONDER 1000 lavjerresi radioskopik per kerkimin e arit

105.00  Including tax

QTY:

Product Description

Lavjerresi LONDER 1000 lavjerresi radioskopik per kerkimin e arit

Lavjerresi LONDER 1000 eshte krijuar per te marre persiper kerkime profesionale te objekteve “te varrosura”. Ajo garanton rezultate spektakolare ne çdo kerkim.

Eshte nje nga modelet me te shtrenjta te kompanise sone. Ka nje “dhomez”. Eshte ndertuar si nje kopje e vertete e lavjerresit te vetem te gjetur ne Egjiptin e lashte.

Lavjerresi  LONDON 1000 mund te marre menjehere lekundje nga sendet e vyera “te varrosura”, te tilla si ari, argjendi, monedha, bizhuterite, diamantet etj., duke e drejtuar kerkuesin ne vendin ku ndodhen sendet.

LONDON 1000 ne çdo objektiv tregues qe zbulon reagon me levizje specifike, duke zbuluar per perdoruesit identitetin e objektit. Operatori do te jete i vetmi qe mund ta njohe objektivin tregues duke interpretuar levizjet e lavjerres.

 

london 1000 pendulum

 

 

Keshilla te vlefshme per perdorimin e lavjerresit LONDON 1000.

 

Pasi te keni marre ne Londer 1000 do te duhet te ndjekin disa hapa themelore per t’u bere nje mjet i vlefshem ne duart tuaja.

Lejo pak kohe per te pershtatur instrumentin ne toke.

Rehatohuni dhe  lereni instrumentin te beje punen, mos e shtrengoni por lereni te  punoje vete.

Do te vini re se instrumenti do te filloje te levize para-prapa ne drejtim te objektivit tregues. Do te terheqe me shume ne kahun ku ndodhet objekti se sa ne drejtim te kundert. Levizja nuk do te jete ne shkalle te gjere vetem nje perqindje e nje centimetri ne disa raste. Kjo perqindje (norme)mund te jete e mjaftueshme per te treguar nje thesar te madh. Duhet treguar kujdes i madh kur shihni reagimet e instrumentit dhe duke i perdorur ne menyren me te mire te mundshme.

Pasi te keni konfirmuar drejtimin e lavjerresit vazhdoni drejt tij dhe perpiquni perseri per te marre drejtimin e duhur.

Terheqjet e lavjerresit LONDON 1000 jane unike dhe me saktesi te madhe.

Mund te perdorni metoden e trekendeshit.

Kur ju jeni mbi objektivin tregues lavjerresi London 1000 do te veproje ne nje levizje rrethore.

Kur kerkoni diçka te vogel ne nje zone te madhe, qendroni ne qender te saj, lavjerresi LONDON 1000 ka aftesine te udhezoje me saktesi te madhe ne objektivin tregues qe mund te jete i “varrosur” ose “i fshehur” ne toke, keshtu u gjend nje objektiv tregues ne Rome ne te cilin shume mjete radioskopike me detektore metalike te perdorur ne te njejten kohe ishin duke kerkuar per ta gjetur.

Lavjerresi LONDON 1000 pati sukses ne kete fushe, per kete arsye konsiderohet si lavjerresi me i mire ne bote.

Pasi keni mesuar se çfare tregojne  levizjet e lavjerresit LONDON 1000, ju jeni ne gjendje te beni kerkimet tuaja dhe te zbatoni ato qe keni nder mend.

 

Cilesi e larte ndertimi.

Ky lavjeres u perdor ne shume kerkime te jashtme per eksplorime shpirterore nepermjet pyetjeve dhe pergjigjeve. I frymezuar nga menyra mbinatyrore dhe e pashpjegueshyme, u perdor nje rast te caktuar njohieje shpirterore te nje pacienti me rezultate te jashtezakonshme ne teknika e pyetjeve dhe pergjigjeve.

London 1000 zbulon objektiva siperfaqesore por dhe te fshehur ne distance me te madhe se 1000 metra ne cilatdo kushte atmosferike qe shfaqen ne zona e kerkimit.

Lavjeresi radioskopik eshte i lare me flori me larje 24Karat Ari ne siperfaqen e tij, ashtu edhe ne vet lavjeresin si dhe ne zinxhirin dhe mbajtesin e tij. Ne kete menyre krijon saktesi dhe terheqie ndaj objektivave te arit dhe vecueshmeri te shkelqyer kur ka dhe lloje te tjera metalesh ne vendin e kerkimit.

 

KUJDES!!! 

Kompania AR Metal Detectors ju ofron mundesine te keni udhezimet e perdorimit ne gjuhe te shumta per te gjitha ata qe blejne detektoret e metaleve nga dyqani yne.

Jemi te vetmit qe tashme mund tju instruktojne mbi detektoret metalike me udhezime edhe ne gjuhen shqipe.

 

Manual Perdorimi ne Shqip Manual Perdorimi ne Anglisht Manual Perdorimi ne Greqisht

Dergese falas per blerje mbi 100 €

Na pelqeni ne Facebookj

Regjistrohuni ne Youtub ne kanalin tone

Na ndiqni ne Instagram