GARRETT GTI 2500

1,050.00  Including tax

QTY:

Product Description

Garrett GTI 2500 detektor metalesh

KUJDES!

JEMI AGJENTËT EKSKLUZIVË TË GARRETT PËR SHQIPERINË DHE KOSOVË.

Kompania “AR METAL DETECTORS” është kompania e vetme e autorizuar nga Detektorët GARRETT në Shqipëri dhe Kosovë.
Tregoni kujdes ndaj produkteve dhe furnizuesve të paautorizuar kur blini një produkt të Detektorëve GARRETT!
Origjinaliteti, instruksionet dhe garancia sigurohen nga Detektorët GARRETT dhe Kompanitë e autorizuara!

 

GTI 2500  eshte detektori metalik dhe i arit me i avancuar amerikan i prodhuar nga GARRETT ELECTRONICS USA dhe synon ne gjetjen e  perdoruesve qe kerkojne Besueshmeri, Cilesi te Ndertimit dhe performancen me te larte te mundshme.

 

Eshte e pajisur me shume pajisje elektronike dhe qarku i tij eshte prodhuar me materiale te teknologjise se fundit. Me poshte, analizojme dhjete veçorite kyçe qe e bejne GTI 2500 nje detektor metalik vertet te vecante dhe unik.

GTI 2500 PERFSHIN:

 

Power Master Circuitry – Qark i Fuqishem Elektronik.

Teknologjia ekskluzive qe perdor Garrett rrit thellesine e zbulimit me 20% dhe rrit hapesiren(fushen) e zbulimit rreth diskut ne menyre qe te zbuloje objekte metalike atje ku makinerite e tjera nuk munden.

Scan Track – Gjurmet e Zbulimit. Sistemi ku qarku i makinerise pershtatet automatikisht me shpejtesine qe eshte mesuar te perdore dhe zbuloje çdo perdorues. Asnje detektor tjeter Gold Detector nuk jep te njejtat sinjale stabiliteti audio pavaresisht nga shpejtesia e detektimit-nga e ulet deri ne shume shpejt.

True Target Sizing. Shfaqja e vertete e madhesise. Sapo zbulon nje objektiv metalik shfaq ne ekranin e makinerise kategorine  e madhesise  te objektivit tregues. Objektivat e metalit kategorizohen sipas madhesise se tyre ne pese (5) kategori:

Graphic Target Analysing (GTA) – GRAFIKA ANALITIKE E OBJEKTIVIT.

Ky sistem siguron identitetin e vazhdueshem dhe te lehte per te lexuar identitetin vizual te objektivit metalik me mundesine per te pranuar ose refuzuar zonat me perçueshmeri, perçueshmeri e cila eshte ose nuk eshte e deshirueshme per çdo perdorues per te reduktuar dyshimet ne lidhje me llojin e metalit qe secili deshiron te zbuloje.

All Metal Target ID with Imaging – Zbulimi per te gjitha metalet mundesin e njohjes se identitetit te objektivit dhe te madhesise.

Edhe ne procesin e zbulimit te veçante GTI-2500 per te gjitha metalet, teknologjia e grafikut analitik njeh dhe atribuon identitetin e objektivit si dhe madhesine e saj per te eliminuar gabimet.

 

Digital Signal Processor (DSP) – Procesori i Sinjalit Dixhital.

Teknologjia e analitike dixhitale e sinjalit  keshtu qe ai mund te perpunoje funksione komplekse matematikore per te gjetur me thelle, me shpejt dhe njohjen me te mire te objektivave metalike me saktesi te madhe.

Teknologjia e patentuar GTI & GTA e Garrett se bashku me risite e tjera kombinohen dhe paraqesin ne menyre harmonike dhe te paraqitura ne nje ekran LCD te lehte per t’u lexuar ku te gjithe informacionet shfaqen ne te njejten kohe (Funksionet e zbulimit, aksesore ndihmes te zbulimit/detektimit, Parametrat e Ndarjes dhe te gjitha informacionet e Identitetit te objektivit).

A-Objekte me te vogla sesa madhesia e monedhes.

B – Objekte te barabarte me madhesine e monedhes.

C – Objektet me te medha se nje monedhe.

D – Objektet ne madhesi sa nje kanace freskuese.

E – Objektet me te medha se madhesia  e nje kanace freskuese

garrett gti 2500

KARAKTERISTIKAT E GTI 2500:

Pershkrimi grafik i objektivit, madhesia dhe thellesia per monedhat.

Identiteti grafik i objektivit, Kursori i Klasifikimit te Percueshmerise

Metoda e detektimit te thelle per te gjitha metalet.

Qarku elektronik i avancuar per 20% me shume fuqi.

Ndarja selektive me aftesi pranimi / refuzimi ne te gjithe Fushen e Perçueshmerise.

Ndarja me ze e objekteve.

Qenderzimi i objektivit i shoqeruar nga Informacioni I Madhesise me Matjen e Sakte te Thellesise.

Procesor dixhital I sinjalit.

Kontrolli i Operimit Mikroprocesor.

Metoda e refuzimit te kripes.

Rregullimi i Tokes, Rregullimi manual.

Rregullimi i Tokes, Analiza Automatike e terreneve.

Ripercaktimi i shpejte I balancimit me token ne Funksionin Per te Gjitha Metalet.

Tingujt e ziles per Metale te Perçueshmerise se Larte.

Pershtatja automatike me shpejtesine e zbulimit te perdoruesit.

“Magazine” baterish qe mund te pershtatet me rripin e pantallonave per me pak peshe.

Pershtatja e krahasimit te nivelit te zerit me tingull te qendrueshem.

Rregullimi i volumit te altoparlantit.

Rregullimi i ndjeshmerise – i thellesise.

Ekran i Madh LCD, i ndriçuar.

Lidhesi i kufjeve.

Tingulli i jashtem.

Buton i levizjes se shpejte midis dy funksioneve.

Rregullimi i refuzimit te siperfaqes se terreneve nga 2.5 cm deri ne 10 cm.

Lehte per t’u perdorur tastiera me çelesa te bute dhe pa kombinime komplekse.

Teknologjia Ngjitese

Siperfaqesore per Ndertimin e Rrjetit Elektronik.

FUNKSIONET E DETEKTIMIT

Pa levizje: Funksioni i detektimit për thellësi me te madhe me informacione mbi cilësinë, madhësinë dhe thellësinë e objektivit metalik.

Me Levizje: Katër programe te paracaktuara te ndarjes dhe një te programueshëm nga perdoruesi me të gjithë informacionin rreth objektivit metalik.

Qenderzimi: Detektim pa levizje për të zbuluar pozicionin e saktë të objektivit metalik duke ruajtur të gjithë informacionin.

garrett gti 2500

 • CILESIMET:
  • Ndjeshmeria
  • Rregullimi Audio
  • Frekuenca e transmetimit.
  • Volumi (Intesiteti) i Audios.
  • Toni zanor.
  • Përçueshmëri ne të gjithë gjeresine e shkallës.

  Ndarja e plotë dhe zgjedhja ose refuzimi i zonave

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE:

 • Gjatesia e rregullueshme
 • Pesha: 2,1 kg
 • Frekuenca e detektimit 7.2 kHz e rregullueshme.
 • Punon me 8 bateri tipi AA.
KUJDES!!! 

Kompania AR Metal Detectors ju ofron mundesine te keni udhezimet e perdorimit ne gjuhe te shumta per te gjitha ata qe blejne detektoret e metaleve nga dyqani yne.

Jemi te vetmit qe tashme mund tju instruktojne mbi detektoret metalike me udhezime edhe ne gjuhen shqipe.

 

Manual perdorimi ne shqip Manual perdorimi ne anglisht Manual perdorimi ne greqisht

Dergese falas per blerje mbi 100 €

Na pelqeni ne Facebookj

Regjistrohuni ne Youtub ne kanalin tone

Na ndiqni ne Instagram