GARRETT TreasureHound EagleEye Përmbledhës i thellësisë për GTI 2500

500.00  Including tax

QTY:

Product Description

GARRETT TreasureHound EagleEye Përmbledhës i thellësisë për GTI 2500

KUJDES!

JEMI AGJENTËT EKSKLUZIVË TË GARRETT PËR SHQIPERINË DHE KOSOVË.

Kompania “AR METAL DETECTORS” është kompania e vetme e autorizuar nga Detektorët GARRETT në Shqipëri dhe Kosovë.
Tregoni kujdes ndaj produkteve dhe furnizuesve të paautorizuar kur blini një produkt të Detektorëve GARRETT!
Origjinaliteti, instruksionet dhe garancia sigurohen nga Detektorët GARRETT dhe Kompanitë e autorizuara!

 

garrett treasurehound eagleeye

TreasureHound EagleEye Deep Multiplier është një pajisje e projektuar posaçërisht për GTI 2500, duke zbuluar objektiva të mëdha, dy herë më të mëdha se disqet e tjera. Nuk zbulon objekte të vogla, të tilla si monedha. Në këtë mënyrë, çdo bip i ri do të na tregojë një objektiv, më të madh se 10 cm x 10 cm.

GTI 2500 TreasureHound EagleEye Multiplier thellësie Rrit thellësinë e zbulimit për objekte të mëdha në krahasim me mbështjelljet e tjera.

Karakteristika: Kërko për objekte të mëdha në një thellësi më të madhe se mbështjellësit e tjerë. Përdorni spirale përpara EagleEye për vendosjen e saktë të objekteve. Identifikimi dhe zbulimi më i thellë në prekjen e një kompjuteri. Ju nuk keni nevojë të ndryshoni mbështjellësit e GTI 2500 ose përdorni një detektor tjetër për të gjetur saktësisht se ku është thesari i fshehur.

 

 

garrett treasurehound eagleeye

 

KUJDES!!! 

Kompania AR Metal Detectors ju ofron mundesine te keni udhezimet e perdorimit ne gjuhe te shumta per te gjitha ata qe blejne detektoret e metaleve nga dyqani yne.

Jemi te vetmit qe tashme mund tju instruktojne mbi detektoret metalike me udhezime edhe ne gjuhen shqipe.

 

Manual Perdorimi ne Shqip Manual Perdorimi ne Anglisht Manual Perdorimi ne Greqisht

Dergese falas per blerje mbi 100 €

Na pelqeni ne Facebookj

Regjistrohuni ne Youtub ne kanalin tone

Na ndiqni ne Instagram