LONDON 100000 Lavjerresi Radioskopik ne zbulimin e metaleve te cmuara

50.00  Including tax

QTY:

Product Description

LONDON 10 Lavjerresi Radioskopik ne zbulimin e metaleve te cmuara

 

Lavjerresi LONDER 10(LONDON 10) eshte krijuar sipas artit e filozofise se lashte egjiptiane. Me nje peshe te veçante qe e ben te vecante ne llojin e vet. Ai eshte i pershtatshem edhe per zbulimin e arit dhe per te zbuluar emetimet nga gure te çmuar, rubinet, diamante, smeralde, qelibare, etj Ndjeshmeria e larte e tij mund te zbuloje demtimit e ndryshme ne terren, artizanale apo natyrore, shpella, puset, tunele, tunele, etj

Lavjerresi LONDER 10(LONDON 10) ne secilin objektiv te identifikuar reagon me levizje te veçanta, duke i treguar perdoruesit identitetin e objektit, dhe indikacione paralele per drejtimin e objektivit, duke e drejtuar perdoruesin ne piken e sakte te vendndodhjes se objektit.

Dizajni dhe sinteza e metalit,paralelisht me veprimet e ngarkeses me te cilin eshte i ndertuar  instrumenti specifik radioskopik, mund te perdoret per parashikimin e situatave te ndryshme mund te na hyjne ne pune, personale, emocionale, profesionale, etj .

“Ju mund te zbuloni karakteristikat e tij unike dhe nuk do te besoni ne rezultatet!”

“Ju mund te zbuloni karakteristikat e tij unike dhe nuk do te besoni ne rezultatet!”

 

ekkremes london 10

 

Keshilla te vlefshme per perdorimin e lavjerresit Londer 10.

Pasi te keni lavjerresin ne Londer 10 do te duhet te ndiqni disa hapa baze per t’u bere nje mjet i vlefshem ne duart tuaja.

  • Lejo pak kohe per te pershtatur instrumentin ne toke.
  • Rehatohuni dhe lereni instrumentin te beje punen, mos e shtrengoni por lereni te  punoje vete.

 

Do te vini re se instrumenti do te filloje te levize para-prapa ne drejtim te objektivit tregues. Do te terheqe me shume ne kahun ku ndodhet objekti se sa ne drejtim te kundert. Levizja nuk do te jete ne shkalle te gjere vetem nje perqindje e nje centimetri ne disa raste. Kjo perqindje (norme)mund te jete e mjaftueshme per te treguar nje thesar te madh. Duhet treguar kujdes i madh kur shihni reagimet e instrumentit dhe duke i perdorur ne menyren me te mire te mundshme.

Pasi te keni konfirmuar drejtimin e lavjerresit vazhdoni drejt tij dhe perpiquni perseri per te marre drejtimin e duhur.

Terheqjet e lavjerresit LONDINO 10(LONDER 10) eshte unik dhe me saktesi te madhe.

Mund te perdorni metoden e trekendeshit.

Kur jeni mbi objektivin, lavjerresia Londer 10 do te funksionoje ne nje levizje rrethore.

Kur kerkoni diçka te vogel ne nje hapesire ​​te madhe qendroni ne qender te hapesires. Lavjerresi Londer 10 ka aftesine t’ju udhezoje me saktesi te madhe ndaj objektivit qe mund te jete i fshehur apo i groposur ne toke.

Pasi keni mesuar se çfare tregojne  levizjet e lavjerresit Londer 10, ju jeni ne gjendje te beni kerkimet tuaja dhe te zbatoni ato qe keni nder mend.

Ky lavjerres i veçante u perdor nga shume hulumtues vendas per kerkimet frymerore permes pyetjeve dhe pergjigjeve.

Frymezuar nga te pashpjegueshme dhe paranormale, ku u perdor per nje rast specifik te diagnozave intelektuale pacienti me rezultate te mahnitshme ne tekniken e pyetjes dhe pergjigjes.

 

Lavjerresi London 10 gjen objektiva siperfaqesore dhe te varrosur ne nje distance prej me shume se 1000 metra. Ne çdo kusht atmosferik qe mbizoteron ne zonen e kerkimit.

 

LONDON 10 lavjerresi radioskopik eshte i veshur me ar, me nje shtrese ari te qendrueshme 24K ne siperfaqen e saj, si ne vete lavjerresin ashtu edhe ne lidhjen e zinxhirit. Kjo krijon nje terheqje te forte per objektivat e arit dhe dallimin e persosur kur ekzistojne lloje te tjera te metaleve ne fushen e kerkimit.

 

 

KUJDES!!! 

Kompania AR Metal Detectors ju ofron mundesine te keni udhezimet e perdorimit ne gjuhe te shumta per te gjitha ata qe blejne detektoret e metaleve nga dyqani yne.

Jemi te vetmit qe tashme mund tju instruktojne mbi detektoret metalike me udhezime edhe ne gjuhen shqipe.

 

Manual Perdorimi ne Shqip Manual Perdorimi ne Anglisht Manual Perdorimi ne Greqisht

Dergese falas per blerje mbi 100 €

Na pelqeni ne Facebookj

Regjistrohuni ne Youtub ne kanalin tone

Na ndiqni ne Instagram