Sale
-21%

LACUNA QUEST 1000 LAVJERES HAPESIRE

95.00  Including tax

21% Off.
QTY:

Product Description

LACUNA QUEST 1000 LAVJERES HAPESIRE

 

lacuna quest 1000

LACUNA QUEST 1000 Lavjerres me perdorim te vecante ne shpella&ne hapesire

Nje enderr qe behet realitet!

LACUNA QUEST 1000 eshte unike! Objektet e “varrosura” ne bodrume, tunele, strehimet, magazina dhe shpella japin avantazh dhe saktesi absolute ne zbulimin tyre me ane te “dhomes” vakum qe perfshin lavjerresi Lacuna QUEST 1000.

Sekreti i tij qendron ne “dhomen” vakum. “Zbuluesi” i vendosur brenda “dhomes” ka si pikenisje gjetjen e objekteve te varrosura, kuti thesari,etj.

Eshte lavjerresi i vetem i bere posaçerisht per ne hapesire dhe per gjetjen e arit dhe qe refuzon te gjitha objektet e tjera metalike. Ajo qe gjithashtu e ben te dallueshme nga lavjerresit e tjere eshte aftesia e tij per te gjetur objekte ne thellesi te medha dhe ne nje distance te larget me saktesi.

Ka aftesine per te matur thellesine e objektivit per te zbuluar se çfare ka ne fillim dhe ne fund te tij. Nese fillon nga 0 cm deri 1 meter, nga 0 cm ne 5 metra dhe nga 0 cm deri ne 15 metra. Energjia transferuese e perdorimit perkthehet ne levizje rrethore te lavjerresit kur realizohet lidhja me fushen energjetike, magnetike ose elektromagnetike te objektit.

Menyra e funksionimit sjell lehtesi per perdoruesin e saj.

Eshte plotesisht i pademshem per trupin dhe nuk sjell asnje problem shendetsor. Mekanizmi energjetik me kompleks qe e ben pajisjen persosmerisht radioskopike eshte trupi i njeriut. Lavjerresit dhe natyrisht “Gjeopathologjia”si teknike rrezatimi. Ajo mund te praktikohet me mjete te ndryshme te tilla si Radioskopia, madje edhe me reagimin e drejtperdrejte te trupit te njeriut. p.sh. lavjerresi dhe “Geopathologu” radiosensor eshte i ndjeshme dhe nese kultivojme kete dhurate me zbatimin praktik do te jete ne gjendje per te matur ne menyre te qarte dhe me konsistente dhe te besueshme neutralizimin e rrezatimit negativ duke perdorur energji pozitive. Persa kohe perdorim energji pozitive dhe jo  energji negative shkalla e suksesit rritet.

 

 

 

DHURATE: Nje karte e bere prej ari, argjendi dhe metale te tjera te çmuara!

original

 

Meso me teper per lavjerresin LACUNA QUEST 1000.

 

lacuna quest 1000

 

Ne eksperimentet e kryera ne Teksas te Shteteve te Bashkuara te Amerikes u arrit ne perfundimin se trupi i njeriut vepron si nje spirale(bobine) kur ushtron lavjerresin. Njerezit qe ja dolen te beheshin nje trup me lavjerresit dhe “u konvertuan” ne nje spirale(bobine), kishin avantazhin e energjise pozitive, ne arritjen e objektivave te caktuara dhe me perpikmeri te larte.

Hulumtimi shkencor ka treguar se trupi i njeriut eshte nje perjcelles i mire i energjise elektrike. Kur i referohemi nje spirale(bobine) ne nenkuptojme trupin e njeriut. Me ndihmen e lavjerresave, dalin ne pah sinjalet me rrezatim natyral dhe artificial qe mund te rrjedhin nga tektonika, gabimet gjeologjike, rrjedhat metalike dhe kryqezimet e rrjeteve te energjise. Pra, nxjerrja e pasurise minerare ishte e suksesshme.

 

Ne nje konference te gjeologeve ne Teksas ne vitin 1939, zuri fill zanafilla e perdorimit te lavjerresave. Ne nje sere eksperimentesh qe u bene, u provuan modele te ndryshme te lavjerresash ne zbulimin e objekteve metalike, kishte njerez te cilet pa e ditur se ku ishin objektivat e tyre, arriten ti gjenin me perpikmeri te larte.

 

Pedagoget dhe te pranishmit mbeten pa fjale. Menjehere “ra alarmi” per kete eksperiment dhe u njoftua CIA. CIA e shrytezoi kete gje, e zhvilloi ate dhe e perdori per te gjetur objekte ne terren. Disa njerez ende edhe sot e perdorin ate per te gjetur njerez te zhdukur ose skelete.

Nder lavjerresit qe kane besim forcat ushtarake te Amerikes dhe NATO-s jane Lacuna QUEST 1000. Me metodat e fundit dhe stervitje te medha perdoren nga ana e ushtrise per te gjetur tunele nentokesore dhe eksplozive. Ai i ndihmoi shume ne zbulimin e nentokes dhe shpellave ne Lindjen e Mesme me saktesi te madhe. Ata e zgjodhen ate me shumice votash dhe e permiresuan per te ardhur ne formen e saj perfundimtare, nga shkenca absolute  ne duart tuaja.

Me blerjen e lavjerresit LACUNA QUEST 1000, merrni edhe “deshmitari” Ajo eshte projektuar dhe prodhuar me metale te veçanta, te verteta dhe te shtrenjta me nje perzierje unike metalike per te patur rezultate maksimale. Ju mund te vertetoni origjinalitetin e metaleve ne çdo laborator kimik ose gjeologjik.

 

 

 

 

«Mekanizmi energjik me kompleks qe e ben ate pajisjen e persosur radioskopike eshte trupi i njeriut»!

lacuna quest 1000

 

 

 

 

 

 

 

 

Dergese falas per blerje mbi 100 €

Na pelqeni ne Facebookj

Regjistrohuni ne Youtub ne kanalin tone

Na ndiqni ne Instagram