LONDON 100 Lavjerres Ravdhoskopik per kerkimin e arit

70.00  Including tax

QTY:

Product Description

LONDON 100 Lavjerres Ravdhoskopik per kerkimin e arit

 

Lavjerresi LONDON 100 ka aftesine per te gjetur objekte ne zona banimi, shtepi, depo dhe ku ka shume objekte metalike te grumbulluara.

 

Eshte e specializuar dhe e projektuar posaçerisht per rastet kur toka eshte e pasur me minerale. Ai mund ta identifikoje dhe ta gjeje ate, edhe nese kerkojme ne toke, sepse ai punon me “deshmitar”.

 

london 100 pendulum

 

 

Keshilla te vlefshme per perdorimin e lavjerresit Londer 100.

Pasi te keni marre Londren 100 ju duhet te ndiqni disa hapa baze per t’u bere nje mjet i vlefshem ne duart tuaja.

 

Lejo pak kohe per te pershtatur instrumentin ne toke.

Rehatohuni dhe  lereni instrumentin te beje punen, mos e shtrengoni por lereni te  punoje vete.

 

Do te vini re se instrumenti do te filloje te levize para-prapa ne drejtim te objektivit tregues. Do te terheqe me shume ne kahun ku ndodhet objekti se sa ne drejtim te kundert. Levizja nuk do te jete ne shkalle te gjere vetem nje perqindje e nje centimetri ne disa raste. Kjo perqindje (norme)mund te jete e mjaftueshme per te treguar nje thesar te madh. Duhet treguar kujdes i madh kur shihni reagimet e instrumentit dhe duke i perdorur ne menyren me te mire te mundshme.

Pasi te keni konfirmuar drejtimin e lavjerresit vazhdoni drejt tij dhe perpiquni perseri per te marre drejtimin e duhur.

 

Terheqjet e lavjerresit Londer 100 jane unike dhe me saktesi te madhe.

 

Mund te perdorni metoden e trekendeshit.

 

Kur ju jeni mbi objektivin tregues London lavjerres 100 do te veproje ne nje levizje rrethore.

 

Kur kerkoni diçka te vogel ne nje zone te madhe, qendroni ne qender te saj, lavjerresi London 100 ka aftesine te udhezoje me saktesi te madhe ne objektivin tregues qe mund te jete i “varrosur” ose “i fshehur” ne toke, keshtu u gjend nje objektiv tregues ne Rome ne te cilin shume mjete radioskopike me detektore metalike te perdorur ne te njejten kohe ishin duke kerkuar per ta gjetur.

Lavjerresi Londer 100 pati sukses ne kete fushe, per kete arsye konsiderohet si lavjerresi me i mire ne bote.

 

Pasi keni mesuar se çfare tregojne  levizjet e lavjerresit Londer 10, ju jeni ne gjendje te beni kerkimet tuaja dhe te zbatoni ato qe keni nder mend.

 

Paketim i cilesise se larte.

Ky lavjerres i veçante u perdor nga shume hulumtues vendas per kerkimet frymerore permes pyetjeve dhe pergjigjeve. Frymezuar nga te pashpjegueshme dhe paranormale, ku u perdor per nje rast specifik te diagnozave intelektuale pacienti me rezultate te mahnitshme ne tekniken e pyetjes dhe pergjigjes.

 

Lavjerresit Londer 100 identifikon objektiva tregues siperfaqesore dhe te “varrosura” ne nje distance prej me shume se 1000 metra ne çdo kusht atmosferik qe mbizoteron ne zonen e kerkimit.

 

Lavjerresi radioskopik eshte i veshur me ar, me nje shtrese ari te qendrueshme 24K ne siperfaqen e saj, si ne vete lavjerresin ashtu edhe ne unazen e zinxhirit. Kjo krijon nje terheqje te forte per objektivat e arit dhe dallimin e persosur edhe kur ekzistojne lloje te tjera te metaleve ne fushen e kerkimit.

 

KUJDES!!! 

Kompania AR Metal Detectors ju ofron mundesine te keni udhezimet e perdorimit ne gjuhe te shumta per te gjitha ata qe blejne detektoret e metaleve nga dyqani yne.

Jemi te vetmit qe tashme mund tju instruktojne mbi detektoret metalike me udhezime edhe ne gjuhen shqipe.

 

Manual Perdorimi ne Shqip Manual Perdorimi ne Anglisht Manual Perdorimi ne Greqisht

Dergese falas per blerje mbi 100 €

Na pelqeni ne Facebookj

Regjistrohuni ne Youtub ne kanalin tone

Na ndiqni ne Instagram