LONDON 4 Lavjerresi radioskopik egjiptian per kerkimin e arit

45.00  Including tax

QTY:

Product Description

LONDON 4 Lavjerresi radioskopik egjiptian per kerkimin e arit

 

Lavjerresi LONDON 4 reagon me levizje te vogla rrethore ne te gjitha frekuencat e gjeneruara nga burimet e energjise te faktoreve natyrore dhe paraphizike, duke zbuluar tek perdoruesi piken me te madhe te akumulimit te energjise dhe terheqjes.

Ideale ne fushen e perdorimeve PYETJE DHE PERGJIGJE

 

london 4 pendulum

 

 

Keshilla te vlefshme perdorimi per lavjerresin LONDINO 4.

Pasi te keni marre lavjerresin LONDINO 4 do te duhet te ndjekin disa hapa themelore per t’u bere nje mjet i vlefshem ne duart tuaja.

 

Lejo pak kohe per te pershtatur instrumentin ne toke.

Rehatohuni dhe  lereni instrumentin te beje punen, mos e shtrengoni por lereni te  punoje vete.

Do te vini re se instrumenti do te filloje te levize para-prapa ne drejtim te objektivit tregues. Do te terheqe me shume ne kahun ku ndodhet objekti se sa ne drejtim te kundert. Levizja nuk do te jete ne shkalle te gjere vetem nje perqindje e nje centimetri ne disa raste. Kjo perqindje (norme)mund te jete e mjaftueshme per te treguar nje thesar te madh. Duhet treguar kujdes i madh kur shihni reagimet e instrumentit dhe duke i perdorur ne menyren me te mire te mundshme.

Pasi te keni konfirmuar drejtimin e lavjerresit vazhdoni drejt tij dhe perpiquni perseri per te marre drejtimin e duhur.

 

Terheqjet e lavjerresit LONDON 4 jane unike dhe me saktesi te madhe.

 

Mund te perdorni metoden e trekendeshit.

 

Kur ju jeni mbi objektivin tregues lavjerresi London 4 do te veproje ne nje levizje rrethore.

 

Kur kerkoni diçka te vogel ne nje zone te madhe, qendroni ne qender te saj, lavjerresi LONDON 4 ka aftesine te udhezoje me saktesi te madhe ne objektivin tregues qe mund te jete i “varrosur” ose “i fshehur” ne toke, keshtu u gjend nje objektiv tregues ne Rome ne te cilin shume mjete radioskopike me detektore metalike te perdorur ne te njejten kohe ishin duke kerkuar per ta gjetur.

 

Pasi keni mesuar se çfare tregojne  levizjet e lavjerresit LONDON 4,, ju jeni ne gjendje te beni kerkimet tuaja dhe te zbatoni ato qe keni nder mend.

 

Paketim i cilesise se larte

 

Ky lavjerres i veçante u perdor nga shume hulumtues vendas per kerkimet frymerore permes pyetjeve dhe pergjigjeve. Frymezuar nga te pashpjegueshme dhe paranormale, ku u perdor per nje rast specifik te diagnozave intelektuale pacienti me rezultate te mahnitshme ne tekniken e pyetjes dhe pergjigjes.

 

Lavjerresit Londer 300 identifikon objektiva tregues siperfaqesore dhe te “varrosura” ne nje distance prej me shume se 1000 metra ne çdo kusht atmosferik qe mbizoteron ne zonen e kerkimit.

 

Lavjerresi radioskopik eshte i veshur me ar, me nje shtrese ari te qendrueshme 24K ne siperfaqen e saj, si ne vete lavjerresin ashtu edhe ne unazen e zinxhirit. Kjo krijon nje terheqje te forte per objektivat e arit dhe dallimin e persosur edhe kur ekzistojne lloje te tjera te metaleve ne fushen e kerkimit.

 

 

KUJDES!!! 

Kompania AR Metal Detectors ju ofron mundesine te keni udhezimet e perdorimit ne gjuhe te shumta per te gjitha ata qe blejne detektoret e metaleve nga dyqani yne.

Jemi te vetmit qe tashme mund tju instruktojne mbi detektoret metalike me udhezime edhe ne gjuhen shqipe.

 

Manual Perdorimi ne Shqip Manual Perdorimi ne Anglisht Manual Perdorimi ne Greqisht

Dergese falas per blerje mbi 100 €

Na pelqeni ne Facebookj

Regjistrohuni ne Youtub ne kanalin tone

Na ndiqni ne Instagram