Sale
-8%

MCD-V3 PASQYRA PROFESIONALE PER KONTROLLIN E MJETEVE

130  120  Including tax

8% Off.
QTY:

Product Description

MCD-V3 PASQYRA PROFESIONALE PER KONTROLLIN E MJETEVE

 

Aftesia e MCD-V3 per te kryer nje kerkim te shpejte dhe efektiv vizual te automjeteve eshte thelbesore per te mbrojtur objektet e perhershme dhe objektiva te tjera te mundshme dhe per kerkimin e mjeteve te destinuara per trafikim. “Pikat e kontrollit” me pajisjet e kerkimit jane ceshtjet standarte ne shume agjensi qeveritare dhe njesi ushtarake anembane botes dhe u siguron perdoruesve nje fushe tashme te vertetuar dhe te provuar dhe mundesine e kerkimit fleksibel.

 

Karakteristikat e produktit

Pasqyre:

33 / 28 cm pasqyre akrilik qe nuk shkermoqet.

Forme e lakuar qe i jep dyfish multiplikim efektiv.

Peshon rreth gjysmen e peshes se nje pasqyre qelqi korresponduese.

Me qendrueshmeri te madhe, nuk eshte e lehte te thyhet

Perdorimi edhe me ndriçim LED.

Materiali mbrojtes ebonit ne pjesen e poshtme dhe perimetrin e pasqyres mund te parandaloje efektivisht demtimet nga goditjet/demtimet ne pasqyre.

Lartesia minimale e perdorimit: 10 cm.

 

mcd v3 security mirrormcd v3 security mirrormcd v3 security mirror

 

Doreza:

Boshti i paloseshem i llojit T

Rrotullim 170 grade rreth nyjeve, ne menyre qe te maksimizoni thellesine e zbulimit ne automjete dhe mallra

Shrapnel me dy topa

Unaze plastike e montuar per siguri te dyfishte

Perdorimi i dizanjit me kualitet te larte te aluminit dhe perpunimit me intensitet te larte

Siperfaqja e ndertuar dhe e studiuar per perdorim afatgjate dhe shmangia e zbardhjes, pa arome, e pademshme per organizimin e njeriut.

Doreza e zeze e bere nga material shkume, per ndjeshmeri te mire ne mbajtjen e dorezes, me aftesi perdorimi afatgjate.

Burimi i drites:

Llambe fluoreshente, si dhe nje burim opsional drite LED.

Burim fluoreshent me nje karakteristike natyrore te bute, drita LED te cilat kane jetegjatesi.

Ndriçimi i larte i papershkueshem nga uji, i levizshem per tu perdorur si nje drite per pune edhe ne perdorime te tjera.

Klientet mund te perdorin karakteristikat sipas zgjedhjeve te tyre nen nje burim te pershtatshem drite.

Modele fluoreshente pershtatur per kushtet e lageshta te motit dhe me shi.

 

mcd v3 security mirror

Transferimi:

Shufra e palosshme rregullohet/pershtatet ne perputhje me  personin qe e mban/perdor ate.

Mund te pajiset me nje çante te lehte transporti dhe me funksionin e cmontimit kur nuk perdoret.

 

 

Perdorimi:

Modeli eshte dizajnuar per kontroll me afat te gjate ne pjesen e poshtme te dizanjit te automjeteve, tavolines, karriges, pjeses se poshtme te automjeteve dhe sendeve te tjera te nevojshme.

Gjithashtu per dollapet, tavanet, si dhe mobilje te tjera ose objekte ku ngjitja per te kerkuar eshte e nevojshme.

 

Cmimi

Dergese falas per blerje mbi 100 €

Na pëlqeni në Facebook

Regjistrohuni ne Youtub ne kanalin tone

Na ndiqni në Instagram